ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!

dim1986

New member
18 May 2009
10
ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΗ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ...!!!
ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ.. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΗΝ PHILIPS<32PFL7404H>..
ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ Η ΤV..<32¨,FHD 1080p,ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 80000-1 Η ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ. .ΚΑΙ 100ΗΖ>ΜΕΧΡΙ ΤΑ 750 Ε
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΩΣΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΚΑΠΟΥ...!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ..!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ...

Re: ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ!!!!

Αποσταση θεασης? Τι θα βλεπεις (τηλεοπτικο σημα , DVD , Βluray κτλ)?

Παντως τα νουμερα δεν θα επρεπε να τα κοιτας καν , υπαρχει διαγωνισμος μεταξυ των κατασκευαστων για το ποιος θα εξαπατησει περισσοτερο τον καταναλωτη.

Απάντηση: Re: ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ!!!!

Αποσταση θεασης? Τι θα βλεπεις (τηλεοπτικο σημα , DVD , Βluray κτλ)?

Παντως τα νουμερα δεν θα επρεπε να τα κοιτας καν , υπαρχει διαγωνισμος μεταξυ των κατασκευαστων για το ποιος θα εξαπατησει περισσοτερο τον καταναλωτη.
2 ΜΕ 2,5 ΜΕΤΡΑ..ΤΗ ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑ PS3 ΠΙΟ ΠΟΛΥ...<ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ BLURAY ΚΥΡΙΩΣ....ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ....>

Re: ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ!!!!

Πολύ μικρές οι 32 ίντσες, σκέψου ότι σε συμβατικό πρόγραμμα 4/3 είναι περίπου 25 ίντσες. Blu ray δεν έχει ιδιαίτερο νόημα σε τόσο λίγες ίντσες, δεν θα δεις μεγαλες διαφορες απο το απλό dvd, πήγαινε τουλάχιστον στις 37 ίντσες και δεν θα το μετανοιώσεις

Απάντηση: Re: ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ!!!!

ΛΕΣ Ε...37 ΔΗΛΑΔΗ...ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ...ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 750Ε...ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.....

Re: Απάντηση: Re: ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ!!!!

ΛΕΣ Ε...37 ΔΗΛΑΔΗ...ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ...ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ 750Ε...ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.....

Παρακαλώ μην γράφεις με κεφαλαία :a0210:

Η 37άρα Samsung που προτάθηκε παραπάνω είναι πολύ αξιόλογη επιλογή.

Θα συμφωνήσω κι εγω, έχουν οι γονείς μου 37αρα Samsung full HD (δεν θυμαμαι αν ειναι αυτό το μοντελο ή παλαιότερο) και ειναι πολύ καλή με μόνο μειον τα κάπως δυστροπα μενού (αλλά μία φορα θα την ρυθμίσεις). Γενικότερα πάντως πιστευω πως πάνω κατω και οι άλλες εταιρείες τα ίδια περίπου θα προσφέρουν και σε ανάλογες τιμές σ αυτές τις ίντσες (με εξαίρεση καποια πολύ high end μοντελα που θα ξεφεύγουν). Σημείωσε ότι πριν ενα χρονο αυτές οι 37αρες στοίχιζαν κανα 150-200 ευρώ πιο ακριβά...ενω αν περιμένεις κι άλλο βέβαια κάποια στιγμή θα πέσει το 50ρικο της υπέρβασης!

Απάντηση: Re: ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!

katarxin eyxaristo olous sas pou apantate...!!!!na rotiso kati..an deite sto proto post pou ekana....einai mia tileorash poy exo vrei...<32pfl7404h>philips gia peite moy ligo gnomes gia aytin....einai toso simantiko na agoraso mia 37 apo mia 32....????gia kitaxte ligo aytin poy vrika kai peite moy....!!!!tora arxisa na mathaino gia tv.....

Re: Απάντηση: Re: ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!

Ειναι καινουργιο μοντελο και δεν εχουμε ακομη δει τεστ ουτε την εχει αγορασει καποιο μελος.

Παντως ειδικα για gaming καλυτερα μακρυα απο Philips λογω του εντονου Output lag που εχουν τα υπαρχοντα μοντελα (και πολυ πιθανο και τα καινουργια).

Εδω θα δεις ενα video που δειχνει την διαφορα 9603 σε σχεση με ενα monitor Samsung...

Μια που μιλάτε για lag, οι νέες σάμσουνγκ τι λένε; Γιατί χτες στο public είχαν μια Β7000 δίπλα σε μια Α956. Το lag της Β7000 ήταν αισθητό σε σχέση με την Α956, νομίζω γύρω στα 40-50 ms παραπάνω από την Α956 (εκτίμηση δική μου).