Hawaii Five-0 [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 8 36.4%
  • Καλή

Votes: 5 22.7%
  • Μέτρια

Votes: 5 22.7%
  • Κακή

Votes: 1 4.5%

• Total voters
    22
Παιδιά την έχω σταματήσει από τον Δεκέμβρη δηλαδή στα μέσα της 5ης στο 10ο πάει προς το χειρότερο

Χάλια η φετινή σαιζόν έχει χαθεί κάθε συνοχή που υπήρχε απο το ένα επεισόδιο στο επόμενο και οι σεναριογράφοι έχουν ξεμείνει απο ιδέες.

Την βλέπω μόνο λόγω συνήθειας.

Παρόλα αυτα θα συνεχιστεί και του χρόνου μιας και ανανεώθηκε για μία ακόμα σεζόν

Το 24ο ήταν αρκετά καλό , το τελευταίο της σαιζόν (25ο) θα έλεγα σχετικά καλό (με τις γνωστές υπερβολές , ως και πυρηνική έκρηξη είχαμε , lol).

Η συγκεκριμένη σειρά έχει αρκετούς χορηγούς (ανάμεσα σε αυτούς και την πολιτεία της Χαβάη) οπότε ανανεώνεται πιο ευκολία από κάποιες άλλες.

Απο ότι φαίνεται επέστρεψε και το Κατερινάκι.

Μου φάνηκε καλύτερο από το προηγούμενο το 23ο , χωρίς όμως να είναι κάτι φοβερό .
Εμένα μου έκανε εντύπωση που κανείς δεν ειδοποίησε τον αρραβωνιαστικό της Κόνο , ότι κάτι δεν πάει καλά .

το 7 παντως αξιζει να το δειτε μονο και μονο για την κοπελα που παιζει...

Καλούτσικο το 6ο επεισόδιο !
Δυστυχώς έχουμε δει και χειρότερα τελευταία από τη σειρά , και τα λίγο καλύτερα μοιάζουν πολύ καλά .

Ωραία η κοπέλα στο 7ο , ωραίο σώμα , γυμνασμένη .
Από εκεί και πέρα λίγα πράγματα .

Στο 8ο
τι copy past έκαναν από την ταινία focus με το ζευγάρι .
Εντάξει ... κάπου έχουμε ξανά δει πολλά πράγματα σε ταινίες ή σειρές , αλλά κάτι αλλάζουνε να είναι λίγο διαφορετικό .

Ο Γκρόβερ μου ήταν συμπαθής μέχρι τώρα επειδή τον είχα πετύχει παλιά σε άλλη σειρά και μου είχε δημιουργηθεί μια συμπάθια .
Σε αυτό το 13ο επεισόδιο δεν μπόρεσα να τον δω , παράτησα πόσες φορές το επεισόδιο .

Πολύ καλό το 24ο επεισόδιο , που θα μπορούσαν να είναι και φινάλε της σεζόν .

Στο 25ο είχαμε ένα γνωστό και συμπαθή ηθοποιό για γκεστ ,
και έπαιξαν το παιχνίδι της συγκίνησης στο υπόλοιπο του επεισοδίου .

Μέτρια και η φετινή σαιζόν , καλύτερο το 24ο απο το 25ο όπως λέει και ο Greek^2. Αν δεν την είχα συνηθίσει θα έπρεπε να την έχω κόψει γιατί μετά την 4η σαιζόν πήρε την κάτω βόλτα.