Greeklish (ή Φραγκολεβαντίνικα?)

Messenger

AVClub Addicted Member
31 January 2008
2,688
Αθήνα
Δηλαδή πόσοι δεν έχουν ή δεν μπορούν να βάλουν Ελληνικά στον υπολογιστή τους? Μη τρελλαθούμε κιόλας...

Καλύτερα καθαρά Αγγλικά παρά Greeklish...:fahne90:

και δεν έχει άδικο ...

πλην όμως, μη γινόμαστε και καταπιεστικοί ...

σε ελεύθερο και ανοιχτό φόρουμ γράφουμε, ο καθείς όπως προαιρείται ...

Δηλαδή πόσοι δεν έχουν ή δεν μπορούν να βάλουν Ελληνικά στον υπολογιστή τους? Μη τρελλαθούμε κιόλας...

Καλύτερα καθαρά Αγγλικά παρά Greeklish...:fahne90:

εχεις απολυτο δικιο οσοι γνωριζουν αγγλικα ειναι προτιμοτερο μαλιστα στα Δορυφορικα Ελλην του εξωτερικου με προβλημα Ελληνικων στο pc επικοινωνει στα Αγγλικα και του απανταμε στα Γαλλικα....εεεε Ελληνικα

Και γιατι παρακαλω?

Ειναι αλλη μια πο τις γνωστες Ελληνικες ευαισθησιες και αυτη?

Με τους φραγκους που φταινε για ολα τα κακα.

Οπως τοτε του τoλμησαν οι Βελγοι να βαλλουν το αγορακι που κατουραει σαν μια Καρυατιδα (Proximus Ad) και εγινε στην Ελλαδα της τρελλης? Τα ιερα και τα οσια οι αλητες μας πειραζουν θα τους δειξουμε εμεις...... και γελαγε ολο το Βελγιο για τη "ευαισθησια" μας.

Καλα θα ειναι να δειχνουμε την ευαισθησια μας καθημερινα και σε καθε περισταση και οχι μονο με τα εθνικα μας συμβολα που τοσο πολυ κακομεταχειριζομαστε οι ιδιοι...

Μας λειπει το χιουμορ η κατι κρυβουμε ?

Egw tha grafw both ways guys

If not allowed let me know....:BDGBGDB55:

Μπα, δεν είναι θέμα κολλήματος. Απλώς... δεν διαβάζονται τα άτιμα! Ευτυχώς, τα μηνύματα σε greeklish είναι ελάχιστα, και συνήθως από ανθρώπους που είναι προσωρινά στο εξωτερικό.

Last edited:
Re: Απάντηση: Greeklish (ή Φραγκολεβαντίνικα?)

Ειναι και μερικοι αλλοι που δεν μπορουν να εχουν διαθεσιμα τα ελληνικα συνεχως Εγω πχ εχω στο γραφειο αλλα οχι στο σπιτι τι πρεπει να κανω ?

Το φορουμ εχει συνορα? Εχουμε και τους μεταναστες βρε αδελφια

Στο σταθμο του Μοναχου με αφησες αχουυυυυυ...........:ernaehrung004:

Ειναι και μερικοι αλλοι που δεν μπορουν να εχουν διαθεσιμα τα ελληνικα συνεχως Εγω πχ εχω στο γραφειο αλλα οχι στο σπιτι τι πρεπει να κανω ?

για σενα μιλαμε??? στα διαλα

γενικα το λεμε εσυ ειπαμε εχεις το ακαταλογιστο

και ξενιτεμενος και ΑΕΚ:flipout::flipout:

Μπα, δεν είναι θέμα κολλήματος. Απλώς... δεν διαβάζονται τα άτιμα! Ευτυχώς, τα μηνύματα σε greeklish είναι ελάχιστα, και συνήθως από ανθρώπους που είναι προσωρινά στο εξωτερικό.

Ωχ!!! έπεσα στο πρώτο μήνυμα του νέου Γενικού, :award:είναι η όχι στους κανόνες επιτρεπή η χρήση, ίσως έτσι θα πρεπε να διατυπωθεί κατά την γνώμη μου.:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Greeklish (ή Φραγκολεβαντίνικα?)

για σενα μιλαμε??? στα διαλα

γενικα το λεμε εσυ ειπαμε εχεις το ακαταλογιστο

και ξενιτεμενος και ΑΕΚ:flipout::flipout:

Έεεεετσι! :Banane0:

Να μετακομίσεις στο γραφείο !!!!!

Έτσι θα είσαι πιο αποδοτικός στην εργασία σου, θα ξεκουράζεσαι όποτε εσύ θέλεις and last but not least ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...............:2thumb22sup::flipout::flipout::flipout:

Enas-enas re paidia. An sas aresei afto pou diavazete tora exei kalos. To κουοτεντ μεσσατζε αμπόβε ta leei ola...
Ασε που είμαι υπερ της υιοθέτησης των Αγγλικών σαν τη μόνη ΕΠΙΣΗΜΗ γλώσσα στην EU...! (Φαντάζομαι αυτό θα ξεσηκώσει νέο κύμα αντίδρασης...ωραία...):HTEHETH63:

Enas-enas re paidia. An sas aresei afto pou diavazete tora exei kalos. To κουοτεντ μεσσατζε αμπόβε ta leei ola...
Ασε που είμαι υπερ της υιοθέτησης των Αγγλικών σαν τη μόνη ΕΠΙΣΗΜΗ γλώσσα στην EU...! (Φαντάζομαι αυτό θα ξεσηκώσει νέο κύμα αντίδρασης...ωραία...):HTEHETH63:

Όχι φυσικά! Έχεις δίκιο!
Αλλά ο φίλος Liberopoulos έχει κι αυτός ,οπότε ας κάνουμε μια εξαίρεση για τους ξενιτεμένους.
Και, αδέρφια, κρατήστε όσο μπορείτε τα Ελληνικά γιατί θα τα βρίσκουμε σε βιβλία ιστορίας σε μερικά χρόνια .
Με εκνευρίζει αφάνταστα όταν αγοράζω συσκευή και έχει όλες της γλώσσες (Τούρκικα, Βουλγαρικά, κτλ.) εκτός από Ελληνικά. Βγήκα λίγο εκτός αλλά ήθελα να το πω.

EvanSarris,

κανένας δεν έχει πρόβλημα μαζί σου και σε κανένα δεν αρέσουν τα greeklish.
Ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούνται κάποιες φορές αναφέρθηκε ήδη.

Αυτό που δεν μου άρεσε με εσένα και θέλω να στο πω είναι ότι είσαι μέλος
μόλις μια εβδομάδα και τα μισά από τα post σου είναι με υποδείξεις για το forum ......

Είναι λίγο too much .....