ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΙ

yiazoo

Established Member
26 October 2006
224
Athens, Greece
Παιδιά καλησπέρα,

Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτό το πανί (masterscreen 240WE) αν ξέρετε κάτι, ή αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα (λίγο πάνω από 300). Σε μέγεθος ψάχνω αυτό ακριβώς (2,40 πλάτος, 16/9 με 50 εκ. πάνω μαύρο, ηλεκτρική).

http://www.audioshop.gr/index.php?section=products&cat=31&subcat=37&viewid=258

Ευχαριστώ

Παραείναι φθηνό και φοβάμαι για την ποιότητά του...

Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Την παρέλαβα χθες....τι θηρίο είναι αυτό ρε σεις; 2.70 μήκος όλη μαζί!!! Να δω πως θα την κρεμάσω τώρα από το ταβάνι. Από ότι κατάλαβα από την συσκευασία είναι Γερμανική. Θα προσπαθήσω να την βάλω Σ/Κ και θα σας ενημερώσω. Τώρα από εντυπώσεις...η πρώτη μου είναι, δεν μπορώ να την συγκρίνω αλλά θα σας ενημερώσω για ότι δω!

Νομίζω ότι τελικά είναι 2,30 γιατί έχει και 5 εκ. γύρω-γύρω μαύρο (εκτός από πάνω που έχει 50 εκ.)

δηλαδη το 2,70 τι ηταν? με τη συσκευασια το μετρησες?
ε δεν ειναι και φθηνη.700 ευρο κανει κανονικα

2,70 ειναι η συσκευασία (έτσι γράφει από έξω) δεν την έχω ανοίξει ακόμα αλλά ξέρω ότι είναι 2,30 καθαρό πανί. Τώρα για τα 700 ευρώ...εγώ δηλαδή είμαι έξυπνος που την πήρα 330; Μακάρι :)

Καλημέρα yiazoo,
είμαι στο ψάξιμο για οθόνη και η συγκεκριμένη είναι πολύ φθηνή, θα ήταν χρήσιμο να μας πεις εντυπώσεις απο την χρήση της. Γράφει πουθενά εταιρεία κατασκευής ή κάποιο site μπας και βρώ επιπλέον πληροφορίες ;

Καλημέρα Indy. Δυστυχώς και εγώ δεν βρήκα πουθενά site της κατασκευάστριας. Σάββατο πρωι θα την βάλω και θα σας πω. Αν βρω κάτι το απόγευμα στα χαρτιά της θα σου πω αύριο το πρωί