Γνώμες για home cinema all-in-one

nikosmelt

AVClub Addicted Member
19 March 2007
2,078
Κατερίνη, Ελλάδα
Σκέφτομαι την αγορά αυτού του home cinema :. Το έχει κανείς? Θέλω κάτι μέχρι 450ευρά και θα προτιμούσα τα πίσω ηχεία ασύρματα, γι' αυτό μου άρεσε το συγκεκριμένο + γιατί έχει και hdmi + usb. Θα μου πείτε πολλά θέλω...

Σκέφτομαι την αγορά αυτού του home cinema : http://www.net-electric.gr/catalog/lg-ht552thw-home-cinema-51-cd-dvd-p-862.html . Το έχει κανείς? Θέλω κάτι μέχρι 450ευρά και θα προτιμούσα τα πίσω ηχεία ασύρματα, γι' αυτό μου άρεσε το συγκεκριμένο + γιατί έχει και hdmi + usb. Θα μου πείτε πολλά θέλω...

Σε αυτά τα συστήματα η προσωπική μου προσέγγιση είναι να πάρεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο αισθητικά... εγώ θα έβλεπα σε τεστ του σχετικού περιοδικού τύπου ποια βαθμολογούνται καλά (προσοχή, διαφορές 0,1 και 0,2 δεν είναι άξιες λόγου) και μετά από αυτά θα διάλεγα αυτό που μου αρέσει περισσότερο και δένει καλύτερα με το χώρο μου

Οι δικοι μου εχουν το προηγουμενο απο αυτο. Μια χαρα ειναι αν δεν εχεις πολλες απαιτησεις. Το μονο ελατωμα ειναι οτι το player καποια στιγμη μετα απο μετρια χρηση σταματησε να διαβαζει και πηγε για σερβις. Αλλα και παλι το σερβις ηταν αψογο και γρηγορο (Δευτερα το παρελαβαν τεταρτη το ξαναστησα). Αφου σου αρεσει και σε καλυπτει προχωρα