HD καναλια screenshots-Discovery HD

spyrmak

Supreme Member
19 February 2007
4,747
Aθηνα
εχει κανεις screenshots απο hd καναλια ιδιως discovery hd?

αλλα οχι μονο...

eurosport hd

bbc hd

nat geographic hd

history hd

κλπ

Εχω εγώ πολλά (οχι bbc hd) αλλά δεν ειναι όλα δικά μου
Πες μου τι ακριβώς σε ενδιαφέρει να δεις....

discovery hd

nat geographic hd περισσοτερο...

να παρω (και οσοι δεν εχουμε δει ακομα τετοια καναλια) πως (περιπου) δειχνουν...

ευχαριστω!

Το National Geographic HD το ειχα πρόχειρο...
Η φωτο το αδικεί πάντως....

Μερικά φρέσκα screenshots από τα NG HD (από τον Atlantic Bird 1) και Discovery HD (από το Premiere),

Επί τη ευκαιρία, μερικά ακόμα από τα Anixe HD, Astra HD +, Premiere HD,

...πολύ όμορφα όλα αυτά...αλλά πώς κάνεις λήψη αυτών των καναλιών στην Ελλάδα? (δεν εννοώ από ποιόν δορυφόρο-συχνότητα, αυτό είναι εύκολο να απαντηθεί), εννοώ με κάποιο συνδρομητικό πακέτο? (μοντούλα-κάρτα εταιρείας? κάτι πιό "διαβολικό" ίσως?), δώσε στίγμα, please....

Γιάννης

:guitarist:

Το video σε όλες τις περιπτώσεις είναι 1080i (1920x1080).
Οι περίεργες αναλύσεις αφορούν τα pixel της φωτογραφίας και φταίχτης είναι το software που τράβηξα τα snapshots.

Ως προς τη λήψη τώρα.

Για λήψη του BBC HD από 28.2Ε στην Ελλάδα δεν είναι απαραίτητα κόλπα, "διαβολικά" ή μη, απλά χρειάζεσαι ένα εξωπραγματικά τεράστιο πιάτο.

Τα υπόλοιπα κανάλια είναι από το αγγλικό πακέτο του Sky. Κανονικά με κάρτα και μηνιαία συνδρομή. Επειδή με ενδιαφέρει να συνδυάζω λήψη και από άλλους δορυφόρους (και οι ανάπηροι δέκτες του Sky δεν είναι για τέτοιες δουλειές) την κάρτα την έχω σε kathrein910 μεσω dragon cam.
Η λήψη γι'αυτά είναι εφικτή στην Ελλάδα. Πληροφορίες και τα σχετικά για συνδρομή Sky υπάρχουν σε μακροσκελές sticky thread εδώ και σε άλλα σκόρπια threads. Το κόστος βέβαια είναι υπολογίσημο καθώς όσοι πουλάνε sky εκτός Αγγλίας ζητάνε τον ουρανό με τ' άστρα.

Διεκρυνίζω οτι εγώ αυτή τη στιγμή είμαι σε αγγλικό έδαφος οπότε τα πράγματα για μένα είναι πολύ πιο εύκολα και ως προς τη λήψη και ως προς τη συνδρομή.