Γνωρίζει κανείς τι παίζει με την έλλειψη στοκ σε TCL 65C7K;

panagiotis_Gr

New member
4 August 2011
26
Καλημέρα παιδιά,

γνωρίζει κανείς τι παίζει με την έλλειψη στοκ σε TCL 65C7K?
Μπήκα στον Κωτσόβολο να παραγγείλω την 65αρα και μου έβγαλε ότι θα ενημερωθώ μετά την πληρωμή για τον χρόνο παράδοσης!
Εννοείται δεν προχώρησα.
Υπάρχει καμιά ενημέρωση για το πότε θα έρθει νέα παρτίδα?

Μετακομίζω και την θέλω για το νέο σαλόνι προς αντικατάσταση της lg b6 oled του 2016 που έβγαλε θέματα με burn in και πρασιίνισμα κάποιων χρωμάτων.

Τη βρίσκω σε κάποια μαγαζιά στο σκρουτζ αλλά φοβάμαι να προχωρήσω για τις συνθήκες μεταφοράς με μεταφορική στην επαρχία και για το ότι θα ήθελα να προσθέσω και την επέκταση εγγυήσης για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δοκιμάστε να παρετε ενα τηλεφωνο τον Κωτσοβολο.

Το "electrocrete" παντως, που δηλωνει αμεση διαθεσιμοτητα, ειναι επισημος μεταπωλητης και παιρνει καλες κριτικες. Μην ξεχνατε οτι για να φτασει η τηλεοραση σε καποιο "μεγαλο" καταστημα κοντα σε εσας, εχει διασχισει τη μιση Ευρώπη (στην καλυτερη περιπτωση).

Last edited:
Καλημέρα παιδιά,

γνωρίζει κανείς τι παίζει με την έλλειψη στοκ σε TCL 65C7K?
Μπήκα στον Κωτσόβολο να παραγγείλω την 65αρα και μου έβγαλε ότι θα ενημερωθώ μετά την πληρωμή για τον χρόνο παράδοσης!
Εννοείται δεν προχώρησα.
Υπάρχει καμιά ενημέρωση για το πότε θα έρθει νέα παρτίδα?

Μετακομίζω και την θέλω για το νέο σαλόνι προς αντικατάσταση της lg b6 oled του 2016 που έβγαλε θέματα με burn in και πρασιίνισμα κάποιων χρωμάτων.

Τη βρίσκω σε κάποια μαγαζιά στο σκρουτζ αλλά φοβάμαι να προχωρήσω για τις συνθήκες μεταφοράς με μεταφορική στην επαρχία και για το ότι θα ήθελα να προσθέσω και την επέκταση εγγυήσης για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Να πουμε οτι οι τηλεορασεις Tcl συναρμολογουνται στην Πολωνια ,η οποια τροφοδοτει ολη την ευρωπη.Οι μεγαλες οθονες (65 κι πανω) εχουν ζητηση πανω απο 130% σε σχεση με περιση .Δεν προλαβαινουν τις παραγγελιες αλλα στην ελλαδα υπαρχει ακομη ενας λογος η αντιπροσωπεια που εισαγει της ΤCL στην ελλαδα ειναι ο ομιλος Τουρνικνιωτης που εισαγεί κι αλλα πραγματα λογικο να μην μπορει να εισαγει πολλα κοματια σε σχεση με τις αντιπροσωπιες τη ιδιας tcl στην Ευρωπη. Απο το 2016 λεγεται οτι θα ανοιξει η ιδια η tcl αντιπροσωπεια στην Ελλαδα κατι που πιστευω οτι θα βοηθησει να μειωθουν οι ελληψεις στην αγορα .
Θα ερθουν 1 η 2 βδομαδες πριν τις γιορτες συνηθως.Αλλα θα εξαντληθουν γρηγορα.

• Like
Reactions: sakplat
Καλησπέρα παιδιά, έχει κανείς προσωπική εμπειρία από Hisense U7Q Pro? Γενικά σαν μάρκα, service κτλ είναι αξιόπιστη?