hd αποκοδικοποιητης για ψηφιακα της νετ

fotisfot

New member
18 June 2006
68
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Λενε οτι θα μας φερουν επιτελους τα ψηφιακα της νετ σε κανα διμηνο και εδω στην καστορια και ετσι αρχισα να την ψαχνω για αποκοδικοποιητη.Μαγαζι μου ειπε οτι δεν υπαρχει hd αποκοδικοποιητης για τα ψηφιακα της νετ και μου προτειναν εναν neco box mx series.Ειναι αληθεια οτι δεν υπαρχει και αν ναι ο neco που μου προτεινει ειναι καλως η προτεινετε καποιον αλλον.Να διευκρινησω οτι ψαχνω για αποκοδικοποιητη που να πιανει και τα ελευθερα καναλια και οχι μονο τα ψηφιακα της νετ,ευχαριστω πολυ.

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
7,926
Clermont-Ferrand, France
Φίλε μου, τα ψηφιακά της ΝΕΤ είναι ελεύθερα ούτως ή άλλως. Επίσης αυτή την στιγμή η εικόνα που εκπέμπουν είναι άθλια και όχι HD δέκτη δεν χρειάζεσαι αλλά ούτε κάποιον ακριβό. Πάνω κάτω όλοι το ίδιο είναι. Απλώς σιγουρέψου ότι έχει υποστήριξη Ελληνικών για το teletext και τις πληροφορίες. Βέβαι εάν εννοείς δορυφορική ψηφιακή και όχι επίγεια τότε HD δέκτες υπάρχουν πολλοί. HD κανάλια ελεύθερα όμως λίγα και σίγουρα κανένα Ελληνικό.

Voreios

Supreme Member
18 January 2007
4,750
Οι επιλογές σου είναι δύο: Είτε σκέτος επίγειος ψηφιακός δέκτης, είτε combo δέκτης (επίγειος ψηφιακός και δορυφορικός, οπου φυσικά απαιτείται και ο σχετικός εξωτερικός εξοπλισμός). Σε κάθε κατηγορία απο τις πιο πάνω υπάρχουν πάρα πολλά διαφορετικά μοντέλα απο δεκάδες εταιρείες. Τελος ισχύουν και όλα όσα σου έγραψε ο Πόντιος

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Μαγαζι μου ειπε οτι δεν υπαρχει hd αποκοδικοποιητης για τα ψηφιακα της νετ..
Δεν υπάρχει HD αποκωδικοποιητής, αλλά ούτε και τέτοια εκπομπή απο την ΕΡΤ.
Οταν δεήσουν να εκπέμψουν σε υψηλή ευκρίνεια θα αγοράσουμε και πάλι νέους αποκωδικοποιητές.
Να διευκρινησω οτι ψαχνω για αποκοδικοποιητη που να πιανει και τα ελευθερα καναλια και οχι μονο τα ψηφιακα της νετ,ευχαριστω πολυ.
Αν εννοείς τα ελεύθερα δορυφορικά κανάλια τότε η ερώτηση σου απαντήθηκε παραπάνω. Αν εννοείς τα επίγεια αναλογικά κανάλια αυτά θα εξακολουθήσεις - για όσο εκπέμπουν - να τα λαμβάνεις με τον παραδοσιακό τρόπο.