HD 160XT ρύθμιση οθόνης.

Θωμάς1

AVClub Addicted Member
26 June 2006
1,760
Θεσσαλία
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=923214

Μπορεί να μου πει κάποιος αν γίνεται να κλείνει η οθόνη του κουτιού κατά τη διάρκεια προβολής μιας ταινίας;

Τί πρέπει να επιλέξω κλωνοποίηση της κύριας οθόνης ή επέκταση. Ή μήπως κάτι άλλο που δεν έχω ανακαλύψει;

Κάπου έχω διαβάσει οτι υπάρχει η δυνατότητα να βλέπω ταινία στον προβολέα και ταυτόχρονα η οθόνη του κουτιού να δείχνει το περιβάλλον των Windows media center ή το περιβάλλον των XP. Πως γίνεται αυτό;

Last edited:
1) Να κλείνει ΟΧΙ. Αλλα μπορεί να γίνεται εντελώς μαύρη, που είναι το ίδιο.
2) Επέκταση. Άλλα να παίζει η μεγάλη. Άλλα η μικρή και σε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.
3) Το τι θα παίζει η μικρή οθόνη είναι δικό σου θέμα. Αν θα παίζει το frontview που έρχεται με το default software ή κάποια άλλη εφαρμογή. Νομίζω οτι άν τρέξεις μια εφαρμογή μπορείς να επιλέξεις να την στείλεις στο δεύτερο μόνιτορ.

Παιδιά γεια σας!
Ξαναεπανέρχομαι στο θέμα για βοήθεια αφού δεν μπόρεσα να βρω ικανοποιητικές λύσεις.

Κατ´αρχην να σας πω οτι το HTPC το έχω συνδεμένο μόνο πάνω στον προβολέα και έτσι είμαι αναγκασμένος όταν θέλω να κάνω ρυθμίσεις να ανοίγω τον DILA και δεν μου πολυαρέσει αυτό.
Αυτό που επιδιώκω να κάνω είναι να έχω κανονικά το περιβάλλον των vista στη μικρή οθόνη και στη μεγάλη (στον προβολέα δηλ.)να έχω μόνο τα προγράμματα αναπαραγωγής εικόνας.
Να πατάω το εικονίδιο του PDVD ή του MPC που θα είναι στην οθόνη του προβολέα και να βλέπω τις ταινίες μου. Για όλες τις άλλες εργασίες να μην χρειάζεται να ανοίγω τον προβολέα και να τις κάνω από την οθόνη του κουτιού.

Η κάρτα γραφικών μου είναι η ATI 3870.
Έχω ρυθμίσει από το κatalist τις οθόνες σε επέκταση έχω δώσει τις σωστές αναλύσεις ξεχωριστά για την κάθε μία και βλέπω στην οθόνη του κουτιού κανονικά τα vista.
Οι οθόνες επικξοινωνούν η μια με την άλλη σαν να είνα η μία προέκταση της άλλης. Μόλις βγεί το ποντικάκι από τη μία μπαίνει στην άλλη.
Βάζω τα προγράμματα που θέλω στην οθόνη του προβολέα (τα εικονίδια δηλ.) αλλά μόλις ανοίγω το PDVD για παράδειγμα, η ταινία παίζει στην μικρή οθόνη του κουτιού.
Πρέπει να το τσιμπήσω το παράθυρο με το ποντίκι και να το σύρω στην οθόνη του προβολέα για να δω την ταινία. Στην οθόνη του HTPC μετά σε όλη τη διάρκεια της ταινίας φαίνονται τα vista.

Πως γίνεται να παίζουν τα προγράμματα αυτά στην οθόνη του προβολέα χωρίς να πρέπει να τα σέρνω με το ποντίκι κάθε φορά;
Καλύτερα μάλλον είναι να παίζουν και στις δύο οθόνες αν δεν γίνεται να σβήνει τελείως.

Εγκατέστησα και το Display Fusion αν μπορείτε να δώσετε μερικές οδηγίες και γι' αυτό.

Περιμένω με αγωνία καμιά ιδέα.