Εδώ και περίπου 10 ημέρες είμαι κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης. Το Σάββατο όμως το βράδυ που μας πέρασε, έγινα πλέον ένας ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ κάτοχος της 500Α μετά την κυριολεκτικά "μαγική" παρέμβαση του γκουρού της εικόνας Μανώλη Καστρουνή. Ένα έχω να πώ: όσοι έχουν KURO και δεν έχουν προβεί σε επαγγελματικό calibration, απλά δεν ξέρουν τι χάνουν τα ματάκια τους. Ειδικά η 500Α επιβεβαίωσε τις φήμες που την κατατάσουν ως μια συσκευή αναφοράς, ανεξαρτήτου κόστους και τεχνολογίας. Η τηλεόραση που ακόμα και ως out of the box εξακολουθεί να σε μαγεύει με την ποιότητα της εικόνας, μετά από το calibration του Μανώλη απογειώθηκε!!!!
Υ.Γ.: Αξίζει βέβαια να αναφέρω ότι εκτός της 500Α ο Μανώλης μεταμόρφωσε και τον ταπεινό μου προβολέα SONY RUBY, που παρά την πτώση της φωτεινότητας της λάμπας (γνωστό θέμα στους SONY) παίζει όπως δεν έπαιξε ποτέ ξανά. Αλλά περί της "ανάστασης" του προβολέα και του τι του έκανε ο Μανώλης θα επανέλθω σε άλλο επεισόδιο...
Υ.Γ.: Αξίζει βέβαια να αναφέρω ότι εκτός της 500Α ο Μανώλης μεταμόρφωσε και τον ταπεινό μου προβολέα SONY RUBY, που παρά την πτώση της φωτεινότητας της λάμπας (γνωστό θέμα στους SONY) παίζει όπως δεν έπαιξε ποτέ ξανά. Αλλά περί της "ανάστασης" του προβολέα και του τι του έκανε ο Μανώλης θα επανέλθω σε άλλο επεισόδιο...