Γνωριζετε τον ενισχυτη Sony TA-FA 1200 ES?

ruhumuhu

New member
17 January 2011
3
Παιδια καλησπερα και απο μενα ,ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ αν και μου εχετε δωσει αρκετες πληροφοριες για αποριες που ειχα παλιοτερα.Για να μπω στο θεμα, ενας γνωστος πουλαει τον εν λογω ενισχυτη,τον γνωριζετε γιατι πληροφοριες δεν βρισκω πουθενα.Αυτο που θελω να κανω ειναι να στησω ενα συστημα που σαν κυρια πηγη θα εχει το logitech touch και δυο ηχεια δαπεδου.Ο συγεκριμενος ενισχυτης εχει εισοδο οπτικη κατι που εχουν λιγοι δικαναλοι στα λεφτα που δινω.Διαφορετικα λεω να κινηθω σε av ενισχυτη οπως ο pioneer vsx-820-k ή ο yamaha 467.Ευχαριστω

Αυτό που ξέρω είναι ότι η σειρά ΕS της SONY είναι η καλή σειρά.

Άλλοι πιό ειδικοί θα σουν πούν (υποθέτω) περισσότερα.

Είναι ο νέος ήχος της Sony και σίγουρα είναι καλύτερος σε δικάναλο ήχο από τις άλλες επιλογές που αναφέρεις.

καλως ήρθες φίλε!

ταπεινή μου γνώμη... μακριά από av ενισχυτικά, εκτός αν μιλάμε για (...μάχα) dsp-a1 level. για τον sony δυστυχώς δεν γνωρίζω :(
υποθέτω όμως ότι από τη στιγμή που τον πουλάει γνωστός σου, θα μπορέσει να στον δανείσει 1-2 μέρες να τον ακούσεις.

φίλε μου, μου επιτρέπεις να κάνω μια λιγάκι άσχετη ερώτηση; το ruhumuhu σημαίνει κάτι; έτσι λέει ο πατήρ μου τοο...
(πως να το πω τώρα για να μη με πετάξει ο καπετάνιος στους καρχαρίες;!:chinscratch:)...
...την αιδοιολειξία! :coool:

Απάντηση: Re: Γνωριζετε τον ενισχυτη Sony TA-FA 1200 ES?

Φυσικά..Δικάναλος είναι, boyz!
@Μάνο, η σανίδα αλοίφεται με λίπος αυτή τη στιγμή!

δεν υπήρξε κάποιος να πει το αντίθετο αρχηγοί μου! ίσα-ίσα. πως στην ευχή σας μπέρδεψα; το μανουάλι από το λινκ του κάπταιν είναι σαφες στην πρώτη κιόλας σελίδα περί της δικαναλικότητας του sony ("integrated stereo amplifier").

(το άλλο το κόβω για να μη χαλάσω το νήμα του φίλου και για την καλή διάθεση του κάπταιν που δεν μ' έχει μπανιάρει εδώ και 8 ώρες! αν τυχόν ο φίλος ruhumuhu έχει την καλοσύνη ας μου απαντήσει όμως με ένα pm, διότι μ' έχει φάει η περιέργεια!)

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις!Αυτο που εχω σαν απορια ειναι αν οι πιο συγχρονοι ενισχυτες που αναφερω εχουν καλυτερη ποιοτητα στην μετατροπη του ψηφιακου σηματος σε σχεση με τον sony. Βεβαια εως ενα σημειο αυτο που αναφερω ειναι λεπτομερια διοτι τα χρηματα που προκειτε να δαπανεισω δεν προκειτε να ξεπερνανε και κατα πολυ τα 400 ευρω.

ps. Φιλε wahrheit242 το ονομα δεν σημαινει απολυτως τπτ -bye-

Απάντηση: Re: Γνωριζετε τον ενισχυτη Sony TA-FA 1200 ES?

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις!Αυτο που εχω σαν απορια ειναι αν οι πιο συγχρονοι ενισχυτες που αναφερω εχουν καλυτερη ποιοτητα στην μετατροπη του ψηφιακου σηματος σε σχεση με τον sony. Βεβαια εως ενα σημειο αυτο που αναφερω ειναι λεπτομερια διοτι τα χρηματα που προκειτε να δαπανεισω δεν προκειτε να ξεπερνανε και κατα πολυ τα 400 ευρω.

ps. Φιλε wahrheit242 το ονομα δεν σημαινει απολυτως τπτ -bye-

Να είσαι καλά φίλε! Δυστυχώς είμαι που είμαι ημιμαθής (και στα av άσχετος!), βρίσκω και ελάχιστα πράγματα για τα συγκεκριμένα μηχανήματα. pioneer και yamaha υπάρχουν στα ιντερνετικά πολυφαγεία και δείχνουν πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο, με τον πρώτο να έχει περισσότερα "κουδουνάκια" και "σφυρίχτρες". Για τον sony βρήκα έναν τύπο που ήθελε να τον συγκρίνει με τον 640Α της CA (παρήγορο) αλλά δεν έγραψε αν τελικά το έκανε και τι εντυπώσεις είχε. Τέλος στο γερμανικό hi-fi forum (επίσης παρήγορο να δω κάτι εκεί), ο ένας έλεγε ότι δεν ακούει μπάσο και ο άλλος ότι ακούει μια χαρά!

(Σημείωση ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι discontinued).

Επειδή τα χρήματα είναι χρήματα και κανένας δεν τα έχει για πέταμα, θα σου συνιστούσα να δανειστείς τον sony, να τον ακούσεις, κι αν δεν μείνεις ευχαριστημένος τα ξαναλέμε.
Αν σκοπεύεις να κινηθείς σοβαρά για av, πιθανόν να βρεις περισσότερη βοήθεια στη σχετική κατηγορία.
Απ' ότι κατάλαβα πάντως, το dac είναι αυτό που σε καίει ώστε να χρησιμοποιήσεις την ψηφιακή έξοδο του logitech touch. Άρα η ποιότητα του ήχου δεν είναι κάτι που το προσπερνάς. Γνώμη προσωπική (και υποκειμενική) είναι να κινηθείς κάπου εδώ http://nadelectronics.com/products/hifi-amplifiers/C-326BEE-Stereo-Integrated-Amplifier, και εδώ http://www.techradar.com/reviews/au...essories/musical-fidelity-v-dac-674055/review ή εδώ http://cgi.ebay.co.uk/DAC-WM8740-4-...375?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa7c253a7 , ή σε ανάλογες λύσεις... θεωρώντας ότι θα έχεις πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου χωρίς να χρειαστεί να κάνεις το "λίγο πάνω από τα 400", λίγο πάνω από τα 500 ;)

ps. thanx για την απάντηση! (τσάμπα πήγε το λίπος, ευτυχώς!)