HD Πλατφόρμα?

Architech

Senior Member
11 October 2008
325
Paradise
Καλησπέρα φίλοι...
Με ενδιέφεραι πακέτο,πλατφόρμα H.D και θα ήθελα τι γνώμη σας στο ποια πραγματικά πλατφόρμα αξίζει σε οποιοδίποτε δορυφόρο κοντινό σε hotbird.Δεν με ενδιαφερει Sky uk μιας και για να κατέβει σε κρήτη θέλει τεράστιο πιάτο!..και άν γίνεται να αποφύγουμε Astra με τις δύσκολες δέσμες του.Να ενημερώσω ότι είμαι κάτοχος DM800Hd και απλά θέλω τι γνώμη σας στο "τι" και όχι στο "πως"!.

Ευχαριστώ και καλές H.D θεάσεις!-bye-

Αυτό που συστηνεται πριν απο όλα ειναι το σκανδιναβικό πακέτο στον Θωρ5 -0.8 δυτικά (νομίζω πως όλοι οι πομποί των HD ειναι πλέον εύκολης λήψης ακόμη και στην Κρητη). Εχει συνολικά 12 HD καναλια, όλα σχεδόν με αγγλικό σχολιασμό (οι σκανδιναβικοι υπότιτλοι προαιρετικοί), αν και αναλογα με την χωρα που θα γινει η συνδρομή υπάρχουν και καποια που δινονται μόνο σε συγκεκριμένες και όχι σε όλες. Σ αυτά που δίνονται παντου όμως υπάρχουν τα καλύτερα διεθνή κανάλια και τα οποία μπορεις να δεις στο παρακάτω λινκ
http://www.lyngsat.com/hd/1west.html
Το μόνο (σοβαρό) πρόβλημα ειναι...πως θα βρεις την συνδρομή, εκτός κι αν βρεις καποια άκρη απο Σουηδέζες που επισκέπτονται το νησί!
Επίσης ακούγεται ότι οι νεες καρτες που θα αρχίσουν να δίνουν αυτόν τον μήνα ...θα ειναι παντρεμένες με τον δέκτη τους (αλλα αλβανικά) και στην περιπτωση αυτή μπορεί να μην παίζουν στον 800αρη...
Παντως ενημερωτικά και σε ότι αφορά τα HD καναλια να ξέρεις ότι τα πακέτα που δίνουν σκέτη κάρτα είναι η εξαίρεση

Αυτό που συστηνεται πριν απο όλα ειναι το σκανδιναβικό πακέτο στον Θωρ5 -0.8 δυτικά (νομίζω πως όλοι οι πομποί των HD ειναι πλέον εύκολης λήψης ακόμη και στην Κρητη). Εχει συνολικά 12 HD καναλια, όλα σχεδόν με αγγλικό σχολιασμό (οι σκανδιναβικοι υπότιτλοι προαιρετικοί), αν και αναλογα με την χωρα που θα γινει η συνδρομή υπάρχουν και καποια που δινονται μόνο σε συγκεκριμένες και όχι σε όλες. Σ αυτά που δίνονται παντου όμως υπάρχουν τα καλύτερα διεθνή κανάλια και τα οποία μπορεις να δεις στο παρακάτω λινκ
http://www.lyngsat.com/hd/1west.html
Το μόνο (σοβαρό) πρόβλημα ειναι...πως θα βρεις την συνδρομή, εκτός κι αν βρεις καποια άκρη απο Σουηδέζες που επισκέπτονται το νησί!
Επίσης ακούγεται ότι οι νεες καρτες που θα αρχίσουν να δίνουν αυτόν τον μήνα ...θα ειναι παντρεμένες με τον δέκτη τους (αλλα αλβανικά) και στην περιπτωση αυτή μπορεί να μην παίζουν στον 800αρη...
Παντως ενημερωτικά και σε ότι αφορά τα HD καναλια να ξέρεις ότι τα πακέτα που δίνουν σκέτη κάρτα είναι η εξαίρεση

!!!Oyahooo αρκετά κανάλια βλέπω!...πως βγαίνει?...χρειάζεται φαντάζομαι δικό του πιάτο ή βγαίνει με κανένα παράκεντρο?:grandpa:

Η δέσμη που εκπέμπουν βγαίνει και με 1 μ πιάτο στην Κρήτη πιστεύω

Re: Απάντηση: HD Πλατφόρμα?

Η δέσμη που εκπέμπουν βγαίνει και με 1 μ πιάτο στην Κρήτη πιστεύω

O.k αλλά απ'ευθείας ή μπορεί να βγεί (θεωρητικά τουλάχιστον) και με ένα παράκεντρο αν πάρουμε κέντρο hotbird?

Thanks φίλε Βόρειε!

ΙΜΗΟ παντα , ρωτα εναν ντοπιο εγκαταστατη και θα σου πει

πιστευω δεν εχεις κανενα προβλημα,πιο σοβαρο θα ειναι να βρεις καρτα

Re: Απάντηση: HD Πλατφόρμα?

O.k αλλά απ'ευθείας ή μπορεί να βγεί (θεωρητικά τουλάχιστον) και με ένα παράκεντρο αν πάρουμε κέντρο hotbird?

Thanks φίλε Βόρειε!
Μια ερωτηση πρωτα η οποια ειναι σημαντικη. Για ποια περιοχη της Κρητης μιλαμε; Γιατι απο τα δυτικα μεχρι τα ανατολικα υπαρχουν πολυ μεγαλες διαφορες. (Οσον αφορα τα Hd καναλια του sky uk δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα ειδικά αν εισαι στη δυτικη Κρητη)
Ο Thor ειναι αρκετα ευκολος στην Κρητη σε ολα τα Hd καναλια με πολυ δυνατο σημα.
Για αυτο που λες με παρακεντρο και κεντρο τον 13 στο 1m ειναι χλωμο.
Εγω αυτο που θα σου προτεινα ειναι να του βαλεις ενα πιατο πανω του και να ριξεις μια ματια προς τον Nilesat 7W (με παρακεντρο ευκολα μαζι με τον Thor) εναν πολυ ενδιαφερον δορυφορο (με αρκετα αγγλοφωνα καναλια).