HD TV απ' το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

εγω απο Αντιγονιδων το λαμβανω αριστα με την κεντρικη της πολυκατοικιας. δεν εχει πολυ δυνατο σημα αλλα κατεβαινει χωρις κανενα σπασιμο. στην 59 εχω προβληματα, οριακο σημα μερικες φορες, αλλα εχουν κανει πατατα με το gap filler που εβαλαν στο Φιλιππειο και την πολυ χαμηλη ισχυ απο το Χορτιατη. Στην καλλικρατεια η 59 δεν ερχεται καθολου ενω τα υπολοιπα τερμα σημα ακομα και η 31 που παρεμβαλλεται απο το mega. το τει φυσικα και δεν ερχεται ως εκει αλλα κεντρο δεν εχω θεμα κανενα.

Βγάλε τους ανακλαστήρες από τη πίσω μεριά της κεραία σου και θα το πιάνεις τζάμι!

Άψογος φιλε...
Εκανα αυτο που ειπες και αμεσως το σημα ανεβηκε απο 10% σε 17% και το πιάνω πλεον οπως ειπες τζαμι...
Που και που εχω κανενα σπασιματακι αλλα μιλαμε για πταίσμα...
Σε ευχαριστω...

εγω απο Αντιγονιδων το λαμβανω αριστα με την κεντρικη της πολυκατοικιας. δεν εχει πολυ δυνατο σημα αλλα κατεβαινει χωρις κανενα σπασιμο. στην 59 εχω προβληματα, οριακο σημα μερικες φορες, αλλα εχουν κανει πατατα με το gap filler που εβαλαν στο Φιλιππειο και την πολυ χαμηλη ισχυ απο το Χορτιατη. Στην καλλικρατεια η 59 δεν ερχεται καθολου ενω τα υπολοιπα τερμα σημα ακομα και η 31 που παρεμβαλλεται απο το mega. το τει φυσικα και δεν ερχεται ως εκει αλλα κεντρο δεν εχω θεμα κανενα.

και στην ευγγελιστρια εχω 27ισχυ με σπασιματα μετα απο μηνες κατι βλεπουμε ελπιζω να βρουν το προβλημα

Re: Απάντηση: HD TV απ' το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Βγάλε τους ανακλαστήρες από τη πίσω μεριά της κεραία σου και θα το πιάνεις τζάμι!

Τεχνικά μπορείς να μας το εξηγήσεις;

Οι ανακλαστήρες έχουν σκοπό να προσθέτουν επιπλέον σήμα στο δίπολο από το σήμα που έρχεται στη κατεύθυνση της κεραίας κυρίως αλλά και να εμποδίζουν σήματα που έρχονται από τη πίσω μεριά της κεραίας.

@Cinemusic - Ανδρέας: Αν αφαιρέσεις κι ορισμένους κατευθυντήρες από μπροστά θα ενισχύσεις κι άλλο το σήμα που έρχεται από πίσω...

Παιδιά εγώ έχω 4-5 μέρες που το έχασα εντελώς. Τί γίνεται; Εσείς το πιάνετε;

Re: Εκπομπή ψηφιακής τηλεόρασης υψηλής ανάλυσης από το Τμήμα Ηλεκτρονικης του ΑΤΕΙ-Θ

Έχει από το ΣΚ που εκπέμπει ξανά κανονικά. Έβαλε και μερικά 3d από το εργαστήριο...