γρηγορη ερωτηση

Σαν πρώτη επιλογή είναι η 26D450 και σαν δεύτερη η LK330.Μην δώσεις σημασία σε κάτι μη-επώνημο.

Σαν πρώτη επιλογή είναι η 26D450 και σαν δεύτερη η LK330.Μην δώσεις σημασία σε κάτι μη-επώνημο.

εχεις δικιο ....
η 26d450 δεν γραφει αναλυση ενω η lg εχει 70000:1 και η philips 100000:1 η samsung ποσο εχει?

Αυτά που περιγράφεις είναι οι ''φανταστικές'' τιμές αντίθεσης.Σε αυτό το μέγεθος και την κατηγορία τιμής δεν θα δείς διαφορά.Η ανάλυση όλων πρέπει να είναι 1366x768;Με μια μικρή επιφύλαξη.

Ειδα προσφατα την Sony 26BX320 και περιεργως (μια και μιλαμε για entry level μοντελα) ειχε αρκετα καλη εικονα.

Παρε αυτην η την D450.

Πάντως τα μοντέλα της Sony το 2010 σε αυτό το επίπεδο είχαν εικόνα ανάλογη των πολύ οικονομικών philips...τραγική!

Και ομως την ειδα προχθες σε ενα multirama και μου εκανε εντυπωση οτι εδειχνε αρκετα καλα.

Μαλιστα ηταν η 26ΒΧ320 και οχι η 32αρα.

Re: Απάντηση: γρηγορη ερωτηση

Και ομως την ειδα προχθες σε ενα multirama και μου εκανε εντυπωση οτι εδειχνε αρκετα καλα.

Μαλιστα ηταν η 26ΒΧ320 και οχι η 32αρα.

παντως παιδια η sony εχει πανελ CCFL ....
η διαφορα του με το lcd ποια μπορει να ειναι ?
μηπως ειναι καλυτερη η γωνια θεασης με το lcd?

εντωμεταξυ η sony παιζει και video .avi .mkv μηπως παιζει και srt υποτιτλους?

Last edited:
lcd είναι.CCFL είναι ο ''τύπος'' του οπίσθιου φωτισμού,τίποτα περισσότερο δηλαδή από λάμπες φθορισμού.Εάν κάποια έχει media player καλό,αυτή θα είναι η D450.Επιβεβαίωσε το βέβαια ότι διαθέτει media player!

lcd είναι.CCFL είναι ο ''τύπος'' του οπίσθιου φωτισμού,τίποτα περισσότερο δηλαδή από λάμπες φθορισμού.Εάν κάποια έχει media player καλό,αυτή θα είναι η D450.Επιβεβαίωσε το βέβαια ότι διαθέτει media player!

παιζει και αυτη LG 26LV5500 ..ειναι λιγο πιο ακριβη κατα 80ευρω Αλλα ειναι led (πιο καλη εικονα ) και FULLHD ,οπως ακομα οπως λεει στις οδηγιες παιζει .avi mkv και .srt

Τι λετε αξιζει να τα δωσει καποιος για fullhd και media player ????????

Απάντηση: Re: γρηγορη ερωτηση

παιζει και αυτη LG 26LV5500 ..ειναι λιγο πιο ακριβη κατα 80ευρω Αλλα ειναι led (πιο καλη εικονα ) και FULLHD ...

Αυτο που γραφεις δεν ισχυει.

Επειδη εχω παρει στην κορη μου για το δωματιο της αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/256787/LG-M2362DP-PZ.html

Ενω στον αδερφο μου για το γραφειο του αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/332365/LG-M2250D-PZ.html

Σε εικονα δεν υπαρχει διαφορα.

Και στις δυο οι γωνιες θεασης ειναι πολυ μικρες λογω πανελ TN.

Καλο ειναι να ψαχνουμε τα πραγματα και να μην υιοθετουμε τα διαφημιστικα φυλλαδια των εταιρειων περι "LED" και τριχες κατσαρες.

Στα μεγέθη και τις τιμές αυτές εγώ θα έπερνα μια e-Ips oθόνη 23άρα (Dell u2311 / 2312) η 24άρα (U2412) και ένα δέκτη με 40 ευρώ με καλύτερη εικόνα.

Re: Απάντηση: Re: γρηγορη ερωτηση

δεν κοιταω τα φυλλαδια ...κξαι μην μου πειτε οτι ειναι το ιδιο μια οθονη υπολογιστη σε συγκριση με μια tv εσυ εχεις παρει οθονες οχι tv ,,,νομιζω εχει διαφορα...εγω ας πουμε εχω μια syncmaster http://www.skroutz.gr/s/298959/Samsung-B2330HD.html Kai αν την βαλεις σε υψηλοτερη θεση πρεπει να ενεργοποιησεις το "angle view"που εχει για να δεις καθαρα ...αυτο εννοω γωνια θεασης...διοτι η tv που θελω θα μπει αναγκαστικα σε υψηλο σημειο στο δωματιο.

Φίλε σε υψηλό σημείο και σε 26άρα δε πρόκειται να καταλάβεις διαφορά στην εικόνα, οπότε πάρε κάποια πιο οικονομική.
Είναι κρίμα να δώσεις 350 Ευρώ για αυτό το μέγεθος.
Σαφώς και υπάρχει διαφορά από οθόνη PC αν βλέπεις από πολύ κοντά όμως.
Ποιότητα να ψάχνεις εκεί που αξίζει, σε μεγάλα panel δηλαδή και όχι στα μικρά.

εχεις δικιο ...και η απαντηση σου ηταν σαφης ευχαριστω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: γρηγορη ερωτηση

δεν κοιταω τα φυλλαδια ...κξαι μην μου πειτε οτι ειναι το ιδιο μια οθονη υπολογιστη σε συγκριση με μια tv εσυ εχεις παρει οθονες οχι tv...

Οταν εκανα εγω τις αγορες οι τηλεορασεις LG στις 22-23" δεν ηταν διαθεσιμες στα καταστηματα που ρωτησα και επρεπε να τις κανω παραγγελια.

Αντιθετα τα μονιτορ με δεκτη mpeg4 τα βρισκεις διαθεσιμα σχεδον παντου.