Go PRO Hero

nikS68

Senior Member
26 February 2007
633
Καλησπέρα,
Θα ήθελα μια βιντεοκάμερα γιατί η παλιά μας αποχαιρέτησε.
Μου είπαν για την Go Pro Hero.
Εσείς τι λέτε?
Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να τραβάει καλά βίντεο ακόμη και με χαμηλό φωτισμό και να είναι εύχρηστη.
Την έχει δοκομάσει κανείς?
Σε σχέση με άλλες βιντεοκάμερες σε ίδια κατηγορία τιμής, τι λέει?
Α! βασικό. Θα τη χρησιμοποιεί και η 13χρονη κόρη μου η οποία έχει και πολλές καλιτεχνικές ανησυχίες.

Η GoPro είναι μια εξαιρετική action καμερα. Τονίζω το action. Είναι αδιάβροχη, ανθεκτική (η θήκη της δλδ) και τραβάει αρκετά καλό βίντεο σε καλό φωτισμό σε συνθήκες που δεν θα έπερνες μια κανονική μηχανή μαζί. Αλλά σε χαμηλό φωτισμό δεν είναι ιδιέτερα καλή, οι ρυθμίσεις και τα μενού θέλουν πολλά κλικ για να αλλάξεις κάτι και γενικά η χρήση της είναι προσανατολισμένη στην δράση και όχι για γενικά πλάνα.

Απάντηση: Re: Go PRO Hero

Άρα για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει η δράση, υπάρχουν καλύτερες επιλογές στα ίδια χρήματα (πχ. 300-400 ); Καμμιά πρόταση?

Η GoPro είναι μια εξαιρετική action καμερα. Τονίζω το action. Είναι αδιάβροχη, ανθεκτική (η θήκη της δλδ) και τραβάει αρκετά καλό βίντεο σε καλό φωτισμό σε συνθήκες που δεν θα έπερνες μια κανονική μηχανή μαζί. Αλλά σε χαμηλό φωτισμό δεν είναι ιδιέτερα καλή, οι ρυθμίσεις και τα μενού θέλουν πολλά κλικ για να αλλάξεις κάτι και γενικά η χρήση της είναι προσανατολισμένη στην δράση και όχι για γενικά πλάνα.

Alex ένας απ'τους λόγους που τη σκέφτομαι είναι να παίξω... ιπτάμενα. Δεν το έχω οργανώσει στο μυαλό μου ακόμη, αλλά φαντάζομαι η GoPro είναι ο μοναδικός τρόπος να μείνεις στα όρια του χιλιάρικου ως σύνολο μαζί με ένα εισαγωγικό πολυκόπτερο. Έχεις ιδέα αν υπάρχει καλύτερη λύση για τέτοιες δουλειές;

Απάντηση: Re: Go PRO Hero

Άρα για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει η δράση, υπάρχουν καλύτερες επιλογές στα ίδια χρήματα (πχ. 300-400 ); Καμμιά πρόταση?

Για τη δουλειά που τη θες κάποια σαν αυτή θα σε καλύψει απόλυτα. Σε πλάνα ημέρας όμως.
Σε χαμηλό φωτισμό μην περιμένεις πολλά σ´ αυτή τη κατηγορία. Οι φωτογραφικές μηχανές που τραβάνε και video, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, τα πάνε καλύτερα.

Alex ένας απ'τους λόγους που τη σκέφτομαι είναι να παίξω... ιπτάμενα. Δεν το έχω οργανώσει στο μυαλό μου ακόμη, αλλά φαντάζομαι η GoPro είναι ο μοναδικός τρόπος να μείνεις στα όρια του χιλιάρικου ως σύνολο μαζί με ένα εισαγωγικό πολυκόπτερο. Έχεις ιδέα αν υπάρχει καλύτερη λύση για τέτοιες δουλειές;

Σε αυτα τα λεφτα οχι.

Και αν παει καποιος για GoPRO να μην διαννοηθει να παει σε αλλη απο την 4 black edition. Mεγαλη διαφορα απο την προκατοχο της.

Σε αυτα τα λεφτα οχι.

Και αν παει καποιος για GoPRO να μην διαννοηθει να παει σε αλλη απο την 4 black edition. Mεγαλη διαφορα απο την προκατοχο της.

Hehe ήδη τα λεφτά αυτά είναι εξωπραγματικά για την ώρα για μένα. Απλά day-dreaming, γιατί πραγματικά τρελαίνομαι στην ιδέα, και τελικά ένα χιλιάρικο είναι απλά ένα....εισιτήριο για την Ελλάδα (αρκεί να αποφασίσω να μην έρθω μια φορά). :D

Εν τω μεταξύ δεν έχω ιδέα και για το αν υπάρχουν κανονισμοί για τέτοια πράγματα. Φαντάσου να κάνεις ένα φαντεζί γυρισματάκι πάνω απ'το πανεπιστήμιο και να σκάσει καμιά αναχαίτιση... !

Εν τω μεταξύ δεν έχω ιδέα και για το αν υπάρχουν κανονισμοί για τέτοια πράγματα. Φαντάσου να κάνεις ένα φαντεζί γυρισματάκι πάνω απ'το πανεπιστήμιο και να σκάσει καμιά αναχαίτιση... !

Έχεις δει το "Rushmore"?, χεχε.

Καλησπέρα, Θελω να κανω μερικές ερωτήσεις και παρακαλώ οποίος ξερει ας βοηθήσει. :-)

πρόσφατα αγόρασα την Gopro hero 4 silver
αλλα επειδή δεν έχω ποτέ ξανα χρησιμοποιεισει gopro θα ηθελα να μου πειτε ποίες ειναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για να εχω ενα ωραίο και αποτελεσματικο βίντεο.?

ποιες ρυθμίσεις πρέπει να εχω για να μπορέσω ύστερα να επεξεργαστώ το βίντεο στο gopro studio για ενα slow motion στιγμιότυπα?

Σάς ευχαριστώ πολύ,

Άρης