HD-3D, το μέλλον

Re: Απάντηση: HD-3D, το μέλλον

Περνουμε μια τηλεοραση LCD και μετραμε το response time με ειδικο προγραμμα που "τρεχει" σε PC...το αποτελεσμα ειναι οτι τα 1/2/3 ms δεν υπαρχουν πουθενα...

Τοσο απλα ειναι τα πραγματα...γι'αυτο και η Philips μιλαει για equivalent δηλαδη αντιστοιχο-αναλογο χρονο...

Μην μπερδευουμε τα πραγματικα γεγονοτα με το marketing που κανει το ασπρο-μαυρο και θεωρουμε αυτα που λενε οι εταιρειες ως δεδομενα...

Παλι επιμενεις ενω νομιζω ημουν αρκετα σαφης,
Δεν παιρνω το μερος καμμιας εταιριας ουτε δινω δεκαρα για το marketing της καθε μιας. Επαναλαμβανω ομως τις βελτιωσεις χρονο μετο χρονο , κατα την εκτιμηση μου σημαντικες, με τον εστω αυτον τον αντικειμενικο τροπο που εφευρισκει καθε εταιρια.
Νικος

Η philips μετράει BWE: blurred edge width.

Αυτό μετριέται ως εξής: βάζεις ένα κουτί από ένα χρώμα, να κινείται πάνω σε ένα άλλο χρώμα με σταθερή ταχύτητα. Μετράς το μήκος του ίχνους που μένει πίσω από το κουτί στον άξονα της κίνησης, και το διαιρείς με την ταχύτητα που κινείται το κουτί. Έχεις το response time κατά BWE.

(Στην πραγματικότητα γίνεται μέτρηση σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων, και βγαίνει ο μέσος όρος.)

Γενικά, το response time είναι δύσκολο να μετρηθεί. Για τα γραφήματα του enumerique.fr δεν έχω γνώμη, γιατί δεν ξέρω τι μετράει και πως το μετράει.