Παντως εγω που γραφτηκα την Κυριακη κατεβαζα με 1.3Mbit ενω το upload μου ηταν 5-10kbit. Eχω τρελαθει, δεν με βλεπω να καταφερνω καλο ratio. Η συνδεση μου ειναι 20Mbit DL και 1Mbit UL. Εχετε καμμια ιδεα πως θα μπορουσα να βελτιωσω το ratio, χωρις να κανω donate?
Πρέπει να κάνεις seed σε torrents που έχουν λίγους seeders για να τραβάνε από σένα. Αλλά θα πρέπει να τα κατεβάσεις πρώτα. Θέλει αγώνα! Μπορείς πάντα να κάνεις donate ομως. Με γύρω στα 40 ευρώ παίρνεις 150gb upload. Not bad![]()
Nice scam! :tdown:
Δηλαδη στο τελος θα κατεβαζουμε, αφου τα εχουμε πληρωσει??!!! :twoguns:
Το Μαρκετινγκ του ΕΘΙΣΜΟΥ ειναι αυτο!!! :bigcry:
Γιατί να κάνω πλάκα; Όταν με έμμεσο τρόπο σε οδηγούν να κάνεις donate για να διατηρήσεις υψηλό upload rate, εμένα scam μου λέει ότι είναι. Δεν τους ενδιαφέρει το "μοίρασμα" που είναι ο πρωταρχικός σκοπός μιας κοινότητας p2p, αλλά το να βγάλουν ένα φράγκο. Με ποιο τρόπο δηλαδή τα 150GB που σου δίνουν ως αντάλλαγμα για το upload rate που είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσει κανείς όταν όλοι κάνουν upload ωφελούν τη κοινότητα; Τέλος πάντων, ο καθένας δίνει όπου θέλει τα χρήματά του. Αν πιστεύει ότι τα donates σε τέτοια site έχουν άλλο σκοπό από το να βγάζουν κάμποσα χρήματα οι ιδιοκτήτες τους, ας τα δίνει...
ΥΓ. Δεν είχα σκοπό να σου τη πω! Τη πρακτική του donate σχολιάζω, που φαίνεται γενικεύεται σιγά σιγά...
Κοίταξε να δεις. Εν μέρει δεν έχεις άδικο. Αλλά με τις ταχύτητες που έχουμε στο upload στην Ελλάδα πες μου εσύ πως είναι δυνατόν να σταθεί ένας Έλληνας χρήστης σε site με τόσο μεγάλα αρχεία. Το θεωρώ πολύ δύσκολο εκτός αν βλέπεις αραιά και που. Εγώ που είμαι ταινιόβιος έχω πρόβλημα. Και δεν έχω πρόβλημα να πάω σε ένα videclub να νοικιάσω. Ίσα ίσα θα με βόλευε αλλά για βρες το μου εδώ στην γειτονιά μου.
Μέχρι τότε δεν έχω άλλη επιλογή. Τώρα να δίνω και κανένα φράγκο για την διασκέδαση μου δεν με χαλάει καθόλου.
Και τέλος, σκέψου ότι κανένα site δεν ανοίγει για την ψυχή της μάνας του όταν σου προσφέρει αυτό που ψάχνεις. Όταν σου προσφέρει αυτό που σχεδόν ψάχνεις τότε μπορεί να είναι και δωρεάν.
Υ.Γ. Σόρυ αν σε παρεξήγησα αλλά έτσι εξέλαβα το μονολεκτικό σου σχολιασμό. Δεν ήξερα που αναφέρεσαι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.