HDMI Splitter προβλημα

antid0t

Senior Member
17 January 2007
546
Αθηνα
Προς ενημερωση ολων, σας αναφερω τι μου ετυχε:

Αγορασα HDMI splitter 1in -> 2 out απο το Πλαισιο (ευτελες κινεζικο). Οι οδηγιες ηταν ελλειπεις (κινεζικο, ξαναλεω) και το κουτι περιειχε και μικρο μετασχηματιστη.

Θεωρησα λογικο να τον συνδεσω στο κουτακι, στο οποιο και συνεδεσα και τα τρια HDMI. Τα LED αναψαν, και το σημα κλειδωσε κανονικα στα 720p.

Την επομενη μερα, το media centre (PC) δεν αναβε με τιποτα, και το ledακι στην προσοψη εβγαζε αμυδρο φως. Ξηλωσα τα παντα, τα ξανασυνεδεσα, τρελλαθηκα και σπαστηκα :smash:.

Στην τρελα μου πανω ειπα "δεν ξηλωνω το μετασχηματιστη, να δω τι γινεται?". Και ολα λειτουργησαν τελεια - χωρις το ρευμα στο κουτακι, το σημα κλειδωνει, το pc αναβει...

Τι να πω? Λογικη εξηγηση δεν εβρισκα... ολα, ομως, δουλευουν πλεον. Υποθετω το ρευμα το θελει για μεγαλα μηκη HDMI...

:Banane0:

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ? Αρχικά γιατί έκανε 49 ΕΥΡΩ (πριν τις εκπτώσεις) και με ανάγκασε να πάω στο EBAY όπου το πείρα 25 ΕΥΡΩ με τα μεταφορικά...προς γνώσην... Για μία μικρή διαφορά, σαφώς και θα προτιμούσα το εδώ μαγαζί, αλλά αυτό λέγεται κοροιδία!

Μια χαρα ειναι το πραματακι, απλα νομισα οτι μου' καψε το συστημα, προς στιγμη...

Τελος καλο ολα καλα!