Γνώμες για τελικό Bryston 4B SST C series

nonkouz

New member
3 November 2007
4
Γειά σας φίλοι αν και παλιός στο HI FI είμαι φρέσκος στο Forum.Θα είθελα μια μικρή βοήθεια για τον συγκεκριμένο ενισχυτή Bryston 4b sst c series γιατί και τις δυο φορές που τον άκουσα την πρώτη τα ηχεία ήταν υπερβολικά μαλακά και με βαρύ κροσόβερ και την δέυτερη φορά [σε άλλο μαγαζί] εγώ είχα πουντιάσει αλλα ότι μπόρεσα να ακούσω με τα BW 800 μου ψιλοάρεσε.Εννας άλλος λόγος που με ενδιαφέρει αυτος ο ενισχυτης είναι η πολλή καλλή σχέση τιμής/watt [σημ.ακούω δυνατά και έχω αναίσθητα ηχεία] 2η σημ. προσφέρω και ένα καλό Chivas αν υπάρχει για ακρόαση σε σπιτικό περιβάλον.Οι τωρινοί μου ενισχυτές είναι 2 Classe 101 γεφυρωμένοι.Για μυνήματα [email protected]

Καλά θα ηταν να τον άκουγες στο χώρο σου και με τα συνοδά σου,για να βγάλεις πιο σωστά συμπεράσματα... Κάνε και κάποια ερώτηση στην αντιπροσωπεία μήπως έχουν κάποιο demo...

Νομίζω,ότι θα έπρεπε να ακούσεις και μεγάλα Parasound Halo kai Hegel.
Σε χαμηλότερες ή ίδιου επιπέδου τιμές και με πιό "ήπια" ηχητικά χαρακτηριστικά.

Κατα αρχή σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση. Τον Parasound A 21 2x200 WATT τον έχω ήδη ακούσει 2φορές και δεν μου "έκανε",τον ήθελα πιο σφιχτό στα χαμηλά και λίγο πιο καθαρό στο φάσμα,όμως η τιμή του είναι λογικότατη και με είχε ξεμυαλίσει. Ο Hegel ο τρακοσάρης 2x300 WATT [δεν θυμάμαι τον κωδικό του] τον είχα ακούσει στο τελευταίο hi-end show με δικά μου cd και μου άρεσε,η τιμή του όμως κινείται ένα χιλιάρικο παραπάνω από αυτά που θέλω να διαθέσω [τον Bryston τον βρίσκω σε street price περίπου 3900 πουλάκια].Δυστυχώς και στον ήχο κουμάντο δεν κάνει το πάνω κεφάλι αλλά ο γείτονας του κάτω κεφαλιού η τσέπη.

Απλά κορυφαίος από μία πολύ σοβαρή και τίμια εταιρία που δεν καταλαβαίνει
τίποτα και δίνει τεράστια εγγύηση.