HBO Max

Μια χαρά τιμή αυτή.. Στο Κυπριακό site γράφει:
  • Standard (9,99 €/μήνα ή 99,90 €/έτος)
  • Premium (13,99 €/μήνα ή 139 €/έτος)
Αν το μοιράσεις με άλλα 3 , 4 άτομα μια χαρά είναι ... Εγώ δίνω 3,30 το premium αλλά έχει και eurosport με Ελληνικά φυσικά.

• Like
Reactions: voys and serial78
Όταν το απλό vodafone tv, έχει 9 €, με το μισό max, χωρίς δυνατότητα δημιουργίας προφίλ και με όλα τα γνωστά προβλήματα...

• Like
Reactions: voys
Πάντως κατά την άποψή και φθηνό δεν είναι.
Πληρώνω φίλε το Vodafone tv start, Τώρα έχει 7 ευρώ και με την αύξηση λογικά θα το πάνε στα 9.
Όταν για το start θα πληρώνω 9 ευρώ και το ετήσιο κυπριακό premium max θα βγαίνει 11 ευρώ, τα 2 ευρώ διαφορά δεν τα θεωρώ πολλά.
Με αυτά τα 2 ευρώ επιπλέον θα έχω και όλο το περιεχόμενο του max και καλύτερη ποιότητα εικόνας και κανονικούς υπότιτλους.
Και το συνδυαστικό vodafone με 2ετη δέσμευση χωρίς premium disney+... δεν θα πάρω :)
Όσον αφορά τα vpn.
Είχα βάλει γαλλικό max, είχα βάλει από Γαλλία γιατί ήταν πιο εύκολο να το βάλω επειδή έχω γαλλικό Amazon account.
Έπαιζε στη Ελλάδα κανονικά χωρίς VPN.

Άρα λανσάρεται στη Κύπρο σαν αυτόνομο κι όχι μέσω Cyta κλπ.
Τέλεια :)

Άρα αυτονομήθηκε και η Κύπρος (τηλεοπτικά τουλάχιστον...) και εμείς ενώ είμαστε αυτόνομη σαν χώρα, είμαστε "αιχμάλωτοι" τηλεοπτικά. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης τους λαμβάνοντας τέτοια απόφαση. Η Κύπρος δεν έχει στημένο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών όπως και εμείς δεν έχουμε. Παρθένα αγορά για την εν λόγω υπηρεσία τόσο σε Κύπρο όσο και εδώ. Λοιπόν εγώ τους ενημέρωσα και μόλις με το καλό γίνει, 6 συνδρομές το λιγότερο, έφυγαν για εκεί. Άντε μπας και πάρει χαμπάρι η ΗΒΟ για τη δυναμική της Ελλάδας που μας σέρβιραν κουτοπόνηρα κουτσουρεμένες υπηρεσίες.

με πιο vpn μπαινετε γιατι με το nordvpn οταν μπαινω Κυπρο λεει η υπηρεσια δεν υπαρχει

Ούτε εγώ το βρίσκω. Έχω δοκιμάσει express και ipvanish vpn.
Max is not aviable in this country η κάτι παρόμοιο

με πιο vpn μπαινετε γιατι με το nordvpn οταν μπαινω Κυπρο λεει η υπηρεσια δεν υπαρχει
Το δοκιμάζεις ενεργοποιώντας το VPN με το app του NordVPN;
Δοκίμαζε τα παρακάτω και θα σου ανοίξει.
Κατέβασε τον Firefox, για τον Firefox είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει γιατί έχω τεστάρει το Nord μόνο με τον Firefox.
Αντί να ενεργοποιήσεις το VPN με το app, κλείσε το app και εγκατέστησε στον Firefox το extension του Nord.

Βάλε τον λογαριασμό σου στο extension και επέλεξε Κύπρο.
Πήγαινε στη σελίδα και θα δεις ότι θα ανοίγει.
Γιατί αυτά; Ο proxy του Nord φαίνεται να είναι λιγότερο ανιχνεύσιμος από το "κανονικό" VPN.
Θα σου ανοίξει η σελίδα έτσι και θα ανοίξουν και άλλα πχ ο iplayer που με το VPN έχει θέματα σε αντίθεση με το proxy.