HD Δέκτης

Centrum

New member
2 February 2007
50
Καλησπέρα,
Ο κουνιάδος μου ενδιαφέρεται να πάρει ένα HD δέκτη και μου ζήτησε βοήθεια.
Διάβασα αρκετά posts και είδα 3 δέκτες που θεωρώ ότι είναι αρκετά αξιόλογοι.
ΑΖ ΒΟΧ PREMIUM, KATHREIN 910 & DREAM 800. Όλοι είναι στο ίδιο επίπεδο τιμής οπότε παρακαλώ για τα φώτα σας.

Καλησπέρα,
ΑΖ ΒΟΧ PREMIUM, KATHREIN 910 & DREAM 800. Όλοι είναι στο ίδιο επίπεδο τιμής οπότε παρακαλώ για τα φώτα σας.

Χωρίς υπερβολή, αν δεν είναι εξοικειωμένος με γενικά PC μην τον μπλέξεις με dreambox και γενικά αυτού του στυλ δέκτες.
Παρε ένα μηχανάκι που "να πατάει το κουμπί και να βγαίνει μια χοντρή" πάντα.

Re: Απάντηση: HD Δέκτης

Χωρίς υπερβολή, αν δεν είναι εξοικειωμένος με γενικά PC μην τον μπλέξεις με dreambox και γενικά αυτού του στυλ δέκτες.
Παρε ένα μηχανάκι που "να πατάει το κουμπί και να βγαίνει μια χοντρή" πάντα.

Αυτό σε τι μάρκα μεταφράζεται; οι "δυνατότητες" θα είναι αντίστοιχες αυτών που ανέφερα;

Καλησπέρα,

Αν θέλει να "ανακατεφτεί" με το linux τότε, ναι, είναι καλές επιλογές. Αν και δύσκολη η τελική επιλογή, ίιιιιιιισως προσωπικά κατέληγα ανάμεσα στον Kathrein και στον Dreambox, με μια "κλίση" προς τον δεύτερο...

Εάν όμως είναι πιο πολύ "τηλεορασάκιας", ψάχνει για έναν καλό HD δέκτη με τον οποίο δεν θέλει να κάνει πολλά-πολλά και απλά να του δουλέψει "out-of-the-box" χωρίς τη διάθεση να ασχοληθεί σε βάθος, τότε καλύτερα να κοιτάξει σε μη-linuxάτο δέκτη. Στα ίδια (και λιγότερα μη σου πω...) χρήματα θα βρει εξαιρετικά μηχανήματα. Δε μπορώ να σου προτείνω κάποιον γιατί από μη-linuxάτους δέκτες δε μπορώ να πω ότι έχω μεγάλη εμπειρία.

Εν τέλει, είναι καθαρά θέμα του πόσο έχει τη διάθεση να ασχοληθεί σε βάθος.
Προσωπικά, linux και πάλι linux... Τα δορυφορικά είναι πάνω απ'όλα χόμπυ (κατά την ταπεινή μου γνώμη) και αν δεν "παιδευτείς" λίγο δεν 'φχαριστιέσαι ενασχόληση...

Ευχαριστώ dimfil,
σίγουρα δεν είναι ο τύπος που θα παίξει με τον δέκτη αλλά επειδή υπάρχει μια τεράστια 'δημοσιότητα' σχετικά με τους linux έχει τσιμπήσει και θέλει ν' ασχοληθεί (άλλωστε και η ηλικία του και οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν).
Οπότε λόγω ποικιλίας SW πιστεύω να του προτείνω DM800 αλλά είναι αρκετά ακριβότερος από τους άλλους δύο, ειδικά αν αντί για τον azbox premium πάει σε elite.
Για τους δύο τελευταίους μπορεί κάποιος να μου πεί αν οι διαφορές τους είναι το wi-fi και η δυνατότητα του premium για εσωτερικό δίσκο;

Απάντηση: Re: HD Δέκτης

Για τους δύο τελευταίους μπορεί κάποιος να μου πεί αν οι διαφορές τους είναι το wi-fi και η δυνατότητα του premium για εσωτερικό δίσκο;
Ναι, δεν έχουν άλλες διαφορές. Μάλιστα φοράνε και την ίδια έκδοση firmware.

Καλημέρα παιδιά,
τελικά εκεί που ψηνόταν ο κουνιάδος μου για HD δέκτη υπέκυψα κι εγώ κι εχθές το βράδυ χτυπήσαμε 2 κομμάτια DM800.
Πιστεύω καλή επιλογή και ήρθε η ώρα να ξεσκονίσω τα παλιά..
Οπότε η diablo δεν μου χρειάζεται και θα βάλω αγγελία για πώληση, όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά.

Δυστυχώς δεν με αφήνει να βάλω αγγελία λόγω ότι έχω λίγα Post.
Οπότε όποιος φίλος θέλει ας μου στείλει PM.
Ευχαριστώ