Γνώμες για TEAC AG-790E

stanton13

New member
26 February 2011
10
Καλησπέρα παιδιά μόλις γύρισα άπο μια βόλτα στα μαγαζιά της ομόνοιας στη γνωστή στοά με τα μαγαζιά για A/V και ξενέρωσα τη ζωή μου έψαχνα ραδιοενισχυτή ή ενισχυτή και στο κάθε μαγαζί ο καθένας άλλαζε τα watt όπως γούσταρε μου πασάρανε ένα sherwood 2 x 100 στα 180 ευρώ αλλά διάβασα ότι έχει χάλια ήχο,από την άλλη ένα ενισχυτή pioneer 2 x 50 στα 220 ευρώ δε ξέρω για τα watt φαίνεται κλέψιμο η τιμή...Είδα και αυτόν στο ίντερνετ και διαβασα καλές κριτικές ότι δηλαδή συνδυάζει και ποιότητα αλλά και ισχύ
http://www.amazon.co.uk/Teac-AG-790A-Amplifier-radio-tuner/dp/B000NJ2SWG

Πραγματικά επειδή έχω τρελαθεί βοηθείστε και αν έχετε και άλλες προτάσεις για μέχρι 300 ευρώ ευπρόσδεκτες...

O Teac που έβλεπες έχει και ραδιόφωνο. Σίγουρα δεν ψάχνεις για τέτοιο;

Δεν τρελαίνομαι για tuner φίλε άμα έχει καλώς αλλά άμα είναι να κερδίσω σε ποιότητα δε με πολυνοιάζει αγοράζω μετά ξεχωριστά.Φίλε tyler λεφτάκια για ηχεία δεν έχω οικονομική κρίση χαχα,αλλά τέλος του χρονου θα πάρω.Το σύστημα το θέλω για δωμάτιο 15-20 τετραγωνικά το πολύ...τώρα μετα την τελευταία σου πρόταση ψήνω τον ax-497 μέσα στο budget μου είναι και είναι αρκετά δυνατός...άσχετο ο teac πληροφοριακά λέει τπτ τελικά?

μην ασχοληθεις με τον teac, ποιος ξερει του ποτε μοντελο ειναι, ασε που η εταιρια εχει παρατησει το δικαναλο ηχο.

Για τα τετραγωνικα σου με ενα ευαισθητο ηχειο βασης με 6.5αρι γουφερ σαν τα Monitor Audio BX2, Focal 706V ή ενα επισης ευαισθητο μικρο δαπεδου σαν το Q-acoustics 1030i, Mordaunt Short 914i, και οι τρεις ενισχυτες ειναι επαρκεστατοι για να σε καλυψουν. Τον 497 τον ανεφερα σε περιπτωση που ειχες μεγαλυτερο χωρο να καλυψεις

Δεν τρελαίνομαι για tuner φίλε άμα έχει καλώς αλλά άμα είναι να κερδίσω σε ποιότητα δε με πολυνοιάζει αγοράζω μετά ξεχωριστά.Φίλε tyler λεφτάκια για ηχεία δεν έχω οικονομική κρίση χαχα,αλλά τέλος του χρονου θα πάρω.Το σύστημα το θέλω για δωμάτιο 15-20 τετραγωνικά το πολύ...τώρα μετα την τελευταία σου πρόταση ψήνω τον ax-497 μέσα στο budget μου είναι και είναι αρκετά δυνατός...άσχετο ο teac πληροφοριακά λέει τπτ τελικά?

Νόημα έχει μόνο το μεγαλύτερο μοντέλο για κάποιον που θέλει διζωνικό ραδιοενισχυτή.
Για τον A-R650 άκουσα κάποια καλά λόγια μια και άλλαξε η αντιπροσωπεία και τροφοδότησε τα καταστήματα και δώθηκε ευκαιρία ακρόασης. Αλλά και πάλι αυτός είναι χωρίς ραδιόφωνο.

Συμφωνώ με τον Tyler πιο πάνω. Πήγαινε στον AX-497 που είναι δοκιμασμένος και έχει βαττάκια καλά.

Παιδιά επιτέλους κατέληξα θα τσιμπήσω τον AX-497 και ο θεός βοηθός :P
ευχαριστώ για τις προτάσεις σας