HD-DVD. Υπάρχει software player που να το αναπαράγει?

Καλησπέρα σε όλους

Από ότι παρατήρησα το PowerDVD 10 Ultra MkII που έχω, δεν αναπαράγει το συγκεκριμένο φορμά.

Ξέρουμε κάποιο που να μπορεί να αναπαράγει τα λησμονημένα(?) ;) αυτά δισκάκια, με δεδομένο βέβαια ότι ο υπολογιστής έχει οπτικό οδηγό για να τρέξουνε;

Ευχαριστώ.
-

Δοκιμασε windvd 9 (και οχι 2010 εκδοση) ή αλλιως powerdvd 7.3
Η υποστηριξη σε αυτο το φορμά σταματησε, αφου αυτο το φορμά πεθανε.
Μονο σε παλιους player θα βρεις υποστηριξη (φαντασου ποσο πισω ειναι η εκδοση του powerdvd).

WinDVD vs PowerDVD

Δοκιμασε windvd 9 (και οχι 2010 εκδοση) ή αλλιως powerdvd 7.3
Η υποστηριξη σε αυτο το φορμά σταματησε, αφου αυτο το φορμά πεθανε.
Μονο σε παλιους player θα βρεις υποστηριξη (φαντασου ποσο πισω ειναι η εκδοση του powerdvd).

http://www.oldversion.com/

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ.

Καλημέρα

Σας ευχαριστώ και τους δύο. Ποιό από τα δύο είναι κατά την κρίση σας προτιμότερο, μιας και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σχεδόν αποκλειστικά για αυτού του είδους το φορμά;
-

WinDVD vs PowerDVD Νο. 2

Καλημέρα

Σας ευχαριστώ και τους δύο. Ποιό από τα δύο είναι κατά την κρίση σας προτιμότερο, μιας και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σχεδόν αποκλειστικά για αυτού του είδους το φορμά;
-

Να επεκτείνω και να εξειδικεύσω λίγο την παραπάνω ερώτηση:

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκα μεν το PowerDVD 7, αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω την έκδοση 7.3. Καμιά συμβουλή;

Επίσης ψάχνοντας, βρήκα δυο βερσιόν του WinDVD 9, την απλή και την 9 Plus. Ποιά από τις δύο συστήνετε, ειδικά για αναπαραγωγή HD-DVD;
-

Δεν εχω HD-DVD ωστε να εχω δοκιμασει προσωπικα.
Ομως αφου εχεις εγκατεστημενο το PowerDVD 10 για αλλα αρχεια η επιλογη σου ειναι να δοκιμασεις το WinDVD ωστε να εχεις και τα δυο εγκατεστημενα.

Τωρα ποια εκδοση του 9 βλεποντας και κανοντας.

ΥΓ. Και κατι αλλο, το PowerDVD 7.3 με ενα google το βρισκεις, εστω και αν ονομαζεται patch/update ή οτι αλλο.
Και σε αυτην την εκδοση -καθως και στην 8- εγκαθιστα τον Cyberlink H.264/AVC decoder τον οποιο μπορεις να χρησιμοποιησεις μεσω του KMPlayer.
Στις επομενες εκδοσεις δεν γινεται.
Δεν θυμαμαι ομως αν αυτη η εκδοση ειναι συμβατη με 64-bit λειτουργικο.

Re: WinDVD vs PowerDVD Νο. 2

Να επεκτείνω και να εξειδικεύσω λίγο την παραπάνω ερώτηση:

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, βρήκα μεν το PowerDVD 7, αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω την έκδοση 7.3. Καμιά συμβουλή;

Επίσης ψάχνοντας, βρήκα δυο βερσιόν του WinDVD 9, την απλή και την 9 Plus. Ποιά από τις δύο συστήνετε, ειδικά για αναπαραγωγή HD-DVD;
-
θα σας το ανεβασω εγω στο rapidshare (οπως και τα προηγουμενα στο αλλο site,ελπιζω να βγαλατε ακρη)θα σας στειλω π.μ