γνωμες για αναβαθμιση home cinema..

antonio76

Established Member
17 March 2008
274
Αθηνα Ηλιουπολη
καλησπερα..εχω ενα απλο συστημα home cinema
philips 42pfp5532d
ps3 --dvd pioneer 696
yamaha 640rds..με την 5αδα wharfedale diamond 8
η ερωτηση μου ειναι οτι θελω να εκμεταλευτω τα νεα συστηματα ηχου του ps3
σε οτι αφορα τις ταινιες blu ray..
1)να αλλαξω ενισχυτη παιρνοντας τον yamaha rx-v1800
2)να παρω ενα blu ray με αποκωδικοποιηση των νεων συστηματων ηχου..κ να το συνδεσω στο 6channel input του 640..ερχεται πιο οικονομκα αλλα δεν ξερω αν εχω απωλειες η αν αξιζει αφου εχω το ps3..

Eξαρτάται φίλε μου,και οι 2 λύσεις που αναφέρεις είναι εφικτές,με την πρώτη να κοστίζει μάλιστα πολύ περισσότερο..
Αν θέλεις εδώ και τώρα να αναβαθμιστείς και σε ενισχυτή διαθέτοντας το ποσό που ζητά προχώρα..
Απο την άλλη και με την δευτερη λύση είσαι καλυμμένος,και χωρίς απώλειες νομίζω..αφου το σήμα περνά bypass απο τον ενισχυτή....
Εγώ στη θέση σου θα προτιμούσα την πρώτη λύση αφού υπάρχει ηδη το ps3 και το pionner για πηγή,γιατί να φοτωθείς μια ακόμα; -bye-

Last edited:
το σκεπτικο μου ειναι οτι προσπαθω να τη δω τη φαση σαν smart move..το δωματιο μου ειναι 12 τμ..(μεγαλος ο rx-v1800 ασε που του αξιζουν καλυτερα ηχεια..οποτε θα θελω κ ηχεια μετα..) καπως ετσι εχω κολλησει..

το σκεπτικο μου ειναι οτι προσπαθω να τη δω τη φαση σαν smart move..το δωματιο μου ειναι 12 τμ..(μεγαλος ο rx-v1800 ασε που του αξιζουν καλυτερα ηχεια..οποτε θα θελω κ ηχεια μετα..) καπως ετσι εχω κολλησει..

Θα πάρεις τον καινούργιο RXV-1900 και θα ξεχάσεις την αναλογική σύνδεση διότι ακόμη και να έχει το blu-ray 7.1 αναλογικές, το bass management που θα σου δώσει είναι κουκουρούκου και ο ήχος στα player έως 500 ευρά παίζει γύρω στα 99-100 dB s/n ratio τη στιγμή που στους A/V ξεκινάει από τα 105 και ανεβαίνει... :a0210: