Γραμμη απο τον πίνακα...

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,778
Αθήνα
Θέλω να καλέσω μάστορα να μου τραβήξει μια καινούρια γράμμη απο τον πίνακα μόνο για το ηχοσύστημα.

Τι πρέπει να ζητήσω;

Χαρακτηριστικά καλωδιού (διατομή κλπ...), ασφάλεια...

Οχι τίποτα εξωτικά πράγματα...

Υπάρχουν κάποιες συμβουλές;;

Ευχαριστώ!!!

πριν σου κανει κατι πες του να δει αν εχεις κοινο ουδετερο αν εχεις μην περιμενεις πολλα πραματα
ασφαλεια βαλε με χρυσο φυσιγγι hi fi tunning και καλωδιο οσο πιο καλο
αν εισαι σε θεση για μια ακομα καλυτερη γειωση κανε το θα σε ανταμειψει με το παραπανω

οταν το εκανα τραβηξα μια γραμμη.

αν το ξαναεκανα τωρα θα τραβουσα μια 25 αρα με 6χιλ και δυο 16 αρες με 2.5 χιλ να βαλω μια τους τελικους μια για τα ψηφιακα και μια για τα αναλογικα.

καλωδια απλο χαλκινο πολυκλωνο.

καλωδια απλο χαλκινο πολυκλωνο.

:grandpa: Μονόκλονο. Δεν νομίζω ότι το πολύκλωνο είναι εντός ηλεκτρολογικών προδιαγραφών για εγκαταστάσεις.
Ένα 3x4 κλασικό ηλεκτρολογικό σε μία 20άρα ασφάλεια θα κάνει τη δουλειά σου αν δεν θέλεις να τα χώσεις.
Αν θέλεις να πας παρακάτω, μία ασφάλεια όπως την περιέγραψε ο argi.
Μετά από εκεί το χάος. :BDGBGDB55:

Εγω πάντως λέω να τραβήξω γραμμή κατ´ευθείαν απο το ρολόι της ΔΕΗ.
Με ξεχωριστό πίνακα στο δωμάτιο με τα μηχανήματα.

Re: Απάντηση: Γραμμη απο τον πίνακα...

Εγω πάντως λέω να τραβήξω γραμμή κατ´ευθείαν απο το ρολόι της ΔΕΗ.
Με ξεχωριστό πίνακα στο δωμάτιο με τα μηχανήματα.

Σωστό και αυτό αν και νομίζω πως το αποτέλεσμα θα είναι πιό πολύ οπτικό / αισθητικό παρά ηχητικό. :)

:grandpa: Μονόκλονο. Δεν νομίζω ότι το πολύκλωνο είναι εντός ηλεκτρολογικών προδιαγραφών για εγκαταστάσεις.
Ένα 3x4 κλασικό ηλεκτρολογικό σε μία 20άρα ασφάλεια θα κάνει τη δουλειά σου αν δεν θέλεις να τα χώσεις.
Αν θέλεις να πας παρακάτω, μία ασφάλεια όπως την περιέγραψε ο argi.
Μετά από εκεί το χάος. :BDGBGDB55:

το ξερω αλλα λενε οτι το πολυκλωνο ειναι καλυτερο.

εγω μονοκλωνο εχω γιατι αυτο εβαλε ο ηλεκτρολογος.

Re: Απάντηση: Γραμμη απο τον πίνακα...

Ευχαριστώ παιδιά!!!!!

πριν σου κανει κατι πες του να δει αν εχεις κοινο ουδετερο αν εχεις μην περιμενεις πολλα πραματα
ασφαλεια βαλε με χρυσο φυσιγγι hi fi tunning και καλωδιο οσο πιο καλο
αν εισαι σε θεση για μια ακομα καλυτερη γειωση κανε το θα σε ανταμειψει με το παραπανω

Ο μάστορας θα ρθεί για να μου βάλει ξαχωριστή γείωση και με την ευκαιρία λέω να τραβήξω και μια γραμμούλα...

Που θα βρώ τέτοια ασφάλεια;;

Το "όσο πιο καλό" τι σημαίνει;; Χαρακτηριστικά;