H ΝΙΚΟΝ D 40 6,5 Megapixel τι λεει ;;;;

Καλή entry level DSLR.Μέχρι εκεί όμως.Καλή.Υπάρχουν και καλύτερες.Όχι με τα ίδια λεφτά.Η τιμή μου ακούγεται σαν ξεστοκάρισμα.

Να περιμένεις.Θα φτηνύνουν.Καλύτερα μια D60.Εκτός κι αν επείγεσαι, που δε νομίζω.

Βαγγέλη εδώ κάποια στιγμή την είχαν 299 (υπήρχε και σχετικό νήμα νομίζω). Οριακά είναι καλή τιμή. Αν εκεί έχεις budjet και βιάζεσαι πάρτην και δε θα το μετανιώσεις. Αν δε βιάζεσαι περίμενε κάποια άλλη η να βγει ξανά σε προσφορά.

Η Α200 είναι στα 420 περίπου με τον 18-70. Αν ξέρει κάποιος και έχει γνώμη ας μας πει. Πιστεύω είναι έντιμη επιλογή στα χρήματα αυτά.

την ειχα. Ως image quality ηταν κορυφαια στην κατηγορια της. Αλλα τωρα τα 370 μου φαινονται ναι μεν καλα αλα οχι σπουδαια ως ευκαιρια.

Απάντηση: Re: H ΝΙΚΟΝ D 40 6,5 Megapixel τι λεει ;;;;

μπορεί, αλλά το "budjet" μου ακούγεται σαφώς πιο εξωτικό.... κάτι σε ινδικό μου κάνει :flipout:
με τονισμο στο e και το t να ακουγεται σα να αφηνεις αποτομα το συμπλεκτη:p:flipout:

Αφου ρε Βαγγελη εχεις το εργαλειο (Fuji ) γιατι να πας εκει και να μην πας σε κατι πιο βραστερο αργοτερα ?
Πηδας που πηδας , πηδα λιγο μακρυτερα .

Απάντηση: Re: H ΝΙΚΟΝ D 40 6,5 Megapixel τι λεει ;;;;

Αφου ρε Βαγγελη εχεις το εργαλειο (Fuji ) γιατι να πας εκει και να μην πας σε κατι πιο βραστερο αργοτερα ?
Πηδας που πηδας , πηδα λιγο μακρυτερα .

:flipout:
απλα ελεγα να παρω εγω την SLR και να δωσω την Φουτζι στον αδερφο μου που με επρηξε ...

αλλα αφου λετε οτι η τιμη ειναι οριακα καλη αστο καλυτερα.........

η 9600 μου με συντροφευει ανηλεπως και θα παρει φωτια και φετος τον αυγουστο στην Γιαννενοκαλαματα αποδραση μας ......

την βρηκα με φακο 18 / 55 σετ στα 370 ευρω καινουργια !
αξιζει ;;;;;

η να περιμενω να πεσουν αι τιμαι των νεωτερων μοδελων ;
299 ειχε στο κεντρο στην αθηνα πριν ενα μηνα.αν υπαρχει ακομα.και 425 με θηκη,φλας και μνημη

O Βαγγελης σαν γνησιο φωτοκαλιτεχνικο τεκνο πρεπει να παει κατευθειαν σε μια D300
c022.gif
τωρα που θα βγει και η D700 στην πιατσα βλεπω γρηγορα να κατηφοριζει και η τιμη της ,ηδη εφτασε στο grey market 1370 .