Grande Ole Party

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
17,777
Ministry Of Silly Walks
Ξεκίνησε από τηλέφωνο του Ηλία για μια απλή συνάντηση και κατέληξε σε διαδήλωση μετά ούζων και άλλων "αναψυκτικών" εδεσμάτων, της μισής σχεδόν μουσικής κατηγορίας...

Μπαιρα,Μουκ,Μανωλακος,Ηλιας,Στεργιος (ο Σαλονικιος),,και Εγώ,,μαζευτήκαμε μέχρι πρωίας κάτω από τα φώτα του νέου μουσείου της Ακρόπολης ,για να τιμήσουμε τα διψασμένα για αλκοόλ στομάχια μας...:ADFADF1:

Παιδες ευχαριστώ γι αυτήν την συνάντηση...ήταν όλα υπέροχα,αν και η τύπισσα που έβαζε μουσική μας έβαλε κανονικά τα γυαλιά..κάθε τρεις και λίγο ήμασταν με την απορία για το τι παίζει...:Banane0:

Μουκ από τον τίτλο του thread καταλαβαίνεις με τι ασχολούμαι από την στιγμή που ξύπνησα...και έχω κατενθουσιαστεί...

Μπαιρα respect...απλά...

Μανωλακο ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε και ελπίζω όχι η τελευταία..

Ηλια ελπίζω να περάσεις μοναδικά εκεί που θα πας με την οικογενεια σου...

Στεργιε από το λίγο που σε είδα κατάλαβα ότι είσαι από τα πιο γλυκά παιδιά..καλή επιστροφή στα πάτρια εδάφη...

Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα:ernaehrung004:

Μπαιρα,Μουκ,Μανωλακος,Ηλιας,Στεργιος (ο Σαλονικιος),,και Εγώ,,μαζευτήκαμε μέχρι πρωίας κάτω από τα φώτα του νέου μουσείου της Ακρόπολης ,για να τιμήσουμε τα διψασμένα για αλκοόλ στομάχια μας...:ADFADF1:

Η αλήθεια είναι ότι για το μουσείο πήγαμε(το οποίο χτες βράδυ έδειχνε πολύ όμορφο) ....και προέκυψαν τα ποτάκια..:flipout:

Παίδες εννοείται πως θα το κανανίσουμε πάλι.....:ernaehrung004::ernaehrung004:

Το Μουσείο καλά ή έγειρε??:ADFADF1::ADFADF1::dancing::flipout:

Aποτι κατάλαβα μαζευτήκατε ολα τάΡοκόΤεκνα:D:D:flipout::flipout:(πλήν Στέργιου δηλαδή πού δικαιούται να φέρει τον Τίτλο)

Last edited:
Αλλοίμονό του τού Μανωλάκου.:twoguns:
Κουβέντα δέν είπε στά τζαζοκλασσικούρια.Λές και δεν υπήρξαμε Ρόκια εμείς..
Επειδή δηλαδή είναι 32 χρονών μόνον(:D:marchmellow:),οι λοιποί δέν χωράνε.:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Grande Ole Party

Αλλοίμονό του τού Μανωλάκου.:twoguns:
Κουβέντα δέν είπε στά τζαζοκλασσικούρια.Λές και δεν υπήρξαμε Ρόκια εμείς..
Επειδή δηλαδή είναι 32 χρονών μόνον(:D:marchmellow:),οι λοιποί δέν χωράνε.:flipout::flipout:

Την επόμενη φορά θα είσαι μέσα:2thumb22sup:(και όποιος άλλος θέλει)...απλά κλείστηκε πολύ βιαστικά...

Βέβαια πονάνε οι αμυγδαλές σήμερα λόγο της έντασης της μουσικής αλλά χαλάλι..Για εμάς τους παντρεμένους ειδικά ,σπανίζουν τώρα πια τέτοιες καταστάσεις...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Grande Ole Party

.Για εμάς τους παντρεμένους ειδικά ,σπανίζουν τώρα πια τέτοιες καταστάσεις...

Το ξέχασα αυτό.
Εσύ και ο Ηλίας είσαστε στό Κλάμπ.:ernaehrung004:
Εδώ που ταλέμε την Δευτέρα πού τρέχαμε στην Πετρούπουλη με τον Stelio pappas για τον Θανάση τον Παπακωνσταντίνου τά ίδια λέγαμε ,πώς κοντεύουμε να ξεχάσουμε τίς Συναυλίες..:music-smiley-006:
Τα άλλα τά ´Τζόβενα´ακόμα το παίζουν ´ελεύθεροι και ωραίοι´...
Τους βλέπω να ζητάνε ´δανεικές´γιά Τίλιο αργότερα.:flipout::flipout:

Άντε παλιόπαιδα!!!
Κάνατε τούς μεγαλύτερους νά θυμηθούνε τά νιάτα τους..:jester:

vase81.jpg

Ωραία βραδιά με πολύ καλαμπούρι, συζήτηση, αλκοόλια και τα ωραιότερα σορτσάκια που κυκλοφορούν στη πόλη.

Ιδιαίτερη χαρά που συνάντησα πρώτη φορά τον ΣπύροΑ.
Ο Καλαμάτας είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχουμε, γκαραντί. Ο Ηλίας επίσης, αν και τον ήξερα λιγάκι από παλιά.

Μπάϊρα και Μανωλάκος σε εξαιρετική fitness κατάσταση και ικανότητα στη διείσδυση από τον άξονα.
Κανονίστηκε ακρόαση μέσα στη βδομάδα, άντε να δούμε.

Όλα τα λεφτά η ξεσκέπαστη επιστροφή με το μίνι σκάφος του Μανωλάκου;) (πρέπει να είχε οδηγήσει σε βραδινή έξοδο όταν ακόμα ο Νικοπολίδης ήταν ανύπαντρος και είχε νερό ο Κηφισσός).

υ.γ. Μπάϊρα σόρυ για τη παραπληροφόρηση στους Buzzcocks:grinning-smiley-043:ADFADF1::smash:

Απάντηση: Re: Grande Ole Party

Όλα τα λεφτά η ξεσκέπαστη επιστροφή με το μίνι σκάφος του Μανωλάκου;) (πρέπει να είχε οδηγήσει σε βραδινή έξοδο όταν ακόμα ο Νικοπολίδης ήταν ανύπαντρος και είχε νερό ο Κηφισσός).

Καλά ρέ θά μάς πνίξεις.:flipout::flipout::flipout::grinning-smiley-043

Χάρηκα πολύ που είδα τα παιδιά και γνώρισα επιτέλους και το Σπύρο.
Να μην είχα χάσει και τους Royksopp (μεγάλη ιστορία)...

Λοιπόν, την κοπελιά πίσω από τα decks την παντρεύομαι και αύριο, άμα λάχει!:love:

Δοθείσης της ευκαιρίας, να ευχαριστήσω και το "συγκάτοικο" Μουκ για όλα...

Υ.Γ.
Τζίμης: Στέργιε, πήγαινε με τους δικούς σου, θα τον πάω εγώ τον Κώστα σπίτι.
Εγώ: *απορημένο ύφος* Πήρες αυτοκίνητο;
Μουκ: Αλήθεια λέει!
Εγώ: Mέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου... :D

Απάντηση: Re: Grande Ole Party

Να μην είχα χάσει και τους Royksopp (μεγάλη ιστορία)...

Τι εγινε ρε Στεργιε? Πες και κατι για τους υπολοιπους που εμφανιστηκαν. Εμαθα πως ειχε λιγο κοσμο παντως.

Πολύ ωραία βραδιά με εξαιρετική παρέα και τις κατάλληλες μουσικές.
Τα εκθέματα ήταν εντυπωσιακά και μάλιστα κάποια στιγμή μπήκε και το καλοκαίρι στο μαγαζί.

Η Μαρίνα έπαιξε σούπερ και είχε κάποιες κορυφαίες στιγμές.

Το γέλιο έπεσε όταν ο Μπάϊρας ήθελε ντε και καλά να μάθει ποια κομμάτια παίζονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και εγώ δεν τον άφηνα για να μη δείξουμε ότι δεν γνωρίζουμε στη μικρή.
Του έλεγα ''είναι δυνατόν ο γκουρού να μη γνωρίζει;'' θα γίνουμε ρόμπες.:Banane0:

Τον Σπύρο δεν τον είχα γνωρίσει και έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Θα τα ξαναπούμε συντομότατα.

Το οργανώνουμε ξανά πιο νωρίς και είστε όλοι καλεσμένοι.

Υ.Γ. Σούρλα απλά θέλω να ενημερώσω ότι στις τέσσερεις το πρωϊ έγινε παραγγελία για ποτά. Κάνε κούρα για να είσαι έτοιμος για την επόμενη.

Υ.Γ2. Α ωραίο και το μουσείο. Μάλιστα 2 Καρυάτιδες ήρθαν και στο μαγαζί.

Last edited:
Σε ότι έχει να κάνει με το αυτοκίνητο πρέπει να ομολογήσω πως κακώς το πήρα μαζί μου. Έχετε δίκιο.
Δύο άτομα χωράνε και αφήσαμε τον Μπάϊρα να γυρίσει με ταξί.
ΝΤΡΟΠΗ.:music-smiley-005::afro:

Πάντως υπάρχει βελτίωση. Την προηγούμενη φορά κυκλοφορήσαμε με του Στέργιου που είχε κατέβει από τη Θεσσαλονίκη.

Το γέλιο έπεσε όταν ο Μπάϊρας ήθελε ντε και καλά να μάθει ποια κομμάτια παίζονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και εγώ δεν τον άφηνα για να μη δείξουμε ότι δεν γνωρίζουμε στη μικρή.
Του έλεγα ''είναι δυνατόν ο γκουρού να μη γνωρίζει;'' θα γίνουμε ρόμπες.:Banane0:
.

Υ.Γ2. Α ωραίο και το μουσείο. Μάλιστα 2 Καρυάτιδες ήρθαν και στο μαγαζί.

Πρακτική η οποία τελικώς είχε και τα θετικά της πλην βεβαίως του σωστού image.
Έτσι το Σαββατοκύριακο έψαξα να βρώ το κομμάτι sing baby sing με την παιδική χορωδία στο τέλος, όπου και εννοείται ότι δεν το βρήκα, αλλά είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να σας δηλώσω τον εξαιρετικό πλούτο γνώσης που αποκόμισα καθώς και την νέο αφιέρωμα που ετοιμάζω για τις παιδικές χορωδίες του πλανήτη γη.

Έχουμε πλέον τα πάντα όλα. Παιδική χορωδία από Ουγγαρία, από Βουλγαρία, κινεζάκια , μαυράκια, παιδικές χορωδίες που τραγουδάνε όπερες, παιδικές χορωδίες που τραγουδάνε σε σουαχίλι , παιδικές χορωδίες που τραγουδάνε το περνά περνά η μέλισσα με τα μελισσόπουλα.

Για τον τίτλο/φράση sing baby sing και ότι σχετικό κοντινά σε αυτό, δεν το συζητάμε βεβαίως .Κάνεις αφιέρωμα στα video κλιπ με ποστ ανά κομμάτι και αλλάζεις σε ένα βράδυ status μέλους.

ΥΓ1 Ώστε λοιπόν ήταν αλήθεια? Τις είδες και εσύ τις καρυάτιδες που το σκασαν από το Μουσείο.

ΥΓ2 Μια χαρά η επιστροφή Δημήτρη. Έφτασα σπίτι όμορφα και αβασάνιστα.

Μπάιρα, θύμισέ μου να μη σου έρθω ποτέ για ακρόαση (παιδικές χορωδίες τώρα, ποιος ξέρει τι θα ανακαλύψεις αργότερα!).

Μια χαρά η επιστροφή Δημήτρη. Έφτασα σπίτι όμορφα και αβασάνιστα.

Σε αντίθεση με το Μουκ, που είναι για δυο bypass τώρα... :flipout:

Αβασάνιστα στα σίγουρα...όταν μπαίναμε στο ταξί εγώ και ο Ηλίας, ο Μπαιρα άρχισε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση κατά μήκος της Συγγρού..

Σαν γνήσιος πρωταθλητής προσπάθησε μάλλον να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ στα 5000 μέτρα στιπλ...

Δεν ξέρω αν τα κατάφερε αλλά η εκκίνησή του ήταν μεγαλειώδης...:BDGBGDB55: