HDMI και LG47LE8500 "no signal"

jtsou

New member
9 February 2011
97
Εχω εδώ και τέσσερις μέρες που αντιμετωπίζω ενα πρόβλημε με τα HDMI της τηλεόρασης μου. Ενώ έπαιζε με HDMI ξαφνικά μου εβγαλε πως δεν έχει σήμα! Γυρισα στο DVD και αυτό το ίδιο πρόβλημα! Αρχισα λοιπόν Εργοστασιακες ρυθμίσεις, εβγαλα καλωδια, αποσυνδεσα και απο ρεύματα αλλά τιποτα, το ίδιο πρόβλημα! Κάποια στιγμή ενώ το πήρα απόφαση πως θέλει service η ΤV και εβλεπα μεσω scart ειπα να δοκιμάσω ξανά. Μόλις επέλεξα HDMI είδα φως! επαιζε! Μετά απο δυο μερες παλι απ' την αρχή τα ίδια προβλήματα. και τωρα ξαφνικά ξαναπαίζει. Εχει κανεις αντιμετωπίσει την ιδια εμπειρία με εμένα? Αν ναι ποια είναι η λύση ρε παιδια θα με τρελάνει.... Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια!

Last edited:

Werewolf

Supreme Member
15 January 2010
7,211
Δοκιμασε με καποιο αλλο καλωδιο hdmi εαν εχεις, απο καποια αλλη συσκευη, μηπως ευθυνεται αυτο.!

jtsou

New member
9 February 2011
97
Re: Απάντηση: HDMI και LG47LE8500 "no signal"

Δοκιμασε με καποιο αλλο καλωδιο hdmi εαν εχεις, απο καποια αλλη συσκευη, μηπως ευθυνεται αυτο.!

Σε ευχαριστώ φίλε μου ίσως ξέχασα να πω πως το έχω δοκιμάσει και αυτό.. Όταν σκαλώνει και 10 HDMI να αλάξω δεν φέρνει εικόνα ενώ θα έπρεπε αφού στο "input" της TV διαβάζει την HDMI θύρα της συσκευής. Σε άλλη TV δοκίμασα, συσκευή και καλώδια και δούλευαν.

Werewolf

Supreme Member
15 January 2010
7,211
Αν το καλωδιο hdmi που καταληγει στην tv πηγαινει κατευθειαν εκει απο το player και δεν παρεμβαινει καποιος av ενισχυτης και αν υποθεσουμε οτι δοκιμασες και καποιο αλλο player (πηγη) ε τοτε, αφου εχεις δοκιμασει και διαφορετικα καλωδια, τοτε μαλλον η tv μοιαζει να εχει το προβλημα.

Απο τη στιγμη που πεταξες απο την εξισωση το καλωδιο, δεν υπαρχουν ενισχυτες, σπλιτερ, σουιτσερ και δοκιμασες και διαφορετικη πηγη, τοτε μοιαζει για προβλημα της lg.

Υπστηριζει η tv/player cec. ? Αν υπαρχει στα μενου ενεργοποιησε το ή απενεργοποιησε το μπας και δεις φως.

Αν τιποτα απ τα παραπανω δεν βοηθησουν περιμενε μπας και οι τηλεορασακηδες εχουν καμια αλλη συμβουλη.
(Θα εχουν πεσει στις γαλοπουλες και τα μελομακαρονα)

Εν τω μεταξυ ψαξε και στο google τo μοντελο της tv με τις λεξεις no hdmi signal για να δεις μηπως αντιμετωπιζουν κι αλλοι το ιδιο προβλημα.
Ευχομαι να βγαλεις ακρη ανεξοδα.