Δηλαδή πόσοι δεν έχουν ή δεν μπορούν να βάλουν Ελληνικά στον υπολογιστή τους? Μη τρελλαθούμε κιόλας...
Καλύτερα καθαρά Αγγλικά παρά Greeklish...:fahne90:
Ειναι και μερικοι αλλοι που δεν μπορουν να εχουν διαθεσιμα τα ελληνικα συνεχως Εγω πχ εχω στο γραφειο αλλα οχι στο σπιτι τι πρεπει να κανω ?
Το φορουμ εχει συνορα? Εχουμε και τους μεταναστες βρε αδελφια
Στο σταθμο του Μοναχου με αφησες αχουυυυυυ...........:ernaehrung004:
Μπα, δεν είναι θέμα κολλήματος. Απλώς... δεν διαβάζονται τα άτιμα! Ευτυχώς, τα μηνύματα σε greeklish είναι ελάχιστα, και συνήθως από ανθρώπους που είναι προσωρινά στο εξωτερικό.
για σενα μιλαμε??? στα διαλα
γενικα το λεμε εσυ ειπαμε εχεις το ακαταλογιστο
και ξενιτεμενος και ΑΕΚ![]()
Ειναι και μερικοι αλλοι που δεν μπορουν να εχουν διαθεσιμα τα ελληνικα συνεχως Εγω πχ εχω στο γραφειο αλλα οχι στο σπιτι τι πρεπει να κανω ?
Το φορουμ εχει συνορα? Εχουμε και τους μεταναστες βρε αδελφια
Στο σταθμο του Μοναχου με αφησες αχουυυυυυ...........:ernaehrung004:
Enas-enas re paidia. An sas aresei afto pou diavazete tora exei kalos. To κουοτεντ μεσσατζε αμπόβε ta leei ola...Μπα, δεν είναι θέμα κολλήματος. Απλώς... δεν διαβάζονται τα άτιμα! Ευτυχώς, τα μηνύματα σε greeklish είναι ελάχιστα, και συνήθως από ανθρώπους που είναι προσωρινά στο εξωτερικό.
Enas-enas re paidia. An sas aresei afto pou diavazete tora exei kalos. To κουοτεντ μεσσατζε αμπόβε ta leei ola...
Ασε που είμαι υπερ της υιοθέτησης των Αγγλικών σαν τη μόνη ΕΠΙΣΗΜΗ γλώσσα στην EU...! (Φαντάζομαι αυτό θα ξεσηκώσει νέο κύμα αντίδρασης...ωραία...):HTEHETH63:
Enas-enas re paidia. An sas aresei afto pou diavazete tora exei kalos. To κουοτεντ μεσσατζε αμπόβε ta leei ola...
Ασε που είμαι υπερ της υιοθέτησης των Αγγλικών σαν τη μόνη ΕΠΙΣΗΜΗ γλώσσα στην EU...! (Φαντάζομαι αυτό θα ξεσηκώσει νέο κύμα αντίδρασης...ωραία...):HTEHETH63:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.