Hdmi-Dvi Adapter

Γεία σας παιδιά αγόρασα και εγώ ένα καλώδιο dvi to hdmi από το ebay αλλά δυστυχώς δε κούμπωσε με την τηλεόραση μάλλον λόγω απόστασης(10μ)
Σήμερα το έστειλα πίσω λέγοντας ότι δε δούλεψε (είχα στείλει mail sto seller μετά από 2 μέρες προσπαθειών)και παρακάλεσα να μου στείλει ένα hdmi to hdmi μήπως προσπαθίσω με dvi αντάπτορα.Αν και χλωμό το βλέπω λόγω απόστασης, μακάρι.Αυτή τη στιγμή η τηλεοραση LSD sony bravia full hd είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή με svideo (καρ.γραφ. ATIRadion 2600xd)και είμαι ευχαριστημένος απλώς έλεγα να εκμεταλευτώ περισσότερο την τηλέοραση και ανεβώ σε resolution.
Θα δείξει.:ADFAD2::ADFAD2:

Όχι δε δούλεψε.Δοκίμασα παντού.Εξάλου το καλώδιο το πήρα για αναλύσεις πάνω από 1024x768.Με το svideo βγάζω 1024x768 επόμένως δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω καλώδιο για να θα μου βγάζει τις ίδιες αναλύσεις.:ernaehrung004:

Με το svideo βγάζεις 720χ576 αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Το καλώδιο έπρεπε να δουλέψει σε χαμηλότερες αναλύσεις. Αν δεν δούλευε γενικότερα, μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό. Δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα ήταν το μήκος. Εκτός αν μιλάμε για εντελώς της πλάκας καλώδιο.

Θα δείξει όταν παραλάβω το άλλο.Πάντώς ο τύπος που το παρήγγειλα μόλις του έστειλα mail ότι δε δούλεψε, κατευθείαν απάντησε είπε ότι λυπάται και μου ζήτησε να το αλλάξει αμέσως.Σίγουρα δε τον κόβω για απατεώνα γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί από αυτούς στο ebay.Σίγουρα ότι πληρώνεις παίρνεις,αυτό είναι κανόνας.25 ευρω έκανε το καλώδιο.

Παιδιά σήμερα μου ήρθε το καλώδιο που είχα στείλει πίσω από ebay και μάλιστα του είπα να μου στειλει hdmi to hdmi αντι το dvi όπως ήταν το πρώτο και με ένα ανταπτοράκι από e-shop(5.50 e) κούμπωσε μαι χαρά.Ευχαριστώ για τη βοήθεια