harman kardon avr 435

VAG.NIK

Supreme Member
18 August 2006
3,073
Αθήνα
http://www.technixx.gr/detail.jsp?gruppe=52752&deeplink=true

πωλείται ο συγκεκριμένος 7.1 ραδιοενισχυτής, με εξαιρετική ποιότητα ήχου και κατασκευής, και με μεγάλες ικανότητες οδήγησης (μη σας ξεγελάνε τα 65 βατ/κανάλι, ο ενισχυτής παρέχει μπόλικα αμπέρ). περιλαμβάνει μικρόφωνο για αυτόματη ρύθμιση των ηχείων. δεν υπάρχει κουτί, τιμή 350 . η τωρινή του - καινούριος - στο technixx είναι 800 , εγώ τον είχα αγοράσει κοντά στα 1200 στο τέλος του 2004. εικονίζονται η πρόσοψη και το πίσω μέρος. στην πρόσοψη καλύπτονται κάποια πλήκτρα και είσοδοι με το ασημί καπάκι.

παρακαλώ, όχι άσχετα μηνύματα στην αγγελία.

Attachments

• 51ZE8883R0L__AA280_.jpg
    51ZE8883R0L__AA280_.jpg
    12.8 KB · Views: 70
  • 417M8T685DL__SS400_.jpg
    417M8T685DL__SS400_.jpg
    13 KB · Views: 63
Kαι το δικο μου μηνυμα και ενδιαφερον πηγε περιπατο ? Ουτε μια απαντηση...θα το δωσω σε αλλον ?

Ενταξει ο καθενας οπου θελει τα δινει..και δεν ειναι σαιτ δημοπρασιων εδω αλλα και να κρατιεται και μια προτεραιοτητα στα μηνυματα δεν ειναι κακο...η εστω αν υπαρχει αλλο ενδιαφερον και εχει εκδηλωθει νωριτερα ουτε αυτο ειναι κακο να ειπωθει

πριβε Ντινο...πριβε...τοσο καιρο δεν υποστηριζαν μερικοι οτι καλυτερα τα πριβε για πιο αμεση επικοινωνια..ε εστειλα και εγω πριβε

Τεσπα δικαιωμα του καθενος να τα δινει σε οποιον θελει..πασο

Απάντηση: Re: harman kardon avr 435

πριβε Ντινο...πριβε...τοσο καιρο δεν υποστηριζαν μερικοι οτι καλυτερα τα πριβε για πιο αμεση επικοινωνια..ε εστειλα και εγω πριβε

Τεσπα δικαιωμα του καθενος να τα δινει σε οποιον θελει..πασο

ελπίζω να έχει λυθεί το θέμα. συγγνώμη και δημόσια. meletov, ευχαριστώ για την κατανόηση και το ενδιαφέρον
icon11.gif