HDMI 1.3 σε samsung LE32R86BD

golfakias

New member
18 May 2008
36
Πριν καναδυό μέρες ένας φίλος μου μου πρότεινε να αλλάξω το καλώδιο που συνδέω το ps3 με την τηλεόρασή μου με ένα hdmi 1.3 ''νέας τεχνολογίας'' όπως μου είπε.Καταρχάς ξέρει κάποιος αν είναι συμβατό το καλώδιο με την τηλεόρασή μου?Και επίσης θα δώ κάποιο διαφορα?Και αν όντως γίνεται να το εγκαταστήσω ποια είναι η πρότασή σας για 1m γύρω στα 50ε?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Φίλε golfakias, με καλώδιο τύπου HDMI θα πάρεις σίγουρα την καλύτερη ποιότητα εικόνας που μπορείς από το σύστημα σου. Και φυσικά η τηλεόρασή σου υποστηρίζει και έχει τέτοια υποδοχή. Οσο για το κόστος του καλωδίου, δεν νομίζω ότι πρέπει να πας και να δώσεις τόσα πολλά λεφτά. Και με λιγότερα, με ένα φθηνότερο δηλαδή HDMI καλώδιο θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.

Πριν καναδυό μέρες ένας φίλος μου μου πρότεινε να αλλάξω το καλώδιο που συνδέω το ps3 με την τηλεόρασή μου με ένα hdmi 1.3 ''νέας τεχνολογίας'' όπως μου είπε.Καταρχάς ξέρει κάποιος αν είναι συμβατό το καλώδιο με την τηλεόρασή μου?Και επίσης θα δώ κάποιο διαφορα?Και αν όντως γίνεται να το εγκαταστήσω ποια είναι η πρότασή σας για 1m γύρω στα 50ε?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Με τι το έχεις συνδεδεμένο αυτή την στιγμή;

Τα καλώδια HDMI είναι όλα μέχρι το 1,5 μέτρο καλά , σε μεγαλύτερα μήκη υπάρχουν προβλήματα , όπως και εαν δεν το προσέξεις , πχ το πάτησες με το πόδι ...

Εαν έχεις ήδη HDMI καλώδιο , τότε να αλλάξεις φίλους ...

ΥΓ το version του HDMI δεν έχει να κάνει τίποτα απολύτως με το καλώδιο ...

Εχω ενα καλωδιο hdmi 1.1...Να το αλλαξω και να πάρω ένα που να υποστηρίζει 1.3?Η δεν αξιζει?

Εάν έχεις ήδη καλώδιο HDMI, τότε μην κάνεις καμία αλλαγή. Σε 1.3 να πας μόνο όταν αγοράσεις ενισχυτή που να δέχεται τα νέα format ήχου. Καμία άλλη διαφορά δεν θα δεις.

εαν δεν εχεις καποιο προβλημα με το καλωδιο να το αφησεις οπως ειναι.
δεν θα καταλαβεις καμια διαφορα

1) H R86 δεν υποστηριζει HDMI 1.3
2) Δεν υπαρχουν καλωδια 1.1 και 1.3 , ολα τα καλωδια HDMI μεταφερουν ψηφιακο σημα κανουν την ιδια ακριβως δουλεια εκτος να μιλαμε για μεγαλο μηκος καλωδιου δηλαδη 10 μετρα και πανω
3) Γιατι να δωσεις 50 ευρω για ενα καλωδιο που θα δειχνει ακριβως την ιδια εικονα με ενα των 15 ευρω?

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια όσο αφελείς αν ήταν οι ερωτησούλες μου...Πρωτάρης είμαι πού θα παει θα μάθω...Και πάλι πολλά ευχαριστώ!:ernaehrung004: