ΓΝΩΜΕΣ

atofios

AVClub Addicted Member
21 February 2007
1,475
θεσσαλονικη
σκεφτομαι την αγορα του tv tuner scaler zinwell pv-200 για να βλεπω tv απο τον προβολεα.εχει καποιος αποψη για το εν λογω? ευχαριστω

γιατη δεν εχω βιντεο ουτε ρεκορντερ και ειναι περιπου στα ιδια λεφτα με το σκαλερ.νομιζω οτι θα δω καλυτερη εικονα.(ετσι νομιζω δλδ)αν καποιος το εχει δει και δεν λεει ας μου το πει.

Δεν έχω το συγκεκριμένο tv tuner και δεν γνωρίζω.

Εχω το Avermedia και το χρησιμοποιώ για το monitor στο pc.

Για προβολέα χρησιμοποιώ s-video σύνδεση από SVHS βίντεο.

Το είχα δοκιμάσει για περιοδικό του χώρου το 2003. Οι εντπώσεις από ότι θυμάμαι ήταν θετικές μια και είχε και ενσωματωμένο scaler. Συνδεση μέσω VGA και σχετικά ευαίσθητος δέκτης.

οταν ενα dvd ρεκορντερ βγαζει 576ρ θα βλεπω καναλια με αυτη την αναλιση?an kai νομιζω οτι ο 8700 δεν δεχεται προγκρεσιβ απο κομπονεντ.εκτος και αν παρω ανταπτορα vga se comp.σωστα τα λεω?

οταν ενα dvd ρεκορντερ βγαζει 576ρ θα βλεπω καναλια με αυτη την αναλιση?an kai νομιζω οτι ο 8700 δεν δεχεται προγκρεσιβ απο κομπονεντ.εκτος και αν παρω ανταπτορα vga se comp.σωστα τα λεω?

Συνήθως στην έξοδό του σε τηλεοπτικό σήμα δίνουν 576ι. Ο ενσωματωμένος scaler του προβολέα θα κάνει το scaling στην native ανάλυση του προβολέα, δηλ.720p.

Ο 8700 δέχεται progressive αλλά μόνο από τις BNC εισόδους.

αν κανει scaling o προβολεας τοτε γιατη να παρω ρεκορντερ και να μην δινω κατευθιαν απο την tv?η διαφορα θα ειναι οτι με το πλειερ θα εχω την tv κλειστει?

δλδ για να καταλαβω,αν θαλω να ανεβασω την ποιοτητα τησ εικονας σε τηλε-προγραμα θα πρεπει να παρω καποιο καλο σκαλερ?