γνωμη για subwoofer

wolfgr

AVClub Enthusiast
18 September 2011
714
ποτε δεν μου φαινότανε ελκυστική η ιδεα ενος γομαριου ηχειου στον χωρο μου μονο για χαμηλες συχνότητες και ετσι χωρις να ειμαι και ιδιαίτερα απαιτητικός με τον ηχο η αποκτηση ενος subwoofer δεν με ειχε απασχολησει.Τωρα που εχω μια Tv της προκοπης και αρχησα να ασχολουμε λιγο με το homecinema μπηκα στον πειρασμο.Τα ηχεια μου Tanoy μεγαφωνα με χειροποιητες καμπινες,κεντρικο yamaha και πισω 2 μικρα mission.Ο ενυσχητης ο θρυλικος yamaha dsp A-592 που δουλευει πλεον σαν τελικος στην REALTEK ALC-892 καρτα του htpc με 7.1 dolby και τα λοιπα...ο χωρος μου γυρω στα 20 τετραγωνικα.

Ζαχαρωνω λοιπον αυτο http://usa.yamaha.com/products/audi...ms/subwoofers/yst-fsw050_black__u/?mode=model γιατι πιστευω πως θα ταιριαξει μια χαρα στο επιπλο κατω απο την tv και βεβαιως για την οικονομικη του τιμη.

Πιστευεται οτι αξιζει για τα λεφτα του?εχω και αλλη επιλογη σε αυτες τις διαστασεις και τα χρηματα?Εψαξα στο νετ αλλα δεν βρηκα κανα review της προκοπης.

ναι ευχαριστω,το ειδα και διαβασα οτι ειναι αξιολογο,αλλα ακομα και στην χαμηλη τιμη που το δινει ο συμφορουμητηε ειναι πιο πανω απο τα 150 που εχω βαλει εγω ως οριο,εξαλλου οπως προειπα ζητω γνωμες για το συγκεκριμένο yamaha γιατι με βολευει το μεγεθος/στησιμο του λογω ελειψης χωρου.

Κριμα γιατι το αλλο θα ειναι πιο ολοκληρωμενο....Τωτα αυτο που λες δεν το ξερω αλλα σαν σαμπγουφερ δεν πρεπει να ειναι και κατι το ιδιαιτερο ,γενικως μιλαω, ομως αφου εχεις ελειψη χωρου το κανει ιδιαιτερο για σενα συν οτι ειναι yamaha που εχει τιμιες προτασεις....Ενα γεμισμα στα χαμηλα θα στο κανει σιγουρα......