Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :2thumb22sup:. 3D στις 40' που θέλω μάλλον δεν είναι και τόσο πρακτικό, άρα δεν με απασχολεί το hdmi 1.4.Φίλε roxy90,
Όπως προείπε ο φίλος czoun, μάλλον θα πρέπει να ρίξεις λίγο διάβασμα..
Αν θέλεις πάντως μία πιο σύντομη απάντηση, ή θέλεις ν' αποφύγεις το διάβασμαD) θα έλεγα να ότι δεν είναι απαραίτητο να κυνηγήσεις το HDMI 1.4 Έχοντας υπ' όψιν μου τις απαιτήσεις που έργαψες στο αρχικό ποστ και τα ελάχιστα μοντέλα που υποστηρίζουν το 1.4 θα έλεγα ότι είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις.
(Αν θέλεις ένα hint, είναι χρήσιμο περισσότερο για το 3D.)
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :2thumb22sup:. 3D στις 40' που θέλω μάλλον δεν είναι και τόσο πρακτικό, άρα δεν με απασχολεί το hdmi 1.4.
Φυσικά και θα ήταν καλύτερο να έχει 1.4 αλλά αμα το πάμε έτσι μετά από 2-3 μήνες που θα βγάλουν και 3D v.2, hd v.2 ....3D χωρίς τις γυαλιούμπες .. κτλ , (γνωστή η τακτική του marketing) με αποτέλεσμα πάντοτε να είναι πίσω ο καταναλωτής :ADFAD2Οι περισσοτερες νεες τηλεορασεις 3D ready & 3D εχουν διαυλο 1.4
Θα σου ελεγα για λογους ασφαλειας ( future proof) να παρεις τηλεοραση με διαυλο HDMI 1.4
Νικος
Φυσικά και θα ήταν καλύτερο να έχει 1.4 αλλά αμα το πάμε έτσι μετά από 2-3 μήνες που θα βγάλουν και 3D v.2, hd v.2 ....3D χωρίς τις γυαλιούμπες .. κτλ , (γνωστή η τακτική του marketing) με αποτέλεσμα πάντοτε να είναι πίσω ο καταναλωτής :ADFAD2τι θα κάνουν και αυτοί δηλαδή - αδύνατο να μείνουν στα ίδια δεδομένα γιά χρόνια!), πάλι θα είμαστε στο σημείο 0!
Δεν λεώ καλό το 3D, αλλά εως ότου ενηλικιωθεί, θέλει αναμονή τουλάχιστον ενός έτους, κατά την γνώμη μου φυσικά).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.