Harmony ως PC Remote control;

suria

Senior Member
22 June 2006
364
Καλημέρα αγαπητοί,

πώς θα μπορούσα να αποκτήσω τηλεχειρισμό στο PC μου; Είναι τελείως μπασταρδεμένο και δεν περιλαμβάνεται στους κωδικούς των universal RC. Στην κατοχή μου έχω ένα τηλεκοντρόλ logitech harmony 890 (με RF) και έναν δέκτη υπέρυθρων RS232 από μία παλιά Pinnacle PCTV Pro.

Έχετε καμιά ιδέα για το πώς θα μπορούσα να το συνδυάσω και αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό; Θά ήθελα να μπορώ να ελέγξω προγράμματα για μουσική (winamp, itunes, etc) και προβολή φωτογραφιών (acdsee...). Υπόψιν ότι δεν είναι MCE, αλλά xp pro. Θα μπορούσα ωστόσο να του περάσω και κάποιο λογισμικό MCE.

Επίσης, υπάρχει κάποιος δέκτης RF για το PC, ο οποίος επιτρέπει τέτοιου είδους λειτουργίες;

Ευχαριστώ.

Εχω ένα harmony 555 που παίζει μια χαρά με ΧΡ , αλλά στο ΠιΣί υπάρχει εγκατεστημένο το πακετο της iMON, με τον δικό της δέκτη τον οποίο και αναγνωρίζει...

Δεν το έχω καταφέρει ακόμη. Έχετε καμιά πρόταση για δέκτη iR;

Γραφω εδω για να μην ανοίγω παρομοιο τοπικ...

Εχω case silverstone το οποιο λειτουργει με το imon software για την διαχειριση και του φωτεινού panel. Το case συνοδευοταν και με αναλογο remote το οποιο τα εφτησε....

Σκεφτομαι αντικατασταση...

Με ενδιαφερει να συνεργαζεται mce, mediaportal, av denon, sony bravia etc....

Τι προτείνετε?

Εχει κανένας παρομοιο case? Εχετε παιξει harmony με imon sw?

thanx

Καμια άποψη για τα harmony? Καμιά προηγούμενη εμπειρία?

Last edited:
Thanks Pstelios

Μηπως το δουλευεις με imon sw?

Με ποιον ir receiver δουλευει καλύτερα?

Παιδιά , πήρα κι εγώ το Harmony 525 αλλά δεν μου δούλεψε και αναγκάστηκα να το επιστρέψω! ( Κύριοι στο e-shop.gr και στην Logitech Hellas ).
Δεν καταλαβαίνω πως δούλεψαν σε σας - με τι IR receiver?

Απάντηση: Re: Harmony ως PC Remote control;

Παιδιά , πήρα κι εγώ το Harmony 525 αλλά δεν μου δούλεψε και αναγκάστηκα να το επιστρέψω! ( Κύριοι στο e-shop.gr και στην Logitech Hellas ).
Δεν καταλαβαίνω πως δούλεψαν σε σας - με τι IR receiver?

Εχω ένα harmony 555 που παίζει μια χαρά με ΧΡ , αλλά στο ΠιΣί υπάρχει εγκατεστημένο το πακετο της iMON, με τον δικό της δέκτη τον οποίο και αναγνωρίζει...

-bye-