HDbits is full

Status
Not open for further replies.

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,251
Αθήνα
Τώρα που αναβάθμισα τη γραμμή μου δεν μπορώ να βρώ πρόσβαση...
icon8.gif

Άν κάποιο καλό παιδί έχει καμιά προσκλησούλα και μπορεί ας βοηθήσει... Αλλιώς δεν βλέπω φώς. :bigcry:

Πάει, χάλασες κι εσύ.... :p

(λες και χρειαζόταν νέο θέμα για να πάρεις πρόσκληση....:p - αλλα νομίζω είναι full (όπως λες και εσύ) και μία πρόσκληση δεν θα σε βοηθήσει - αν δεν κάνω λάθος πάντα

και εγω θελω μια προσκλησουλα !!!!

ελειψα Ελλαδα το σεπτεβρη και μετα δεν μπορουσα να μπω....

ξεχασα το πασβορτ και δεν το βρισκω.

Παντως εγω που γραφτηκα την Κυριακη κατεβαζα με 1.3Mbit ενω το upload μου ηταν 5-10kbit. Eχω τρελαθει, δεν με βλεπω να καταφερνω καλο ratio. Η συνδεση μου ειναι 20Mbit DL και 1Mbit UL. Εχετε καμμια ιδεα πως θα μπορουσα να βελτιωσω το ratio, χωρις να κανω donate?

Απάντηση: Re: HDbits is full

Παντως εγω που γραφτηκα την Κυριακη κατεβαζα με 1.3Mbit ενω το upload μου ηταν 5-10kbit. Eχω τρελαθει, δεν με βλεπω να καταφερνω καλο ratio. Η συνδεση μου ειναι 20Mbit DL και 1Mbit UL. Εχετε καμμια ιδεα πως θα μπορουσα να βελτιωσω το ratio, χωρις να κανω donate?

Πρέπει να κάνεις seed σε torrents που έχουν λίγους seeders για να τραβάνε από σένα. Αλλά θα πρέπει να τα κατεβάσεις πρώτα. Θέλει αγώνα! Μπορείς πάντα να κάνεις donate ομως. Με γύρω στα 40 ευρώ παίρνεις 150gb upload. Not bad -bye-

Re: Απάντηση: Re: HDbits is full

Πρέπει να κάνεις seed σε torrents που έχουν λίγους seeders για να τραβάνε από σένα. Αλλά θα πρέπει να τα κατεβάσεις πρώτα. Θέλει αγώνα! Μπορείς πάντα να κάνεις donate ομως. Με γύρω στα 40 ευρώ παίρνεις 150gb upload. Not bad -bye-

Nice scam! :tdown:

Δηλαδη στο τελος θα κατεβαζουμε, αφου τα εχουμε πληρωσει??!!! :twoguns:

Το Μαρκετινγκ του ΕΘΙΣΜΟΥ ειναι αυτο!!! :bigcry:

Το προβλημα ειναι οτι ενω βλεπω λιγους seeders και πολλους leechers σε αρκετες ταινιες οταν παω να τις κατεβασω το DLειναι 1,3Mbit ενω το UL 0.5-10kbit. Να πληρωσω ειναι μια λυση αλλα φοβαμαι, δεν εχω και μεγαλη εμπιστοσυνη. Το εχει επιχειρησει κανεις?​

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: HDbits is full

Nice scam! :tdown:

Τι πως που? Πλάκα μου κάνεις?
Το έχουμε αναφέρει 100 φορές εδώ μέσα για το donate.
Ρε τι τραβάμε. Να βοηθήσουμε πάμε και μας την λένε κιόλας. Ο τίτλος δεν είναι scam δηλαδή?

Δηλαδη στο τελος θα κατεβαζουμε, αφου τα εχουμε πληρωσει??!!! :twoguns:

Το Μαρκετινγκ του ΕΘΙΣΜΟΥ ειναι αυτο!!! :bigcry:

Όπως το πάρει κανείς. Άλλοι προτιμάνε το τελείως τσάμπα και άλλοι δεν τους χαλάει να δώσουν και κανένα donate να κάνουν την δουλειά τους.

Γιατί να κάνω πλάκα; Όταν με έμμεσο τρόπο σε οδηγούν να κάνεις donate για να διατηρήσεις υψηλό upload rate, εμένα scam μου λέει ότι είναι. Δεν τους ενδιαφέρει το "μοίρασμα" που είναι ο πρωταρχικός σκοπός μιας κοινότητας p2p, αλλά το να βγάλουν ένα φράγκο. Με ποιο τρόπο δηλαδή τα 150GB που σου δίνουν ως αντάλλαγμα για το upload rate που είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσει κανείς όταν όλοι κάνουν upload ωφελούν τη κοινότητα; Τέλος πάντων, ο καθένας δίνει όπου θέλει τα χρήματά του. Αν πιστεύει ότι τα donates σε τέτοια site έχουν άλλο σκοπό από το να βγάζουν κάμποσα χρήματα οι ιδιοκτήτες τους, ας τα δίνει...

ΥΓ. Δεν είχα σκοπό να σου τη πω! Τη πρακτική του donate σχολιάζω (που ποιο πολύ μοιάζει με συνδρομή κι όχι εθελοντική προσφορά όπως δηλοί το όνομα του), που φαίνεται γενικεύεται σιγά σιγά...

Απάντηση: Re: HDbits is full

Γιατί να κάνω πλάκα; Όταν με έμμεσο τρόπο σε οδηγούν να κάνεις donate για να διατηρήσεις υψηλό upload rate, εμένα scam μου λέει ότι είναι. Δεν τους ενδιαφέρει το "μοίρασμα" που είναι ο πρωταρχικός σκοπός μιας κοινότητας p2p, αλλά το να βγάλουν ένα φράγκο. Με ποιο τρόπο δηλαδή τα 150GB που σου δίνουν ως αντάλλαγμα για το upload rate που είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσει κανείς όταν όλοι κάνουν upload ωφελούν τη κοινότητα; Τέλος πάντων, ο καθένας δίνει όπου θέλει τα χρήματά του. Αν πιστεύει ότι τα donates σε τέτοια site έχουν άλλο σκοπό από το να βγάζουν κάμποσα χρήματα οι ιδιοκτήτες τους, ας τα δίνει...

ΥΓ. Δεν είχα σκοπό να σου τη πω! Τη πρακτική του donate σχολιάζω, που φαίνεται γενικεύεται σιγά σιγά...

Κοίταξε να δεις. Εν μέρει δεν έχεις άδικο. Αλλά με τις ταχύτητες που έχουμε στο upload στην Ελλάδα πες μου εσύ πως είναι δυνατόν να σταθεί ένας Έλληνας χρήστης σε site με τόσο μεγάλα αρχεία. Το θεωρώ πολύ δύσκολο εκτός αν βλέπεις αραιά και που. Εγώ που είμαι ταινιόβιος έχω πρόβλημα. Και δεν έχω πρόβλημα να πάω σε ένα videclub να νοικιάσω. Ίσα ίσα θα με βόλευε αλλά για βρες το μου εδώ στην γειτονιά μου.
Μέχρι τότε δεν έχω άλλη επιλογή. Τώρα να δίνω και κανένα φράγκο για την διασκέδαση μου δεν με χαλάει καθόλου.
Και τέλος, σκέψου ότι κανένα site δεν ανοίγει για την ψυχή της μάνας του όταν σου προσφέρει αυτό που ψάχνεις. Όταν σου προσφέρει αυτό που σχεδόν ψάχνεις τότε μπορεί να είναι και δωρεάν.

Υ.Γ. Σόρυ αν σε παρεξήγησα αλλά έτσι εξέλαβα το μονολεκτικό σου σχολιασμό. Δεν ήξερα που αναφέρεσαι...

Re: Απάντηση: Re: HDbits is full

Κοίταξε να δεις. Εν μέρει δεν έχεις άδικο. Αλλά με τις ταχύτητες που έχουμε στο upload στην Ελλάδα πες μου εσύ πως είναι δυνατόν να σταθεί ένας Έλληνας χρήστης σε site με τόσο μεγάλα αρχεία. Το θεωρώ πολύ δύσκολο εκτός αν βλέπεις αραιά και που. Εγώ που είμαι ταινιόβιος έχω πρόβλημα. Και δεν έχω πρόβλημα να πάω σε ένα videclub να νοικιάσω. Ίσα ίσα θα με βόλευε αλλά για βρες το μου εδώ στην γειτονιά μου.
Μέχρι τότε δεν έχω άλλη επιλογή. Τώρα να δίνω και κανένα φράγκο για την διασκέδαση μου δεν με χαλάει καθόλου.
Και τέλος, σκέψου ότι κανένα site δεν ανοίγει για την ψυχή της μάνας του όταν σου προσφέρει αυτό που ψάχνεις. Όταν σου προσφέρει αυτό που σχεδόν ψάχνεις τότε μπορεί να είναι και δωρεάν.

Υ.Γ. Σόρυ αν σε παρεξήγησα αλλά έτσι εξέλαβα το μονολεκτικό σου σχολιασμό. Δεν ήξερα που αναφέρεσαι...

Μα ακριβώς αυτό εκμεταλλεύονται, ότι είναι αδύνατο υπό φυσιολογικές συνθήκες (κι όχι μόνο για τους Έλληνες) με τη διαφορά που υπάρχει στο upload σε σχέση με το download, αλλά και την υπερπληθώρα προσφοράς upload που υπάρχει στους private trackers να διατηρήσεις το απαραίτητο rate ώστε να μην σε κάνουν ban! Έτσι πληρώνεις, για να έχεις τεχνητό upload rate. Δεν λέω, καλή επιχείρηση!:ernaehrung004:

και γω που νοικιαζω και εχω βιντεοκλαμπ κοντα που να βρω ολα τις ταινιες μπλου ρει για ενοικιαση?

Δεν είπα εγώ τίποτα για όσους χρησιμοποιούν τέτοιους trackers και αναγκαστικά κάποια στιγμή μπορεί και να πληρώσουν κάποιο ποσό. Απλά με εκνευρίζει η πρακτική αυτή. Ακόμα περισσότερο μετά που διάβασα για μία ακόμα πιο προχωρημένη πρακτική όπως αυτή στο λινκ (εξ αιτίας της οποίας δεν μπορούσα να κατεβάσω σχεδόν τίποτα από δημόσιο tracker μέχρι που κατάλαβα τι τρέχει),

http://torrentfreak.com/moviex-leeches-from-bittorrent-community-071201/

Το κόστος συντήρησης ενός τέτοιου site το έχετε αναλογιστεί? 300+ σίγουρα τον μήνα. Πρέπει κάπως να βγουν αυτά τα λεφτά. Τες πα, όπως το βλέπει κανείς. Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου πάντως.

Ετσι οπως το πανε θα ειναι πιο φτηνο να αγοραζει κανεις original τις ταινιες παρα να τις κατεβαζει.

Δεν νομίζω.

Εχω γλυτώσει πολλές αγορές δίσκων με 50 ευρώ που έδωσα άπαξ !!

Και βρίσκεις και με ελληνικούς υπότιτλους σε χ264 με ελάχιστη διαφορά στην εικόνα από το original Blu-ray & HD DVD..

Οταν ένα δισκάκι κάνει γύρω στα 30 ευρ'ω, νομίζω πως τα 50 άπαξ δεν είναι ζήτημα.

Αποψή μου πάντα :ernaehrung004:

Status
Not open for further replies.