Γυναίκες,άντρες και χόμπι/ενδιαφέροντα.

Re: Απάντηση: Γυναίκες,άντρες και χόμπι/ενδιαφέροντα.

Πάντως, απο τα βάθη της ιστορίας, έρχεται η συμπυκνωμένη γνώση, οτι τα ενδιαφέροντα της γυναίκας αρχίζουν, περιστρέφονται και τελειώνουν γύρω απο ένα συγκεκριμένο αντικείμενο... Ολα τα υπόλοιπα είναι συμπτώματα, παρενέργειες και εκφάνσεις αυτού του γεγονότος. Γι'αυτό και συμφωνούν σχεδόν όλοι οτι αποτελεί και την δυσκολότερη εγχείρηση όταν πρέπει να της το βγάλει κανείς απο το μυαλό... :)))

Για τον άντρα ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Re: Απάντηση: Γυναίκες,άντρες και χόμπι/ενδιαφέροντα.

Πάντως, απο τα βάθη της ιστορίας, έρχεται η συμπυκνωμένη γνώση, οτι τα ενδιαφέροντα της γυναίκας αρχίζουν, περιστρέφονται και τελειώνουν γύρω απο ένα συγκεκριμένο αντικείμενο... Ολα τα υπόλοιπα είναι συμπτώματα, παρενέργειες και εκφάνσεις αυτού του γεγονότος. Γι'αυτό και συμφωνούν σχεδόν όλοι οτι αποτελεί και την δυσκολότερη εγχείρηση όταν πρέπει να της το βγάλει κανείς απο το μυαλό... :)))

Για ποιο πραγμα μιλαμε ? :flute:... (περαστικος ημουν, ειδα φως και μπηκα :p)

Παντως, με μια σιγουρια 70%, οι γονεικες καταγραφες μαζι με τις κοινωνικες νορμες (αγορι-κοριτσι)
δεν αφηνει πολλα περιθωρια για πραγματικη απελευθερωση στα χομπυ. Δεν ειναι μονο θεμα ορμονων
η γονιδιων (που αναμφιβολα δηλωνει μια σαφεστατη ροπη και αρχικο πλαισιο προτιμησεων) αλλα και
..... το ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο Γ@ΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ !

Δεν ξερω αν ισχυει και εκτος Ελλαδος, αλλα .... εχω σιχαθει αυτη τον στρουθοκαμηλισμο εδω μεσα.
Γνωρισα καποτε μια κοπελα που ειχε εκπληκτικη εφεση στους υπολογιστες (οχι φοιτητρια) και ......
την ειχαν πεισει (την καταδικη μου) οτι θα κανει ζημια αν ανοιξει και δει (μονο δει) το εσωτερικο
ενος PC. Δεν θελω να πω ποιος την επεισε (γιατι δεν ειμαστε δικαστηριο αποντων εδω μεσα) αλλα
θα πω μονο αυτο > την δευτερη φορα που ανοιξα το PC με ρωτησε "αλλο πραγμα υπολογιζει και
αλλο πραγμα προβαλλει παραθυρακια στην οθονη ?". Οπως αντιλαμβανεστε ηταν απο την εποχη
που πρωτοεμφανιστηκαν τα Windows 3.0 και ο κοσμος, μονο εξοικειωμενος δεν ηταν μ'αυτα !

ΚΑΓΚΕΛΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ !!!!!! :blink: ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ.

Απάντηση: Re: Γυναίκες,άντρες και χόμπι/ενδιαφέροντα.

...
Γνωρισα καποτε μια κοπελα που ειχε εκπληκτικη εφεση στους υπολογιστες (οχι φοιτητρια) και ......
την ειχαν πεισει (την καταδικη μου) οτι θα κανει ζημια αν ανοιξει και δει (μονο δει) το εσωτερικο
ενος PC. Δεν θελω να πω ποιος την επεισε (γιατι δεν ειμαστε δικαστηριο αποντων εδω μεσα) αλλα
θα πω μονο αυτο > την δευτερη φορα που ανοιξα το PC με ρωτησε "αλλο πραγμα υπολογιζει και
αλλο πραγμα προβαλλει παραθυρακια στην οθονη ?". Οπως αντιλαμβανεστε ηταν απο την εποχη
που πρωτοεμφανιστηκαν τα Windows 3.0 και ο κοσμος, μονο εξοικειωμενος δεν ηταν μ'αυτα !

ΚΑΓΚΕΛΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ !!!!!! :blink: ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ.

Εφτασες τόσο κοντά ρε μεγάλε και δεν το εκμεταλεύτηκες?
Μπορούσες να βάλεις ένα ζευγάρι γάντια και με τα χέρια σηκωμένα όπως οι χειρούργοι, να της ζητήσεις να σου φορέσει ένα προφυλακτικό για να μην κολλήσεις κανέναν πιθανό ιό απο το σύστημα...
Πόσες φορές νομίζεις θα σου τύχουν τέτοια ?

Δεν μου ρχεται να πηδηξω μια γυναικα ... οταν με εκπλησει εγκεφαλικα.
Η τουλαχιστον οχι καπακι ... οχι εκεινη την στιγμη. Θελω να θαυμασω
(και ας ειναι οι πιθανοτητες εναντιον μου) και αλλα πραγματα σε μια γυναικα.
Η περιπτωση που ανεφερα ειναι αληθινη και ειναι μοναδικη, δεν επαναληφθηκε.

Ας πουμε, καποιος φιλος μου γνωρισε μια κοπελα που επαιζε ... ηλεκτρικη κιθαρα.
Δεν επαιζε Jeff Beck, αλλα ... δεν σου ρχεται να της πεις "αστο αυτο το οργανο στην ακρη
να πιασεις ενα αλλο" γιατι τοτε .... εισαι μ@λ@κ@ς. Αφου θα στο δωσει και το "αλλο"
μονη της, σε ελαχιστο χρονικο διαστημα. Γιατι η βιασυνη ? Γιατι το ανακατεμα ?

Γενικως, δεν εκμεταλευομαι ανθρωπους που με εντυπωσιαζουν με κατι ασυνηθιστο (και
δεν αναφερομαι μονο σε γυναικες). Σαν χαρακτηρας, αφηνομαι να παρασυρθω απο αυτην
την ασυνηθιστη και ακρως θετικη πλευρα του αλλου (δεν μιλαμε να κλεβει παρκομετρα).
Εαν ειναι τοσο σπανιο αυτο το χαρακτηριστικο, αν μη τι αλλο, αξιζει προσηλωσης ....