Γνωμες για ηχεια σε SONY str-da 150 es

terma

Established Member
27 February 2008
102
Καλησπερα σε ολους του φιλους του φορουμ ηθελα την βοη8εια σας.
Εχω εδω και καποιους μηνες στην κατοχη μου εναν ολοκληρωμενο στερεοφωνικο ραδιοενισχυτη sony str-da 1500es τον οποιον και αγορασα απο φιλο στο φορουμ σε τελεια κατασταση!
Σκεπτομαι να τον χρησιμοποιησω στο κα8ιστικο του σπιτιου μου ως συνοδεια της τηλεορασης kai tou blue ray μου για να ακουω-βλεπω καμια ταινια ο χωρος ειναι γυρω στα 40 τετραγωνικα εχει κανεις να προτεινει κατι για αυτην τη δουλεια για τον συγκεκριμενο ενισχυτη που ειναι γυρω στα 90-100 watt rms στα 8Ω
μια απο τις σκεψεις μου ειναι τα JBL studio 190 τι λετε για αυτα 8α του ειναι ευκολα τα εχει ακουσει κανεις? τι αλλο προτεινετε....
σας ευχαριστω προκαταβολικα!
φιλικα Ηλιας​

Τον καλοεβλεπα αυτον τον ενισχυτη,ειχα διαβασει κ συγκριτικο απο το ''avmentor'' πρεπει να ειναι απο τα λιγα καλα της εταιριας σε αυτη την κατηγορια...τα αλλα δυο δικαναλα(str-dh100-130) δε με πειθουν.Εγω τελικα οταν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα θα ηταν δυσκολο να τον βρω(οχι οτι προσπαθησα κιολας) και κατεληξα στον ολοκληρομενο της yamaha(A-S700).Οσον αφορα τον δικο σου δεν ξερω τον ηχητικο του χαρακτηρα για να σε βοηθησω,ρωτα το παλικαρι που στο εδωσε με τη ηχεια τον ειχε η πηγαινε σε 1 εξιδικευμενο καταστημα να σε βοηθησουν.

Καλησπερα σε ολους του φιλους του φορουμ ηθελα την βοη8εια σας.
Εχω εδω και καποιους μηνες στην κατοχη μου εναν ολοκληρωμενο στερεοφωνικο ραδιοενισχυτη sony str-da 1500es τον οποιον και αγορασα απο φιλο στο φορουμ σε τελεια κατασταση!
Σκεπτομαι να τον χρησιμοποιησω στο κα8ιστικο του σπιτιου μου ως συνοδεια της τηλεορασης kai tou blue ray μου για να ακουω-βλεπω καμια ταινια ο χωρος ειναι γυρω στα 40 τετραγωνικα εχει κανεις να προτεινει κατι για αυτην τη δουλεια για τον συγκεκριμενο ενισχυτη που ειναι γυρω στα 90-100 watt rms στα 8Ω
μια απο τις σκεψεις μου ειναι τα JBL studio 190 τι λετε για αυτα 8α του ειναι ευκολα τα εχει ακουσει κανεις? τι αλλο προτεινετε....
σας ευχαριστω προκαταβολικα!
φιλικα Ηλιας​
τον συγκεκριμενο ενισχυτη ( τον εχω ακομα ,αλλα σε αχρησια λογω αγορας του teac ai 2000), τον ειχα συνδιασει με τα boston acoustics hs- 450, το αποτελεσμα ηταν καλο!

Budget; Είμαι κάτοχος αυτού του ενισχυτή με chario syntar. Τα χαρακτηριστικά του ήχου του είναι ότι έχει καλές δυνατότητες ανάλυσης και αρκετή δύναμη με μειονέκτημα τα ελαφρώς μικρά σώματα - μέγεθος των οργάνων. Είναι δηλαδή λίγο λεπτόηχος. Αν τον συνδυάσεις με ηχεία δαπέδου ελαφρά ζεστά (μην καούμε και από την πολύ ζέστη) και νορμάλ ευαισθησίας (87 db και άνω) νομίζω ότι θα έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Τα jbl δεν ακούγονται άσχημα. Ίσως όμως παραείναι βιομηχανικά στις χροιές. Προσωπικά θα πήγαινα για ένα ηχείο ελαφρά πληθωρικό με γλυκόηχα πρίμα για να αντισταθμίσω κάπως τις ελλείψεις του ενισχυτή. Αν βρεις τίποτα chario premium 2000 πχ