ιδέα δεν έχω περί τίνος πρόκειται,σε αλλο forum το είδα φτηνό και το ανέβασα
Φιλοι martinonroad,Alex T,Καρακωστα kαι Zanto φυσικα και δεν θελω να σας αποτρεψω απ την αγορα του εν λογω δεκτη.Φυσικα, μετα την αγορα σας θα ηθελα να δω και την παρουσιαση του ωστε να πειστω να τον αγορασω και εγω.Με 150Ε και ισως λιγα παραπανω εγω θα προτιμουσα παντως Technomate linux,Mvision HD κτλ.
Ανοικτο λοιπον το θεμα αναμενοντας τις παρουσιασεις σας.
Γιάννη χαλάρωσε, το ότι το είδαμε δεν σημαίνει ότι θα τρέξουμε να το πάρουμε κιόλας.
Νομίζω ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να αγοράσει ότι του κάτσει, οπότε για τα υπόλοιπα δεν μας πέφτει λόγος.
Δεν υπάρχει λόγος να πικραινόμαστε για κουτιά......
υ.γ. το target group που απευθύνεται το συγκεκριμένο προϊόν είναι εντελώς διαφορετικό από εμάς και το πως σκεπτόμαστε.... το ίδιο ισχύει και σε όλα τα ηλεκτρονικά...
ελπιζω ολους αυτους (DARKBOX HD REV 2008 PVR,TECHNOMATE 5300D+USB,DARKBOX SD REV 2008 USB,OPTIBOX (clone 500s),OPTICUM 4100,DIGITALBOX 1C) να τους εχεις παρουσιασει και να εχεις μεγαλη συμετοχη απο μελη του φορυμ στα αναλογα thread
δεν έχω μεγάλη συλλογή από δέκτες και αυτούς που έχω μπερδεύουμε να τους μάθω οπότε δεν μπορώ να στους παρουσιάσω μιας και ψάχνομαι κάθε μέρα σε δεκάδες φόρουμ με εκατοντάδες thread και χιλιάδες απαντήσεις για το (τους)δέκτες μου
φιλικά πάντα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.