GSH-2970 κολαει συχνα

nkout

New member
23 October 2015
23
Εχω τον δορυφορικο δεκτη GSH-2970 και μου κολαει σχεδον καθε 2 μερες (οσο ειναι standby), με αποτελεσμα να μην ανοιγει και να θελει hard reboot απο την πριζα. Το παθαινει κανενας αλλος? Εχουμε καποια λυση για αυτο?

PS: χρονια πολλα, καλες γιορτες

Ξέθαμμα του θέματος καθώς το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζω με τον νέο δορυφορικο δεκτη GSH-2970 που παρέλαβα προχθές. Κάθε πρωί είναι κολλημένος και πρέπει να βγει από την μπριζα για να λειτουργήσει ξανά . Να μιλήσω με το 13700;

Τελικά ο δέκτης είναι ο νέος eon sat box και όχι αυτός που ανέφερα. Πείραξα τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις μήπως και φταίει αυτό . Όσο είναι ανοιχτή η tv δεν το κάνει ποτέ . Όταν κλείνει για αρκετή ώρα η tv , κολλάει ο δέκτης και δεν ανταποκρίνεται σε κανένα κουμπί. Χρειάζεται να βγει από το ρεύμα για να λειτουργήσει ξανά

Ερώτηση, βρήκα αυτό το νήμα μετά από αναζήτηση στο AVClub.
Παιδιά νοίκιασαμε ένα σπίτι να μείνει ο γιός μου. Βρήκα μια 3-πλή (δορυφορική πρίζα) στο σαλόνι κι ένα δέκτη GSH-2970 σ΄ ένα συρτάρι.
Ήμουν συνδρομητής Nova παλιότερα. Θυμάμαι οι δέκτες είχαν υποδοχή για κάρτα. Αυτός (ένα κουτάκι) όχι. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?
Ο διαχειριστής μου λέει πως δεν υπάρχει "πιάτο" στη ταράτσα. Μήπως αυτός ο δέκτης λειτουργεί κ με Internet? Βλέπω έχει κ υποδοχή LAN πίσω.
Δε ξέρω τι έχει αλλάξει στη Nova, γι αυτό σας ρωτάω.
Σας ευχαριστώ.

Αχρηστος, είναι δορυφορικός δέκτης. Χωρίς πιάτο και συνδρομή δεν χρησιμεύει για τίποτα.