HARMAN KARDON AVR255

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα,πώς σας φάνηκε ο ενισχυτής σαν ποιότητα ήχου,ευχρηστία σε σύγκριση με άλλων εταιρειών π.χ Marantz,Yamaha,Denon κ.τ.λ.;Αν έχετε υπόψη σας,απαντάται.

Re: Απάντηση: HARMAN KARDON AVR255

Καλημέρα,πώς σας φάνηκε ο ενισχυτής σαν ποιότητα ήχου, ευχρηστία σε σύγκριση με άλλων εταιρειών π.χ Marantz,Yamaha,Denon κ.τ.λ.;Αν έχετε υπόψη σας,απαντάται.

Χωρίς να είμαι κάτοχος άλλων ενισχυτών για να κάνω συγκριση, μπορώ να πω πως όταν τον αγόρασα είχα έμπνευση... Είναι το αστέρι του homecinema μου. Πολύ καλή ποιότητα ήχου, τον ρύθμισα πανευκολα χωρίς ποτέ να έχω διαβάσει το manual και είναι και πανέμορφος...
Αν θυμάμαι καλά σε κάτι reviews που είχα διαβάσει πριν τον αγοράσω, λέγανε πως τελικά βγάζει περισσότερα watt ανα κανάλι από τις ονομαστικές του τιμές. Έχει και πολύ καλη υποστήριξη με firmware updates...

δεν βγαζει παραπανω βατ,απλα αυτα τα 50 που λεει ειναι ακριβως τοσα..
ειναι πολυ καλος κ για δικαναλη ακροση
εχει πολυ καλο δεκτη
ειναι χαρμαν οφθαλμον
πολλες ευκολιες
και ο σκαλερ κανει δουλεια και στις hdmi
εχει καταπληκτικο σαραουντ πεδιο,αναλυση και πολυ καλα δυναμικα

ειχε γινει κ η πρωτη αναβαθμιση του φιλμγουερ

Θα μπορούσατε να πείτε με ποια ηχεία τον συνοδεύαται,άσχετα αν έπαιζε μόνο σαν προενίσχυση;Για τα βατ τα ίδια έχω ακούσει και γω,όπως και για τα περισσότερα που γράφεται.Πάντως τα περιοδικά ντόπια και αλλοδαπά δεν τους
πολυπροτιμούν,ίσως επειδή είναι λίγο πιο ακριβοί από τους αντίστοιχους άλλων
εταιρειών.

ειναι ποιο ακριβοι αλλα δεν εχουν και καμια σχεση με τα εισαγωγικα μοντελα των αλλων εταιριων...γραφουν τα περιοδικα επισης....

εδω μπορεις να δεις και τα υπολοιπα, καθως και την ηλικια του,γυρω στους 14 μηνες...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=12259&page=3

Ευχαριστώ,για την απάντηση σας και για τη ''ματιά'' στα υπόλοιπα.Ήταν ενδιαφέρουσα συζήτηση απο όλους,ακόμα αν και ξεφύγαμε λίγο.Γυρίζουμε στη ροή κανονικά.

360 euro,,,,

για μεχρι το πρωτο δεκαημερο του νεου ετους, μαζι με τις ευχες μου για μια καλη χρονια...
μετα το κρατω ως εχει...
ευχαριστω

δυσκολες εποχες!

παει στα 320 ευρο.
ειναι καινουριο. εχει παιξει λιγο, και μονο σαν προ.

Παρακαλώ αν είναι δυνατόν να γράψεις τις ακριβείς διαστάσεις, λόγω περιορισμού του χώρου τοποθέτησης.

Ευχαριστώ, Ιάκωβος.

Re: Απάντηση: HARMAN KARDON AVR255

Παρακαλώ αν είναι δυνατόν να γράψεις τις ακριβείς διαστάσεις, λόγω περιορισμού του χώρου τοποθέτησης.

Ευχαριστώ, Ιάκωβος.

μη τον στριμώξεις όμως, θέλει χώρο να αναπνέει από πάνω

Οι διαστάσεις αυτές είναι μάλλον από το φυλλάδιο.
Σε αυτές υπολογίζουν και την προεξοχή από τα πίσω βύσματα.
Μπορείς σε παρακαλώ να μετρήσεις το βάθος της συσκευής με ένα μέτρο?
Ρωτώ διότι δυστυχώς στον χώρο που προορίζεται να τον τοποθετήσω δεν έχω και πολλές επιλογές.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα.Υπάρχει ακόμη ο ενισχυτής ή πουλήθηκε;

εδω ειναι.
εχει δειξει ενδιαφερων ενα μελος, που θα ξερω μεσα στην εβδομαδα.

δεν μπορεσα να μετρησω με μετρο.γραφω τις διαστασεις απο το μανιουαλ.

ευχαριστω

Αν έχεις απάντηση μέσα στην εβδομάδα και "παίζει" ακόμη,ενδιαφέρομαι.Στείλε μου pm για να επικοινωνήσουμε.
Ευχαριστώ.

Αγαπητέ Δημήτρη,
Επειδή έχει δήξει ενδιαφέρον για το μηχάνημά σου και ο risto , προτιμώ να αποσυρθώ από την διαδικασία. Θα χαρώ πολύ αν τελικά έρθετε σε συνεργασία, διότι τον είδα πολύ πορoμένο με την H.K.(Θα σου εξηγήσει) και δεν θα ήθελα να τον στενοχωρήσω.-

Φιλικά Ιάκωβος.

Last edited:
Status
Not open for further replies.