Grand Theft Auto VI

17 June 2006
25,117
Αθήνα
Πω πω πω τι παιχνιδαρες τα RDR 🤩😍

Ο λόγος που δεν μ αρέσουν τα παιχνίδια στυλ GTA είναι διότι πας απλά μια βόλτα στην Φλόριντα και τα βλέπεις live. Αν εξαιρέσεις σκοτωμούς και κλεψιές κλπ όλα τα άλλα όπως λες κι εσύ είναι πραγματικότητα.

Last edited:
22 June 2006
35,230
NEO HRAKLEIO
επειδη εμεις δεν θα παμε ποτε Φλοριντα... θα το παιξουμε σιγουρα (καλα να ειμαστε!) :p

Eννοειται πρεπει να παιξεις το RDR 2 (και το 1 αν το βρεις ) ... τρομερο παιχνιδι, σιγουρα στο τοπ 10 ολων των εποχων για μενα.

• Like
Reactions: tiniakos
17 June 2006
25,117
Αθήνα
Γιάννη το έχω δει το στυλακι αυτό στην Αμερική αρκετές φορές και ειλικρινά δεν μου κάνει καμία αίσθηση να το δω και σε παιχνίδι. Το θεωρώ ανούσιο. Φαντασία μηδέν.
Παιχνίδια που είναι στο σήμερα, δεν με τρελαίνουν.
Εννοείται τα έχω αγοράσει day one και τα εχω τερματίσει. Μακράν το καλύτερο παιχνίδι.
Φυσικά πρέπει να σου αρέσει και η εποχή του παιχνιδιού για να κολλήσεις.

tiniakos

AVClub Fanatic
7 August 2007
17,013
Τήνος / Ελλάς
Είχα δοκιμάσει και εγώ τα παλιότερα gta στο playstation 2 αν θυμάμαι καλά και ήταν κάτι διαφορετικό. Πλέον δεν ξέρω αν έχω το χρόνο και την όρεξη να ασχοληθώ τόσο πολύ. Προτιμώ μερικά ματς στο fifa ή κανένα τύπου call of duty.

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,217
Εκεί ψηλά.....
Υπαρχουν παιχνιδια που περιμενουν να βγουν και ακομα δεν ξερουν ποτε ακριβως γιατι περιμενουν πρωτα να ανακοινωσει ημερομηνια το GTA VI και μετα να κανουν τον προγραμματισμο τους μιας και αναμενεται να ειναι με βεβαιοτητα το γεγονος της χρονιας...

Το αυτο περιμενουν και ποσοι υπαλληλοι για να προγραμματισουν αδειες εργασιας για να παιξουν το νεο παιχνιδι (χωρις υπερβολη)

pathfinder

AVClub Addicted Member
28 October 2007
1,528
Πικέρμι
Υπαρχουν παιχνιδια που περιμενουν να βγουν και ακομα δεν ξερουν ποτε ακριβως γιατι περιμενουν πρωτα να ανακοινωσει ημερομηνια το GTA VI και μετα να κανουν τον προγραμματισμο τους μιας και αναμενεται να ειναι με βεβαιοτητα το γεγονος της χρονιας...

Το αυτο περιμενουν και ποσοι υπαλληλοι για να προγραμματισουν αδειες εργασιας για να παιξουν το νεο παιχνιδι (χωρις υπερβολη)
Day one πάει το παιχνίδι! Μαζί με το ps5 pro

• Wow
Reactions: Kosh

karamela

AVClub Fanatic
6 November 2013
12,799
Το μόνο (σχεδόν) παιχνίδι που πάει Day One αγορά, και ναι και εγώ θέλω ημερομηνίες καθώς όταν το αγοράσω, θα πάρω άδεια μια μέρα για να λιώσω κανένα δεκάωρο για αρχή!!

Υ.Γ. Ισως και Εγώ με το ps5 pro που δεν το έχω πάρει ακόμα καθώς δεν βρίσκω τον λόγο (προς το παρών!).

• Like
Reactions: pathfinder

karamela

AVClub Fanatic
6 November 2013
12,799
Aντε να δουμε λογικα προς τα Χριστουγεννα το βλεπω.....
Eχω δει το Trailer 150 φορές, άντε να δούμε πότε θα βγει!! Τέτοια αγωνία για παιχνίδι χρόνια έχω να νιώσω!!

karamela

AVClub Fanatic
6 November 2013
12,799
Αυτοκτονία, ελπίζω να ζούμε μέχρι να βγει!! Πάντως πρώτη φορά ξανασυμβαίνει αυτό...χαχα:p

Grand Theft Auto VI Trailer 2​

Rockstar Games

Eπισημως σε ενα χρονο

Καλά, σιγά μην τρέχει αυτό που βλέπουμε στο trailer σε κονσόλες, ακόμα και στο μελλοντικό PS6, πόσο μάλλον στην τρέχουσα ναυαρχίδα PS5 Pro. Αν είναι να χρειαζόμαστε 4-5 χιλιάρικα σε hardware και 1000W regular load, προτιμώ να πάω για ψάρεμα.

pathfinder

AVClub Addicted Member
28 October 2007
1,528
Πικέρμι
Καλά, ας το δούμε πρώτα γιατί δε θα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε φαντεζί ντέμο και δίαιτα στο release.
Είναι γνωστό πάντως και εάν κρίνω από το red dead redemption 2 που βγήκε για ps4 η εταιρεία εκμετάλλευεται το hw στο έπακρο . Θεωρώ δε ότι θα θέλει να έχει την καλύτερη απόδοση ακόμα και στο ps5 μια και αυτό έχει ήδη μπει στα περισσότερα σπίτια . Βέβαια εάν στο ps5 pro υπάρχει διαφορά Ε τότε πρώτος έγω θα το παρω!

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,217
Εκεί ψηλά.....
Στο τέλος αναφέρει captured on PS5