Γρηγορη φορτηση μπαταριας.?.

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Δεν ξερω πως αλλιως να το πω,οταν η μπαταρια μηδενιζει και ξανανοιγεις το κινητο ειτε το βαλεις στον φορτηστη ειτε το βαλεις στο pc ανοιγει μια μαυρη οθονη με την μπαταρια να φορτιζει για κανενα 20λεπτο και μετα ανοιγει το κινητο υπαρχει κανενα plugin στο cydia να το προσπερναει και να κανει boot κατευθειαν?

Αυτό γίνεται για προστασία της μπαταρίας για να μην αποφορτιστει πλήρως. Σε όλα τα κινητα αν τελειώσει η μπαταρία για 5-10 όταν μπει ο φορτιστής η μπαταρία φορτίζει με κλειστό το κινητό. Το 20λεπτο είναι αρκετός χρονος ομως εκτός και αν το φορτίζεις απο υπολογιστη ππυ είναι λογικός χρονος. Με τον δικο του φορτιστη όμως 5-10 λεπτα πρεπει να κάνει.

Γενικότερα είναι καλό για την μπαταρία να μην φτανει σε αυτό το σημείο. Στο 5-10% πρεπει να μπαίνει στην πριζα. Αν εχεις iphone5 ίσως είναι δύσκολο αυτό αλλά πρεπει να γίνεται για την μακροημέρευση της μπαταρίας.

Πολύ σωστά όλα αλλά δεν κατάλαβα το τελευταίο. Γιατί είναι δύσκολο στο iPhone 5?

Λόγω πολύ μικρής αυτονομίας είναι αρκετά πιο πιθανό να το φτάνεις στο να κλείσει απο μπαταρία. Αυτό εννοούσα. Το ίδιο μου συνέβαινε με iphone4 & galaxy s2.

Νομίζω ότι μεγαλύτερη αυτονομία έχει το 5αρι από όλα, εκτός του Nοte II
Eιδικα τώρα με το 7 τα ''σπάει'' και ας είναι beta

edit:
το 4 είναι συσκευή τριών χρόνων

Last edited:
Εξοσων διαβάζω με 4g ανοικτό ή ακόμη και 3g (είναι φάουλ νομιζω που δεν μπορείς να βάλεις 2g και δεν ξέρω αν το άλλαξαν στο 7) και καλη χρηση μέχρι απόγευμα πάνε πολλοί. Αλλά προφανώς παιζει ρολο η χρηση.

Να εχεις κλειστα το 3g; Ποτε δεν μπορεσα να το καταλαβω αυτο.
Για το 4g εχεις δικιο. Αυξανει τρομερα την καταναλωση σε ολες τις συσκευες.
Με πολυ χρηση και ειδικα στις κλησεις, γυρω στις 7 θελει φορτιση, αλλα ποιο δεν θελει;

Αν πχ είσαι στη δουλεια η στο σπιτι και έχεις ασύρματο και κακό σήμα 3g γιατί να μην έχεις τη δυνατότητα να το γυρίσεις σε 2g αφού εχεις απο αλλου δεδομένα?

Όταν ειχα s2 σε χωριό η αλλου με κακό σημα αλλά και αν χρειαζομουν μπαταρία το γυρναγα σε 2g. Ακόμα και τώρα στο νοτε2 καποιες φορες με κακό 3g το γυρνάω σε 2g, το οποίο μεν είναι αργό αλλά σίγουρα πιο σταθερό και πιο "γρήγορο" απο το να προσπαθει 3g να μην μπορεί να πηγαίνει σε 2g μετα να προσπαθει 3g κλπ.

Πολύ καλός χρόνος, εγω με το 3g ανοιχτό βγάζω μια μέρα άνετα με το 5αρι, χωρίς πολλές κλήσεις όμως.(βέτα 7) και βλέπω και καμία σειρά το βράδυ.Γενικά ειμαι ικανοποιημένος.Αμα θέλω περισότερο κλεινω wifi,3g, bluetooth.Αλλά δεν έχει νόημα, νομίζω, να τα κλείνεις χάνεις την έννοια του σμαρτφον.