Google Nexus 7_2012 vs. Nexus 7_2013...

lykman

Supreme Member
29 June 2006
5,798
Aθήνα
Θα ήθελα όσοι κάνατε την μετάβαση από το Ν7 του '12 στο Ν7 του '13 (ή δοκιμάσατε και τα δύο), να μου πείτε, αν για ένα έξτρα κόστος ~80 αξίζει η όλη ιστορία...
ποια ήταν αυτά τα πραγματάκια που "κερδίζει" κανείς από την μετάβαση. Τι πήρατε παραπάνω από του '13, που δεν το είχατε στο μοντέλο του '12. Τι κάνει καλύτερα σε πραγματική χρήση (γιατί ΟΚ προφανώς τα benchmarks το βγάζουν γρηγορότερο, αλλά μικρή αξία έχουν σε πραγματική χρήση, όταν το android για παράδειγμα συνήθως δεν χρησιμοποιεί καν και τους 4 πυρήνες).

γενικά αν αξίζει να πουλήσει κάποιος το μοντέλο του 2012 σαν μεταχειρισμένο, και με ένα έξτρα κόστος περίπου 80-90 , να αγοράσει το μοντέλο του 2013.

(το μέγεθος της ενσωματωμένης μνήμης δεν με απασχολεί, και με 8GB βολεύομαι... :-) )

ευχαριστώ! :ernaehrung004:

Για κανεναν λόγο.

Το 2013 ειναι σαφως ανωτερο σε χαρακτηριστικά , αλλα η εμπειρία χρήσης ειναι ολοιδια.Στις 7 ιντσες ουτε η full hd δεν φαίνεται.
Το 2012 ειναι ακόμα σφαιράτο εξάλλου...

μηπως - κρινοντας απο το Galaxy Nexus - το ενα θα παρει την 5 και το αλλο οχι?

συνηθως, βεβαια, σπανια αξιζει να πηγαινεις στο αμεσως επομενο μοντελο...

οποτε υπομονη για το 2014 version...

(εγω που δεν εχω ακομα tablet, δεν ξερω αν θα κρατηθω περισσοτερο απο μια μερα μετα την εναρξη των εκπτωσεων τον Γεναρη... για το 2013 version, λεμε...)

Για κανεναν λόγο.

Το 2013 ειναι σαφως ανωτερο σε χαρακτηριστικά , αλλα η εμπειρία χρήσης ειναι ολοιδια.Στις 7 ιντσες ουτε η full hd δεν φαίνεται.
Το 2012 ειναι ακόμα σφαιράτο εξάλλου...

συμφωνώ. Εχω το 7 του '12 , δούλεψα και του '13 διπλα διπλα και η μετάβαση δεν αξίζει τον κόπο. Αν κάποιος αγοράσει καινούργιο όμως, φυσικά του '13!

Ψιλοδιαφωνώ:

Η οθόνη είναι η μέρα με τη νύχτα, ειλικρινά. Το smoothness στην καθημερινή χρήση θεωρώ ότι είναι σαφώς ανεβασμένο (αν και στο παλιό δεν παρατηρούσες το παραμικρό πρόβλημα, η διαφορά όταν έπιασα στα χέρια μου το καινούριο ήταν σαφής). Επίσης ο ήχος (των ηχείων) είναι αρκετά βελτιωμένος.

Γνώμη μου είναι ότι τα 80 γιούρια θα τα έδινα (αν μου περίσσευαν), αλλιώς αν ήταν τα τελευταία μου, όχι, θα έμενα στο παλιό.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.

Για την ιστορία, λέω τελικά να αναβαθμίσω τηλέφωνο που είμαι 2 γενιές πίσω (galaxy nexus -> Nexus5), και να κρατήσω το Ν7_2012 μου μέχρι του χρόνου... (εκτός και αν βγάλει κανά 8άρι μέχρι τότε).