Google σήμερα 11 Μαϊου

17 June 2006
25,421
Αθήνα
Φαντάζομαι θα έχετε προσέξει το σημερινό Logo της Google το ωραίο animation που είναι αφιερωμένο στην Martha Graham www.google.com

Στο iphone και φαντάζομαι και στο iPad, γιοκ το animation. Δείχνει μόνο το τελικό στατικό σχέδιο. Flash είναι; Δεν νομίζω.
Μας ενδιαφέρει ή θα μου πειτε ότι δεν ασχολούμαστε με εταιρειούλες στυλ google;...

δεν φταίνε οι άλλοι που οι apple το παίζει ιστορία.... το 90% του web έχει flash και η apple κάνει την σκληρή γκόμενα...
Δεν σε παίρνουμε apple υπάρχουν καλύτερες πιο όμορφες και πιο ευέλικτες κάνουν τα πάντα......

Αντε να βγαλουμε και την σημερινη μερα........

Αντε να βγαλουμε και την σημερινη μερα........

Συγνώμη, όταν μια εταιρία ζητάει 660 και 780 ευρώ για κινητό εν έτη 2011 (ασχέτως αν η πλειοψηφία τα παίρνει με επιδοτήσεις ή τα χαρίζουν στα στελέχη οι εταιρείες), δεν έχεις απαίτηση τουλάχιστον να βλέπεις τα sites όπως είναι φτιαγμένα;

Ωραιότατο σύγχρονο laptop παίρνεις πλέον με τόσα χρήματα για να μην ξεχνάμε και την αξία των χρημάτων.

Και μην μου πεις ότι είμαι εγκάθετος κατά του iPhone. Από το 2007 έχω iPhone. Απλά αρχίζω και νοιώθω κορόϊδο σιγά-σιγά.

Φαντάζομαι θα έχετε προσέξει το σημερινό Logo της Google το ωραίο animation που είναι αφιερωμένο στην Martha Graham www.google.com

Στο iphone και φαντάζομαι και στο iPad, γιοκ το animation. Δείχνει μόνο το τελικό στατικό σχέδιο. Flash είναι; Δεν νομίζω.
Μας ενδιαφέρει ή θα μου πειτε ότι δεν ασχολούμαστε με εταιρειούλες στυλ google;...

Αν και μάλλον περιττό, να πω ότι στο Droid μου παίζει μια χαρά το animation..

Μήπως η Google "βλέπει" ότι η σελίδα πηγαίνει να ανοίξει από mobile device και σε στέλνει αυτόματα στη mobile έκδοση της σελίδας (η οποία λογικά δεν έχει όλο το animation);

Συγνώμη, όταν μια εταιρία ζητάει 660 και 780 ευρώ για κινητό εν έτη 2011 (ασχέτως αν η πλειοψηφία τα παίρνει με επιδοτήσεις ή τα χαρίζουν στα στελέχη οι εταιρείες), δεν έχεις απαίτηση τουλάχιστον να βλέπεις τα sites όπως είναι φτιαγμένα;

Ωραιότατο σύγχρονο laptop παίρνεις πλέον με τόσα χρήματα για να μην ξεχνάμε και την αξία των χρημάτων.

Και μην μου πεις ότι είμαι εγκάθετος κατά του iPhone. Από το 2007 έχω iPhone. Απλά αρχίζω και νοιώθω κορόϊδο σιγά-σιγά.

Δεν θα διαφωνησω αλλα αυτα ειναι ολα γνωστα απο το 2007 οτι "λειπουν" καποια πραγματα απο τις σελιδες (οπως flash)
Δεν ειναι τελειο τηλεφωνο και οποιος λεει το αντιθετο μονο γραφικος μπορει να χαρακτηριστει.
Παρολα αυτα δινει καποια πραγματα που σε εμενα τουλαχιστον οταν τα ζυγιζω ειναι πιο σημαντικα απο ενα animation που δεν θα δω.
(ειχα android για εναμιση χρονο και δεν ξαναγυρναω τουλαχιστον συντομα).

(BTW το animation φαινεται κανονικα στον skyfire που χρησιμοποιω.)

Μήπως η Google "βλέπει" ότι η σελίδα πηγαίνει να ανοίξει από mobile device και σε στέλνει αυτόματα στη mobile έκδοση της σελίδας (η οποία λογικά δεν έχει όλο το animation);

Όντως, επιβεβαίωσα ότι αυτό συμβαίνει. Τάσο πάτα κάτω κάτω Κλασική Εμφάνιση (ή κάτι τέτοιο..) και θα σου παίξει.

Για ποιο λογο ακριβως ανοιξες το θεμα Τασο ?
Για να τη πεις παλι στην Apple, οτι δε παιζει flash ?
Ουτε επαιζε ποτε, ουτε προκειται... δεν το εκρυψε αλλωστε.

Ετσι κι αλλιως το momentum ειναι με το μερος της... δεν εχει (ακομη) αναγκη κανεναν.
Αυτο εκανε παντα, δες πχ τωρα με τα νεα macbook pro, που φυσικα δεν εβαλε usb3 παρα μονο thunderbolt (και καλα εκανε).

Γιατι ξαναλεμε τα ιδια πραγματα ?:nounder:

ΥΓ. το animation παιζει κανονικα και στο iphone 4....δεν ειναι flash (αυτο μηπως κατι λεει)?

Last edited:
Αν πατήσεις κάτω "κλασσική" εμφάνιση το παίζει κανονικά, αλλά ψιλοσέρνεται να πω την αλήθεια...

Γιάννη,

Νομίζω ότι ο Τάσος γράφει ξεκάθαρα από την αρχή ότι ''δεν νομίζει ότι ειναι flash''.

Οποτε, λογικά, του την έδωσε να μην μπορεί να δει κάτι ακόμα ελεω Στηβάκου και ρώτησε το γιατί.

Αν λοιπόν είχες ''περιοριστεί'' στο:

ΥΓ. το animation παιζει κανονικα και στο iphone 4....δεν ειναι flash

σε συνδυασμό με όσα, τεχνικά, ανέφερε ο Δημήτρης παραπάνω, νομίζω ότι θα ήταν πιο απλά τα πράγματα.

:)

Τάσο, ωραίο θέμα...:grinning-smiley-043:flipout:

Κ όπως είπε παραπάνω ο Δημ.Δημ, αν επιλέξεις "Προβολή Google σε : Κλασσικό" το animation παίζει μια χαρά.

Last edited:
Απάντηση: Re: Google σήμερα 11 Μαϊου

Για ποιο λογο ακριβως ανοιξες το θεμα Τασο ?
Για να τη πεις παλι στην Apple, οτι δε παιζει flash ?
Ουτε επαιζε ποτε, ουτε προκειται... δεν το εκρυψε αλλωστε.

Τελικά δεν είναι flash.

Ναι επιβεβαιώνω ότι επέλεξα το "κλασσικό" στο τέλος της σελίδας δεν το είχα προσέξει και παίζει το animation αλλά όντως σέρνεται πολύ.

Το άνοιξα το θέμα γιατί έχω ικανό τον στηβ ΓΙΑ ΟΛΑ και ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ.
Γιάννη από σένα ειλικρινά δεν περιμένω ποτέ να σε πειράξει κάτι σε μηλοπροϊόν αφού όλα "εν σοφία εποίησε" .... :flipout:

We love Apple !!! :grinning-smiley-043

Ειπαμε, η Apple ειναι σαν τη πιο ομορφη γκομενα ... τη χαιρεσαι οπως ειναι !

Αν αρχισεις και ψαχνεσαι, τοτε αστα-βραστα... βρες αλλη καλυτερα -bye-

Εχεις δηλ. αυτην ,
attachment.php

και μου λες οτι δε σ αρεσει το χρωμα του διχτυωτου!!!

Attachments

• Monica_Bellucci_322.jpg
    Monica_Bellucci_322.jpg
    174.2 KB · Views: 48
Last edited:
Γιάννη,

Νομίζω ότι ο Τάσος γράφει ξεκάθαρα από την αρχή ότι ''δεν νομίζει ότι ειναι flash''.

Οποτε, λογικά, του την έδωσε να μην μπορεί να δει κάτι ακόμα ελεω Στηβάκου και ρώτησε το γιατί.

Αν λοιπόν είχες ''περιοριστεί'' στο:

σε συνδυασμό με όσα, τεχνικά, ανέφερε ο Δημήτρης παραπάνω, νομίζω ότι θα ήταν πιο απλά τα πράγματα.

:)

Εσυ πολυ μου τη μπαινεις τελευταια... :grinning-smiley-043

Τασουλη, για ολα φταιει ο Steve! Οι κακες γλωσσες λενε οτι κρυβεται πισω απο την χρεωκοπια της Ελλαδος... Απεταξαμην, απεταξαμην! :p