Hχητικές αναβαθμίσεις

Busoni

Supreme Member
5 July 2006
3,290
Αθήνα - Χολαργός
Μετά από έναν σχεδόν χρόνο συνύπαρξης με hi-fi μ' έπιασε η γνωστή σε όλους αρρώστια... Οπότε είπα να κάνω group therapy αντι να ψάχνω μόνος μου :grinning-smiley-043

Ο ενισχυτής είναι ο 320BEE της NAD με φορτίο τα Mordaunt Short 904i, οπότε πιστεύω ότι υπάρχει άφθονο έδαφος για αναβαθμίσεις.

Η πρώτη σκέψη ειναι καινούριος ολοκληρωμένος, αλλά φοβάμαι οτι πρέπει να παω σε κατι αρκετά ακριβό για να ξεφύγω από τον NAD. Σωστά;

H δευτερη ειναι να κοτσάρω εναν τελικό στον NAD, αλλά δεν ξέρω πόσο "καλή" ειναι μια τετοια επιλογή, εννοώντας το "ποσο καλός είναι ο NAD ως πρό". Οι σκέψεις για τελικό βρίσκονται σε Rotel RB-1050 και ορισμένους παλιότερους Rotel, αλλά ομολογώ ότι περνούν και από τον A500(...το όνομα του οποίου παραλείπεται ;) )

Σας ακούω!

Ασχέτως τι λένε εδώ μέσα στο forum, εγώ διάβασα τα χειρότερα λόγια για τον Α500 σε αγγλικό περιοδικό.
Και το κακό ήταν ότι συνδεύονταν και από πολύ κακές μετρήσεις, δεν ήταν απλώς λόγια έτσι γενικώς...
Χωρίς να τον έχω ακούσει, επειδή εγώ εμπιστεύομαι πολύ τις μετρήσεις (αν είναι και σωστές βέβαια) δε θα έλεγα ότι είναι και η καλύτερη επιλογή...

komhst, οκ. Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει όμως είναι οι εμπειρίες κάποιων με τον NAD(ή άλλους NAD αυτής της σειράς) ως πρό. Ο A500 μπορεί να αρέσει σε μερικούς και σε άλλους όχι, και τα δυο ειναι σεβαστά.

Re: Απάντηση: Hχητικές αναβαθμίσεις

Ασχέτως τι λένε εδώ μέσα στο forum, εγώ διάβασα τα χειρότερα λόγια για τον Α500 σε αγγλικό περιοδικό.
Και το κακό ήταν ότι συνδεύονταν και από πολύ κακές μετρήσεις, δεν ήταν απλώς λόγια έτσι γενικώς...
Χωρίς να τον έχω ακούσει, επειδή εγώ εμπιστεύομαι πολύ τις μετρήσεις (αν είναι και σωστές βέβαια) δε θα έλεγα ότι είναι και η καλύτερη επιλογή...

μα εχει αναφερθη και εδω μεσα οτι ο Α500 δεν λεει και πολλα αντιθετα με τον ep 1500 που για αυτον εχουν γραφτη τα πολλα.