T tsoutsas7 New member 24 November 2017 4 13 December 2017 #1 καλησπερα παιδες απλα θελω να ρωτησω τι hdmi να παρω; απο λαπτοπ (lenovo ideapad 110) σε τηλεοραση (sony bravia) σας εχω και τις εικονες για να δειτε αμα ειναι αρσενικο η θηλυκο δεν ξερω τι να παρω ειμαι λιγο αχρηστος... ευχαριστω!
καλησπερα παιδες απλα θελω να ρωτησω τι hdmi να παρω; απο λαπτοπ (lenovo ideapad 110) σε τηλεοραση (sony bravia) σας εχω και τις εικονες για να δειτε αμα ειναι αρσενικο η θηλυκο δεν ξερω τι να παρω ειμαι λιγο αχρηστος... ευχαριστω!
spcav AVClub Fanatic 18 August 2006 17,631 13 December 2017 #2 Απλό καλώδιο, αρσενικό αρσενικό, θες Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα πολλά μέτρα (πάνω από 5) και τα 4Κ, πάρε ότι βρεις με 5/10 Ευρώ. Αλλιώς πήγαινε σε ένα HDMI High Speed με ελάχιστα παραπάνω χρήματα
Απλό καλώδιο, αρσενικό αρσενικό, θες Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα πολλά μέτρα (πάνω από 5) και τα 4Κ, πάρε ότι βρεις με 5/10 Ευρώ. Αλλιώς πήγαινε σε ένα HDMI High Speed με ελάχιστα παραπάνω χρήματα
Archilleo New member 13 July 2018 25 Νάουσα 16 July 2018 #3 Το regular καλωδιο χρειαζεσαι της HDMI που εχουν σχεδον ολοι...