golden ear supersat & denon 4800

beetlejeans

New member
26 May 2024
7
καλησπερα σε ολους

μου εχει δοθει η ευκαιρεια να αγορασω ενα σετ ηχειων απο τον ξαδερφο που ετοιμαζεται για μονιμη μετοικηση στο εξωτερικο ,τα παιρω ολα σε πολυ χαμηλη τιμη και με δοσειςκαι ολα ειναι μεσα στο κουτι τους δεν εχουν ανοιχτει ουτε για δοκιμη .

τα ηχεια ειναι τα goldenear supersat 60 (τριαδα μπροστα),goldenear supersat 50 που ειναι για surround και για s surround back ειναι τα goldenear supersat .
subwoofer ειναι το η το goldenear forcefield 40

ενισχυτης ο denon 4800
η ερωτηση μου ειναι αν εχει καποιος αποψη για το συγκεκριμενο σετ ηχειων γιατι δεν τα εχω ακουσει καν ενω αχω ακουσει αντιστοιχα καποιες κολωνες της εταιρειας και εχω εντυπωσιαστει

το σιγουρο ειναι οτι σαν σετ θα εχει συνοχη επειδη ειναι σχεδον ιδια τα ηχεια ...αλλα γενικα πως παιζουν και πως συνδιαζονται με τον ντενον

ο χωρος που θα μπουν ειναι 27 τετραγωνικα σαλονι σε τετραγωνη μορφη ,,βεβαια εχω open space αριστερα συνεχεια σαλονιου-κουζινα

οποτε οποιες γνωμες υπαρχουν για τα ηχεια ειναι καλοδεχουμενες

ευχαριστω και καλες διακοπες σε οσουν την κοπανησαν

τελικα το σαμπγουφερ ειναι το forcefield 4 και τα σαραουντ μπακ τα supersat 3 , τα υπολοιπα παραμενουν ως εχουν

Το καλό είναι ότι ο 4800 μπορεί να διαχειριστεί διαφορετικό σημείο απόκοπής για τα διαφορετικά ηχεία μεταξύ τους. Για σύστημα lifestyle σχεδίασης, που εναρμονίζεται εννοώ με τον χώρο, μια χαρά μου φαίνεται και θα έχει και την υπογραφή της Goldenear στον ήχο.

Εάν η τιμή είναι καλή και συμφέρουσα όπως λες, γιατί όχι;

καλημερα

στην ουσια πληρωνω μονο τον ενισχυτη και κατι παραπνω.,αρκετα συμεφερουσα θα ελεγα με βαση τις τιμες που βλρπω

Δεν εχουν ανοιχτει καν ειναι μεσα στα κουτια τους.

παρολο που εχει τυχει να ακουσω κολωνες της goldenear και εξεπλαγην ευχαριστα τα συγκεκριμενα δεν τα εχω ακουσει καν οποτε για αυτο ρωταω εδω αν θα καλυψουν τον χωρο μου και αν παιζουν ποιοτικα,θα ειναι αυστηρα για ταινιες .αυτο που δεν γνωριζω pleo ειναι αυτη η ηχητικη υπογραφη τους μη εχοντας την εμπειρια με τα συγκεκριμενα ηχεια

Δύσκολα θα βρεις κάποιον να έχει ακούσει τα συγκεκριμένα. Κι εγώ όσες φορές έτυχε να ακούσω goldenear ήταν ηχεία δαπέδου και έπαιζαν πολύ καλά.

Σε 7.1 θα το στήσεις φαντάζομαι, όπως είναι σχεδιασμένα αυτά για τοίχο. Έχει και τον 4800 που μάλλον εάν κάποιος ψάχνει ενισχυτή av μάλλον αυτόν θα αγόραζε, τα ηχεία θεωρούνται καλά, ξεφεύγοντας από τις τυπικές περιπτώσεις ηχείων, σίγουρα.
Το subwoofer είναι 10ιντσο αλλά μαζί με παθητικό ακτινοβολητή που σημαίνει ότι θα παίζει σαν μεγαλύτερο από αυτό που είναι και τα 27 τετραγωνικά δεν είναι πολύ μεγάλος χώρος για να μην τα καλύψει.

Το ερώτημα είναι το εξής. Θα ήσουν διατεθειμένος να δεις λύση ηχείων με καμπίνα με ο,τι αυτό συνεπάγεται για το αισθητικό μέρος; Αν όχι τότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το σκεφτείς άλλο.
Απλώς επειδή είναι επιτοίχια δεν θα έχεις τη δυνατότητα να τα μετακινήσεις μεταβάλλοντας την απόσταση σε κάποιο από αυτά, στην περίπτωση που δεν είναι συμμετρικός ο χώρος.
Εδώ βέβαια καλό θα ήταν να δούμε μια κάτοψη.

Last edited:
δεν θα ημουν διαθετημενος για ηχεια με καμπινες δεν βολευουν ...ο χωρος ειναι εντελως συμμετρικος και ανοικτος αριστερα συβεχεια σαλονιου κουζινα ..οποτε μου κανουν γιατι θα τα βαλω τοιχο ....θα προχωρησω ηδη στην αγορα και εαν εχουν αυτο το ανοιχτο ακουσμα οπως εχουν οι αντιστοιχα δαπεδου τους ειμαι οκ... ειναι ιδιαιτερη περοπτωση το σετ γιατι ειναι του ξαδερφου μου και εντελως καινουρια οποτε προχωραω ...

ευχαριστω και οτι προλυψει κατα το στησιμο μολις ερθουν θα ενημερωσω