HD + dvbT δεκτης με 150

Παιρνει καποιο software της προκοπης ?Αν θες παρουσιασε τον να μαθουμε 2 πραγματα. Για να ξερεις υπαρχουν δεκτες με αυτα τα λεφτα αλλα τι κανουν εχει σημασια.

Εγω βλεπω διπλα οτι πουλαει σαλαμια,ψηστιερες και σητες για κουνουπια.
Τι δουλεια εχουν εκει οι δεκτες ?

Re: Απάντηση: HD + dvbT δεκτης με 150

ιδέα δεν έχω περί τίνος πρόκειται,σε αλλο forum το είδα φτηνό και το ανέβασα

Φιλε, μεγαλες εταιρειες οπως η Technomate,Darkbox.Ειναι γνωστες σε ολη την Ευρωπη,πιστευω τις ξερει ολος ο κοσμος, βλεποντας την οικονομικη κριση βγαζουν καποιους δεκτες σε οικονομικες τιμες .Δειχνουν σεβασμο στο καταναλωτικο κοινο τους.Αν μπορουν ας βγαλουν και οι υπολοιποι ανταγωνιστες.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=43921

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=38301&page=6

Τετοιοι δεκτες σαν κι αυτον που ανεβασες ειναι αμφιβολου ποιοτητας και υποστηριξης.
Μην το παρεις στραβα αλλα και εσυ ο ιδιος πιστευω συμφωνεις με αυτο.

Η τιμή είναι καλή για κάποιον που θέλει να δει τη συνδρομητική του κάρτα με μοντούλα ή Free to Air κανάλια, ενώ παράλληλα μπορεί να δει και τα επίγεια ψηφιακά.

Τα "σαλάμια" και "τοστιέρες" τα αφήνω ασχολίαστα. Οποιος θέλει μπορεί να αγοράσει και αλλού (από τους ..ειδικούς), μόνο που συχνά πυκνά μπορεί να αισθανθεί ο ίδιος "σαλάμι" από τις φουσκωμένες τιμές και την "after sale" συμπεριφορά.

Εγώ θα αγόραζα άφοβα από τέτοιου είδους αλυσίδες γιατί η σχέση απόδοσης/τιμής είναι πολύ τίμια, η δε αντικατάσταση/αλλαγή του προϊόντος παιχνίδι.

Τα χαρακτηριστικά του δέκτη:

* Δορυφορικός δέκτης “3 σε 1” για τη λήψη High Definition
δορυφορικών, ψηφιακών SD δορυφορικών, αναλογικών
και ψηφιακών καναλιών
* Υποδοχή Common Interface
* Θύρα HDMI για τέλεια ποιότητα ψηφιακής εικόνας,
κυρίως με σύνδεση σε τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη
(LCD ή Plasma)
* Timer 30 προγραμμάτων για τη ρύθμιση της ώρας
ενεργοποίησης
* 4.000 θέσεις για αποθήκευση ραδιοφωνικών σταθμών
και τηλεοπτικών καναλιών
* Λειτουργία εναλλαγής SWAP
* Επαγγελματική αναζήτηση καναλιών με channel list editing
(μετακίνηση, αντιγραφή, διαγραφή και ταξινόμηση)
* 4:3, 16:9, λειτουργία letterbox-pillarbox
* Ενημέρωση λογισμικού μέσω δορυφόρου (OTA) και Η/Υ και
λειτουργία Teletext
* Διαφάνεια των ενδείξεων OSD, δυνατότητα ρύθμισης των
χρωμάτων και διάρκειας εμφάνισης καναλιού
* Ένδειξη έντασης σήματος και ρύθμιση έντασης ήχου
* Προστασία LNB από βραχυκύκλωμα
* Οθόνη 4x LED

Συνδέσεις:
Θύρα HDMI, 2 υποδοχές Scart (TV/VCR),
ψηφιακή έξοδος Dolby (οπτική
και ηλεκτρική), 1 Common-Interface (CI),
σύνδεση για DVB-T και δορυφορική κεραία

Εξοπλισμός:
Εξαιρετικής ποιότητας εσωτερική
κεραία DVB-Τ και καλώδιο HDMI και Scart

Διαστάσεις: περ. 32 x 5,2 x 13,7 cm (Π x Υ x Β)

Τα "τρία χρόνια εγγύηση" είναι πολύ σημαντικός παράγοντας αγοράς. Γενικά φαίνεται μια τίμια πρόταση!

To πολυκαταστημα αυτο ειναι στη λογικη του lidl, αλλα οταν βρισκεις humax κατω απο 200 e δεν το σκεφτεσαι καθολου.Παντως εγω την σιτα μου για το χωριο την τσιμπισα

H aldi και η Lidl είναι οι δύο μεγαλύτερες αλυσίδες στην Γερμανία και είναι γνωστό ότι χτυπιούνται συνέχεια στις τιμές προς μεγάλο όφελος του καταναλωτή.

Ο δέκτης προφανώς είναι κάποιο κορεάτικο φασόν φτιαγμένο για την aldi από αυτά που υπάρχουν πολλά στο εξωτερικό με καλή ποιότητα κατασκευής.

Για απλός δέκτης του είδους μια χαρά φαίνεται !!!!

Μπραβο afaam για την ενημερωση,γιατι το στησιμο και τα προιοντα κατι τετοιο μου θυμισαν αλλα δεν ηξερα.Τελικα τα lidl ταχει o βασιλοπουλος ακομη?

Φιλοι martinonroad,Alex T,Καρακωστα kαι Zanto φυσικα και δεν θελω να σας αποτρεψω απ την αγορα του εν λογω δεκτη.Φυσικα, μετα την αγορα σας θα ηθελα να δω και την παρουσιαση του ωστε να πειστω να τον αγορασω και εγω.Με 150Ε και ισως λιγα παραπανω εγω θα προτιμουσα παντως Technomate linux,Mvision HD κτλ.
Ανοικτο λοιπον το θεμα αναμενοντας τις παρουσιασεις σας.

Tωρα που τελειωσα με τα προιοντα ειδα και τα στοιχεια της εταιριας,ειναι κολοσσος

Φιλοι martinonroad,Alex T,Καρακωστα kαι Zanto φυσικα και δεν θελω να σας αποτρεψω απ την αγορα του εν λογω δεκτη.Φυσικα, μετα την αγορα σας θα ηθελα να δω και την παρουσιαση του ωστε να πειστω να τον αγορασω και εγω.Με 150Ε και ισως λιγα παραπανω εγω θα προτιμουσα παντως Technomate linux,Mvision HD κτλ.
Ανοικτο λοιπον το θεμα αναμενοντας τις παρουσιασεις σας.

Γιάννη χαλάρωσε, το ότι το είδαμε δεν σημαίνει ότι θα τρέξουμε να το πάρουμε κιόλας.

Νομίζω ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να αγοράσει ότι του κάτσει, οπότε για τα υπόλοιπα δεν μας πέφτει λόγος.

Δεν υπάρχει λόγος να πικραινόμαστε για κουτιά...... -bye-

υ.γ. το target group που απευθύνεται το συγκεκριμένο προϊόν είναι εντελώς διαφορετικό από εμάς και το πως σκεπτόμαστε.... το ίδιο ισχύει και σε όλα τα ηλεκτρονικά...

Γιάννη χαλάρωσε, το ότι το είδαμε δεν σημαίνει ότι θα τρέξουμε να το πάρουμε κιόλας.

Νομίζω ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να αγοράσει ότι του κάτσει, οπότε για τα υπόλοιπα δεν μας πέφτει λόγος.

Δεν υπάρχει λόγος να πικραινόμαστε για κουτιά...... -bye-

υ.γ. το target group που απευθύνεται το συγκεκριμένο προϊόν είναι εντελώς διαφορετικό από εμάς και το πως σκεπτόμαστε.... το ίδιο ισχύει και σε όλα τα ηλεκτρονικά...

Ο δεκτης του lidl φιλε δεν παιζει ουτε την καρτα της Νοβα ,ουτε κινει το μοτερ.Συνεργαζεται ομως με το Diablo.Γι αυτον τον δεκτη ξερουμε κατι ?
οτιδηποτε ?
Ποιος παιρνει την ευθυνη λοιπον γι αυτην την προταση ?
Με πιο κριτηριο γραφουμε πως ειναι καλος ?

ελπιζω ολους αυτους (DARKBOX HD REV 2008 PVR,TECHNOMATE 5300D+USB,DARKBOX SD REV 2008 USB,OPTIBOX (clone 500s),OPTICUM 4100,DIGITALBOX 1C) να τους εχεις παρουσιασει και να εχεις μεγαλη συμετοχη απο μελη του φορυμ στα αναλογα thread

δεν έχω μεγάλη συλλογή από δέκτες και αυτούς που έχω μπερδεύουμε να τους μάθω οπότε δεν μπορώ να στους παρουσιάσω μιας και ψάχνομαι κάθε μέρα σε δεκάδες φόρουμ με εκατοντάδες thread και χιλιάδες απαντήσεις για το (τους)δέκτες μου

φιλικά πάντα

Αυτό Γιάννη θα το καταλάβει αυτός που θα τον αγοράσει, στο ξαναλέω ότι το target group που στοχεύει ο δέκτης δεν υπάρχει εδώ μέσα.

Όσοι κάνουν ερωτήσεις για το ποιον δέκτη να πάρουν εδώ μέσα συνήθως παίρνουν και την ανάλογη απάντηση.

Το θέμα αυτό ανοίχτηκε έτσι απλά για ενημέρωση..... και σου απάντησε ο φίλος που το άνοιξε. Οπότε μην του ζητάς να κάνει παρουσιάσεις κλπ.

Τα σαλάμια και τα λοιπά θα μπορούσες να τα αποφύγεις νομίζω.....

Αυτά

Re: Απάντηση: HD + dvbT δεκτης με 150

ελπιζω ολους αυτους (DARKBOX HD REV 2008 PVR,TECHNOMATE 5300D+USB,DARKBOX SD REV 2008 USB,OPTIBOX (clone 500s),OPTICUM 4100,DIGITALBOX 1C) να τους εχεις παρουσιασει και να εχεις μεγαλη συμετοχη απο μελη του φορυμ στα αναλογα thread

δεν έχω μεγάλη συλλογή από δέκτες και αυτούς που έχω μπερδεύουμε να τους μάθω οπότε δεν μπορώ να στους παρουσιάσω μιας και ψάχνομαι κάθε μέρα σε δεκάδες φόρουμ με εκατοντάδες thread και χιλιάδες απαντήσεις για το (τους)δέκτες μου

φιλικά πάντα

Δεν καταλαβαινω το σκοπο αυτου του ποστ.Αν θες θα προσπαθησω να σε καλυψω.
Εχω αυτους τους δεκτες και καποιους ακομα.
Ναι,τους ξερω καλα.
Συμμετοχη, εδω οτι βλεπεις.Καποιες παρουσιασεις και βοηθεια κοσμου.
Εχω 130 πμ. εδω.
Σε αλλα φορουμ γραφω εξισου σημαντικα.
Μου λειπουν τα Ελληνικα και γραφω και εδω.