HD αρχείο σε Avi ή Mpeg

Λοιπόν,

Εγώ έκανα το εξής. Πήρα το Voltaic HD, το οποιο είναι πολύ οικονομικό. Μου κάνει τα ερχεία σε Avi και έτσι τα κανώ edit πολύ ευκολα.

Οταν θα πάρω καινούργιο PC, το Canopus ειναι μονόδρομος.

Τέλος to player της Oxygen ειναι απλό, επιτέλους κατάφερα και το βρήκα.:a0210:

Νομίζω οτι ειναι ότι πιο απλό μπορεί να κάνει καποιος για αρχή....

Yianno, σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου, οπως και τα υπολοιπα παιδια για τα tips

Λοιπόν,

Εγώ έκανα το εξής. Πήρα το Voltaic HD, το οποιο είναι πολύ οικονομικό. Μου κάνει τα ερχεία σε Avi και έτσι τα κανώ edit πολύ ευκολα.

Οταν θα πάρω καινούργιο PC, το Canopus ειναι μονόδρομος.

Τέλος to player της Oxygen ειναι απλό, επιτέλους κατάφερα και το βρήκα.:a0210:

Νομίζω οτι ειναι ότι πιο απλό μπορεί να κάνει καποιος για αρχή....

Yianno, σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου, οπως και τα υπολοιπα παιδια για τα tips
Πάντως αφού με δίδυμα προλαβαίνεις να κάνεις όλα αυτά είσαι τσακάλι!-bye-

Κατέβασα για δοκιμή το Power Director 7. Δεν είναι ακιβό σαν τα άλλα, και θα δω, αλλά μάλλον έχει δίκιο, να κάνω απλά παοθήκευση και να περιμένω για κάτι πιο φθηνο και εύχρηστο.
Ισως το ποιο ευκολο προγραμμα και το ποιο γρηγορο στη μετατροπη avchd φορμα σε οτι αλλο φορμα θελεις αφου ειναι το μονο απο τα νεα που εχει smart video rendering system με αποτελεσμα να σου μετατρεπει τα αρχεια στο μισο χρονο σε σχεση με αλλα προγραμματα οπως το sony vegas για παραδειγμα

Πάντως αφού με δίδυμα προλαβαίνεις να κάνεις όλα αυτά είσαι τσακάλι!-bye-

Διαβάζοντας τα παραπάνω θα μπορούσες να το πεις. Εαν σου ελεγα όμως οτι μου πήρε 3 μήνες για να φτάσω σε αυτό το συμπέρασμα...τότε θα πεις...λογικό.

Και μου πήρε 3 μήνες όταν κάποτε άκουγα ένα κομμάτι στο ράδιο ή σε club, και το είχα ήδη στο σκληρό!.

Εαν ήμουν microsoft, στο καινούργιο media player θα είχα και HD αρχεία compatible. Ιδιαίτερα στα 2007. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό?

Ηρθε η ώρα για το επομενο βήμα. High definition editing. Γι'αυτο σας ρωτάω: Canopus ή Pinnacle? Το Sony vegas? Παίζει και αυτό?

Πιο έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις? Εαν ξέρει κάποιος ας μας πει για να ξέρουμε γενικότερα.

Πάντως θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους σας για τη βοήθεια σας. Δεν ήξερα τίποτα και τώρα σχεδόν όλα ειναι ξεκάθαρα στο μυαλό μου.

thanks again...:a0210:

εφω χρησιμοποιω Pinnacle
πολυ καλο προγραμμα αλλα θελεισ καλο μηχανακι
quad core, καλη vga, 4GB μνημη+ πολυ σκληρο

Πιο version χρησιμοποιείς? Το τελευταίο? και με το pc που λες, τρέχει καλα?

Χρησιμοποιώ το Edius 4.6 , (μαζί με τη κάρτα της canopus DVX-πάντοτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο) , και από το οποίο δεν έχω παράπονο! ´Οσο για Ηidef το λογισμικό επίσης το Edius 5 , (από αναβάθμιση του υπάρχοντος σε προνομιακή τιμή) , το οποίο επεξεργάζετε σχεδόν όλα τα format βίντεο (και AVCHD ) , το οποίο και αυτό έχω δουλέψει στα Windows 7 (παρακαλώ!) με διάφορα κλίπ AVCHD και παράπονο επίσης δεν ...έχω! Βέβαια ο υπολογιστής είναι core 2 extreme qx 6800 με 4 GB ram , HD raptor 2 σε raιd 0 .
´Ετσι η υποκειμενική μου γνώμη φυσικά είναι το Edius!!! εσύ βέβαια έχεις το προνόμιο της επιλογής!