Greeklish (ή Φραγκολεβαντίνικα?)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Greeklish (ή Φραγκολεβαντίνικα?)

EvanSarris,

Αυτό που δεν μου άρεσε με εσένα και θέλω να στο πω είναι ότι είσαι μέλος
μόλις μια εβδομάδα και τα μισά από τα post σου είναι με υποδείξεις για το forum ......

Είναι λίγο too much .....

+1

Πες τα ρε Αλέξη, γιατί κάτι προσπάθησα σε ένα άλλο thread, αλλά δεν...

EvanSarris,

κανένας δεν έχει πρόβλημα μαζί σου και σε κανένα δεν αρέσουν τα greeklish.
Ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούνται κάποιες φορές αναφέρθηκε ήδη.

μόλις μια εβδομάδα και τα μισά από τα post σου είναι με υποδείξεις για το forum ......

Και ξεκίνησε με τις..αγγελίες !

EvanSarris,

...

Οι υποδείξεις μου είναι ακριβώς επειδή είμαι νέο μέλος και ίσως μπορώ να έχω διαφορετική άποψη για κάποια θέμετα. Σε καμμιά περίπτωση δεν προσπαθώ να επιβάλλω απόψεις μου. Αν ένοχλώ συγγνώμη.

Είναι πολιτική του AVCLUB ότι οι νέοι δεν πρέπει να έχουν άποψη!? Θα με ενδιέφερε να ξέρω. Αγγελίες δεν έχω βάλει ακόμη (άρα δεν ξεκίνησα με αυτές όπως λέει κάποιος φίλος) ήθελα όμως να βάλω.. Μπορώ να βάλω ή απαγορεύεται?

Φιλικά...:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Greeklish (ή Φραγκολεβαντίνικα?)

Οι υποδείξεις μου είναι ακριβώς επειδή είμαι νέο μέλος και ίσως μπορώ να έχω διαφορετική άποψη για κάποια θέμετα. Σε καμμιά περίπτωση δεν προσπαθώ να επιβάλλω απόψεις μου. Αν ένοχλώ συγγνώμη.

Είναι πολιτική του AVCLUB ότι οι νέοι δεν πρέπει να έχουν άποψη!? Θα με ενδιέφερε να ξέρω. Αγγελίες δεν έχω βάλει ακόμη (άρα δεν ξεκίνησα με αυτές όπως λέει κάποιος φίλος) ήθελα όμως να βάλω.. Μπορώ να βάλω ή απαγορεύεται?

Φιλικά...:grandpa:

Δηλαδή θέλεις να μας πείσεις ότι είναι σωστό ότι μπαίνοντας σε μια παρέα
μετά το καλημέρα, πρέπει να αρχίσουν οι υποδείξεις για διόρθωση λαθών ........ μάλιστα.......

Ο Δημήτρης που αναφέρθηκε στις αγγελίες, εννοεί το thread που άνοιξες για
διορθώσεις στην κατηγορία των αγγελιών.

Γιατί του την πέφτετε του ανθρώπου βρε παιδιά;

Προτάσεις κάνει στο thread που λέγεται "Προτάσεις κλπ..."

Πάντως και εγώ - έχοντας διαβάσει τους τελευταίους μήνες χιλιάδες Posts- έχω την αίσθηση ότι είναι δύσκολο για κάποιον να κάνει join μια συζήτηση και να δοθει σημασία στα λεγόμενα του αν δεν έχει τετραψηφιο αριθμό Posts..
Ισως να ειναι μονο εντύπωση...

Φιλικά-bye-

Γιατί του την πέφτετε του ανθρώπου βρε παιδιά;

Προτάσεις κάνει στο thread που λέγεται "Προτάσεις κλπ..."

Πάντως και εγώ - έχοντας διαβάσει τους τελευταίους μήνες χιλιάδες Posts- έχω την αίσθηση ότι είναι δύσκολο για κάποιον να κάνει join μια συζήτηση και να δοθει σημασία στα λεγόμενα του αν δεν έχει τετραψηφιο αριθμό Posts..
Ισως να ειναι μονο εντύπωση...

Φιλικά-bye-

Εντύπωσή σου είναι .... να είσαι σίγουρος για αυτό-bye-

OK, αλλά καταλαβαίνω ότι το θέμα των τιμών είχε ήδη τεθεί από άλλους.

Η παρέα πάντως μου αρέσει...
-bye-

Εντύπωσή σου είναι .... να είσαι σίγουρος για αυτό-bye-

Ευχαριστώ, όπως επίσης αντιλαμβάνομαι οτι κάποιες φορές είναι δύσκολο για κάποιον "ξένο" να μπει σφήνα στη συζήτηση παλιών γνωστών..
:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Greeklish (ή Φραγκολεβαντίνικα?)

OK, αλλά καταλαβαίνω ότι το θέμα των τιμών είχε ήδη τεθεί από άλλους.

Η παρέα πάντως μου αρέσει...
-bye-

Σε όλους μας αρέσει η παρέα,γι αυτό και συνεχίζουμε να είμαστε εδώ.
Τώρα με τις "τιμές" τι έχασα;;; Σε τι αναφέρεσαι...:chinscratch:

Ελα μωρε καλα εκανε ο ανθρωπος , γιατι να μην κανει μια προταση η παρατηρηση ?Αφου για αυτο ειναι αυτη η κατηγορια . Τι παει να πει νεος και παλιος...

Ναι ρε παιδιά, τι πάει να πεί παλιός και νέος, όλες οι προτάσεις και οι τοποθετήσεις είναι ευπρόσδεκτες όταν εκφράζονται με σεβασμό και ευγένεια.