Harmonic Technology Pro-silway MK2 , interconnect

Status
Not open for further replies.

SAKISKARAS

Established Member
1 November 2008
162
Πωλείται το παραπάνω ζευγάρι interconnect τερματισμένα σε rsa.
Ο μόνος λόγος που το πουλάω είναι ότι είχα αγοράσει δυο ζευγάρια, και το ένα είναι σχεδόν άστρωτο-αχρησιμοποίητο. Τα είχα ακούσει σε συστήματα φίλων, πολλαπλάσιας αξίας από το δικό μου, και πρόκειται για ένα πολύ αναλυτικό interconnect.
Η τιμή του στα 160 ευρώ και παραθέτω φωτογραφία που φαίνεται η υψηλή ποιότητα κατασκεύης.(στη φώτο υπάρχει και το δεύτερο ζεύγος και ένα καλώδιο ρεύματος που δεν πωλούνται)

μήκος 1 μέτρο, τερματισμένα σε rsa της ίδιας εταιρείας, έτσι όπως τα πουλάει ο αντιπρόσωπος- (η εταιρεία κατασκευής τα τερματίζει βέβαια).
έχω μια δυσκολία στην εισαγωγή της φωτογραφίας, για να καταλάβεις για τι ποιότητας καλώδιο μιλάμε, πάντως πριν δύο χρόνια το βρήκα σε προσφορά,στο εξωτερικό, στα 470.

αν θέλεις στείλε με π.μ. το e-mail σου για να σου στείλω φωτογραφία, γιατί έφαγα μια ώρα χθές και δεν μπόρεσα να την ανεβάσω εδώ.

το ειδα στο site της εταιρειας, δεν χρειαζεται να μου στειλεις φωτο. Με ενδιαφερει το καλωδιο αλλα οχι στην παρουσα φαση...θα μιλησουμε στο επομενο διμυνο αν το εχεις ακομα...
Ευχαριστω...

στα 155 ευρώ, για φωτογραφία στείλτε π.μ. με το e-mail σας. koulio, ελπίζω να το δώσω νωρίτερα γιατί επίκειται αγόρά νέου ενισχυτή.

ναι, υπάρχει ακόμα, αν σ´ενδιαφέρει στείλε π.μ. να σου δώσω κινητό ή mail για φωτογραφίες.

Στα 150 ευρω τελευταια τιμή.
Φωτογραφίες με e-mail, για όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά.

αντε στα 140 ευρω για να φύγουν, αλλιώς τα κρατάω.
koulio, νομίζω σ' ενδιέφεραν στείλε π.μ. να τα πούμε γιατί τον πήρα τον νέο ενισχυτή, είσαι σε λίστα προτεραιότητας

Από τόν Σεπτέμβρη περιμένω απάντηση σέ p.m. καί σέ e-mail που σου έστειλα.

αντε στα 140 ευρω για να φύγουν, αλλιώς τα κρατάω.
koulio, νομίζω σ' ενδιέφεραν στείλε π.μ. να τα πούμε γιατί τον πήρα τον νέο ενισχυτή, είσαι σε λίστα προτεραιότητας
Τι χρωμα εχουν τα βυσματα τερματισμου;

χρυσά με γκρί περίβλημα πλαστικό στο τελείωμα με το καλώδιο. κόκκινη και και λευκή γραμμή.

παρακαλώ να κλείσει η αγγελία, τα καλώδια πουλήθηκαν στον συμφορουμίτη Κώστα. καλοάκουστα, το άλλο ζευγάρι που έχω είναι συνδεδεμένο και το απολαμβάνω ο ίδιος. Συγνώμη για την καθηστέρηση απάντησης σε ορισμένους με π.μ. αλλά αυτήν την περίοδο ταξίδευα συνεχώς στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και δεν προλάβαινα να μπαίνω στο forum, όμως η αγγελία υπαρχει εδω και αρκετούς μήνες.

Status
Not open for further replies.